Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak mě zase jednou nadzvedl pořad Máte slovo. Diskutuje tam ministr zemědělství, šéf potravinářské komory, obchodníci a naši občané.
Bohužel se tam vůůůůbec neřeší, že se tady prodávají samé s. ačky, ale hlavně, co se na obalech uvádí a neuvádí. Ach jo, proč tady poslední dobou ve všech sférách vítězí forma nad obsahem? Je mi z toho smutno.
@MartinaIrena loby. nic jiného. Co myslíš, že za tím stojí?
A proč se prodávají srance? Jelikož národ čumí na cenovky, ne na obal
![]()
Ten pořad je jen taškařice. Viděla jsem ho asi pětkrát a nesouvisle, ale vždycky to byly jen hádky, kecy, exhibice. Tak nesmutni, nekaž si chumlačkový večer! ![]()
@Ukulina píše:
Ten pořad je jen taškařice. Viděla jsem ho asi pětkrát a nesouvisle, ale vždycky to byly jen hádky, kecy, exhibice. Tak nesmutni, nekaž si chumlačkový večer!
Ó, ty jsi nějaká sluníčková dnes večer
![]()
To já mám občas taky, ale pouze po dobrým sexu
![]()
Ale zase jsem se tam dozvěděla, že když si koupím kus prasete, tak od příštího roku už se dozvím z kulaté cedulky nejen to, kde bylo zpracováno, ale taky kde se prasátko narodilo a kde všude cestovalo, než se dostalo k nám na pult, aby bylo zabaleno s cedulkou CZ jako „český výrobek“
@Ukulina píše:
Ten pořad je jen taškařice. Viděla jsem ho asi pětkrát a nesouvisle, ale vždycky to byly jen hádky, kecy, exhibice. Tak nesmutni, nekaž si chumlačkový večer!
dneska není chumlačkový večer
chlap šel kalit
![]()
@Krasavicaa píše: Ó, ty jsi nějaká sluníčková dnes večer![]()
![]()
![]()
![]()
To já mám občas taky, ale pouze po dobrým sexu![]()
![]()
![]()
Inspirovala mě zakladatelka, víš.
![]()
Ladím formu, čeká mě úklid kuchyně, po pečení. Asi si dám panáka!
@Ukulina píše:
Inspirovala mě zakladatelka, víš.![]()
Ladím formu, čeká mě úklid kuchyně, po pečení. Asi si dám panáka!
Panáka? To nepomůže
to chce flašku
ale koukej na kolky
Abys neoslepla ![]()
@martina.se píše:
dneska není chumlačkový večerchlap šel kalit
![]()
Můžeš si ho ještě udělat, co ti brání?
![]()
@martina.se No, to je pravda. Např. o tom, že by se třeba mohla zpřísnit legislativa, aby se tady neprodávaly shit potraviny typu sýr z rostlinného tuku apod., tak o tom tam není jediná zmínka. Proč asi. ![]()
@martina.se píše:
dneska není chumlačkový večerchlap šel kalit
![]()
Tys ho pustila?
![]()
@MartinaIrena píše:
@martina.se No, to je pravda. Např. o tom, že by se třeba mohla zpřísnit legislativa, aby se tady neprodávaly shit potraviny typu sýr z rostlinného tuku apod., tak o tom tam není jediná zmínka. Proč asi.
Já nevěřím na regulace… Lidi to chtějí, tak se to vyrábí a prodává. Je třeba číst, co kupuješ. JE to teda opruz.
@Krasavicaa píše:
Tys ho pustila?![]()
![]()
![]()
Je sluníčková i po západu slunce, co by nepustila.
@Ukulina píše:
Já nevěřím na regulace… Lidi to chtějí, tak se to vyrábí a prodává. Je třeba číst, co kupuješ. JE to teda opruz.
No jasně, jenže jádro pudla je v tom, že už ani glutamát se neuvádí jako glutamát ani jako E621, ale jako sůl bílkovinných aminokyselin apod. Takže takto se v tom opravdu ne každý spotřebitel orientuje.