Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky, chci se zeptat, kdy si mám
začít připravovat tašku do porodnice, když mám termín na začátku dubna?? ![]()
@Déňa.B
Ahojky, obě dcerky jsem rodila taky v dubnu u první jsem měla zabaleno už v lednu a u druhé až polovina března- co kdyby chtěla na svět dřív ![]()
Já měla termín vloni na konci února v lednu jsem si ji začala chystat ![]()
Takže mám času dost ![]()
myslim, že začnu tak v polovině března ![]()
Díky holky
Při prvním sem balila cca 2 dny po termínu, u druhého cca 15 minut před odjezdem do porodnice. ![]()
No já to teda nebudu přehánět ale radši
si vše nakoupim a zabalim v polovině března.
Neumim si představit manžela, že mi pak kupuje jednorázovky a polštářky do podprdy
myslim že mu bude stačit porod
Já nějaký věci začnu balit za pár tý/dnů
Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:36
Poprvé jsem tašku balila narychlo, kdy mě ve 35tt na pár dní hospitalizovali, nyní jsem zabalila dva měsíce předem, protože malý se narodil 3 týdny dopředu. Trochu počítám, že to bude zase dřív. Lepší mít nachystáno (i když zatím bez toaletních věcí, spíš takový základ), než pak nervy.
Musela jsem zabalit, když se mi krátil čípek a hrozil předčasný porod, nemocnici jsem odmítla.
Jinak si myslím, že takhle jak píšeš tak to stačí bohatě
Ono si člověk myslí, kdoví co nemusí mít a pak zjistí, že stačí pár věcí ![]()
@Seizdra píše:
Ale jinak bych balila kolem 32.tt, věci se v tašce nezkazí
No, nezkazí, ale krom 2 ručníků, síťovaných kalhotek a plenek pro mimčo bych všechny ostatní věci těch 8 týdnů celkem postrádala ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, nezkazí, ale krom 2 ručníků, síťovaných kalhotek a plenek pro mimčo bych všechny ostatní věci těch 8 týdnů celkem postrádala
Tak ty super tenký vložky, nějaký ty plinky a tak… Kurňa dyť já ani nevím, co tam má být
![]()
No já jsem na nemocnice šílená, takže já i kartáček budu mít úplně novej
a pak ho tam rovnou vyhodim
ten se mi taky nezkazí v tašce ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.