Diskuse o potravinách ve dnešním Máte slovo

25132
11.12.14 21:20

diskuse o potravinách ve dnešním Máte slovo

Tak mě zase jednou nadzvedl pořad Máte slovo. Diskutuje tam ministr zemědělství, šéf potravinářské komory, obchodníci a naši občané.
Bohužel se tam vůůůůbec neřeší, že se tady prodávají samé s. ačky, ale hlavně, co se na obalech uvádí a neuvádí. Ach jo, proč tady poslední dobou ve všech sférách vítězí forma nad obsahem? Je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
11.12.14 21:23

@MartinaIrena loby. nic jiného. Co myslíš, že za tím stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
11.12.14 21:24

A proč se prodávají srance? Jelikož národ čumí na cenovky, ne na obal ;) ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
15225
11.12.14 21:24

Ten pořad je jen taškařice. Viděla jsem ho asi pětkrát a nesouvisle, ale vždycky to byly jen hádky, kecy, exhibice. Tak nesmutni, nekaž si chumlačkový večer! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
11.12.14 21:26
@Ukulina píše:
Ten pořad je jen taškařice. Viděla jsem ho asi pětkrát a nesouvisle, ale vždycky to byly jen hádky, kecy, exhibice. Tak nesmutni, nekaž si chumlačkový večer! :srdce:

Ó, ty jsi nějaká sluníčková dnes večer :srdce: :* :* :* :*
To já mám občas taky, ale pouze po dobrým sexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25132
11.12.14 21:27

Ale zase jsem se tam dozvěděla, že když si koupím kus prasete, tak od příštího roku už se dozvím z kulaté cedulky nejen to, kde bylo zpracováno, ale taky kde se prasátko narodilo a kde všude cestovalo, než se dostalo k nám na pult, aby bylo zabaleno s cedulkou CZ jako „český výrobek“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.12.14 21:28
@Ukulina píše:
Ten pořad je jen taškařice. Viděla jsem ho asi pětkrát a nesouvisle, ale vždycky to byly jen hádky, kecy, exhibice. Tak nesmutni, nekaž si chumlačkový večer! :srdce:

dneska není chumlačkový večer :cert: chlap šel kalit :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.12.14 21:28
@Krasavicaa píše: Ó, ty jsi nějaká sluníčková dnes večer :srdce: :* :* :* :*
To já mám občas taky, ale pouze po dobrým sexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Inspirovala mě zakladatelka, víš. :* :mavam:
Ladím formu, čeká mě úklid kuchyně, po pečení. Asi si dám panáka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
11.12.14 21:29
@Ukulina píše:
Inspirovala mě zakladatelka, víš. :* :mavam:
Ladím formu, čeká mě úklid kuchyně, po pečení. Asi si dám panáka!

Panáka? To nepomůže :mrgreen: to chce flašku :think: :think: :think: ale koukej na kolky :-D Abys neoslepla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15225
@martina.se píše:
dneska není chumlačkový večer :cert: chlap šel kalit :zed: :mrgreen:

Můžeš si ho ještě udělat, co ti brání? :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132

@martina.se No, to je pravda. Např. o tom, že by se třeba mohla zpřísnit legislativa, aby se tady neprodávaly shit potraviny typu sýr z rostlinného tuku apod., tak o tom tam není jediná zmínka. Proč asi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
11.12.14 21:30
@martina.se píše:
dneska není chumlačkový večer :cert: chlap šel kalit :zed: :mrgreen:

Tys ho pustila? :-O :-O :-O :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15225
11.12.14 21:31
@MartinaIrena píše:
@martina.se No, to je pravda. Např. o tom, že by se třeba mohla zpřísnit legislativa, aby se tady neprodávaly shit potraviny typu sýr z rostlinného tuku apod., tak o tom tam není jediná zmínka. Proč asi. :(

Já nevěřím na regulace… Lidi to chtějí, tak se to vyrábí a prodává. Je třeba číst, co kupuješ. JE to teda opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
11.12.14 21:32
@Krasavicaa píše:
Tys ho pustila? :-O :-O :-O :mrgreen:

Je sluníčková i po západu slunce, co by nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
11.12.14 21:37
@Ukulina píše:
Já nevěřím na regulace… Lidi to chtějí, tak se to vyrábí a prodává. Je třeba číst, co kupuješ. JE to teda opruz.

No jasně, jenže jádro pudla je v tom, že už ani glutamát se neuvádí jako glutamát ani jako E621, ale jako sůl bílkovinných aminokyselin apod. Takže takto se v tom opravdu ne každý spotřebitel orientuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí