Kdy se registrovat do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
689
19.1.13 10:45

nevím kdy se registrovat

Ahoj holky,
moc prosím o radu. Nevím kdy se mám jít registrovat do porodnice - chci do Podolí-už jsem tam rodila a tam musím být přesně 14+0. Poslední MS jsem měla 14.9 tak bych měla mít termín porodu 21.6. jenže měla jsem hrozně nepravidelnou MS tak mi řekla dr že se tím nesmím řídit. Podle prvního ultrazvuku mi stanovila termín porodu na 25.7.-napsala mi to i na začátek průkazky, když jsem teď byla na poslední kontrole a na screeningu řekla mi, že jsem 13+5 a mám 14+0 přesně v neděli - jenže to by zase nesedělo s termínem porodu který mi stanovila minule. A když jsem koukala na screening tak tam je zas napsané, že ten den jsem nebyla 13+5 ale 13+3…tak jsem z toho tak zblblá, že nevím kdy kam mám jít…mám jí poslechnout a jít tam zítra? mám strach abych si to tam neodstála a pak mě neposlali pryč… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5158
19.1.13 10:47

A co takhle do podolí zavolat a zeptat se jich přímo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
19.1.13 10:47

Podstatné je, co máš vyplněno v těhotenské průkazce, na to koukají a podle toho termínu tam jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.1.13 10:50

No ale já mám na začátku průkazky termín 25.7 ale včera mi zase do vyšetření napsali že jsem 13+5 a to nesedí s tím termínem…no asi tam fakt zavolám…nechce se mi tam jít zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.1.13 10:53

Tak v podolí mi to nezvedají tak já nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.1.13 10:53

Kdyby jsem tedy dnes byla 13+6 jaký mám termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
19.1.13 11:08
@AnnaP píše:
No ale já mám na začátku průkazky termín 25.7 ale včera mi zase do vyšetření napsali že jsem 13+5 a to nesedí s tím termínem…no asi tam fakt zavolám…nechce se mi tam jít zbytečně.

Podle toho co máš na začátku :-) vyšetření nikdo neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.1.13 11:09

To tam musíš jít? Nedělají registrace on-line?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
19.1.13 11:15
@j.a.n.i1 píše:
Podstatné je, co máš vyplněno v těhotenské průkazce, na to koukají a podle toho termínu tam jdi.

presne tak, jestlize mas na prukazce TP 25.7. a zadny jiny, tak musis podle tohohle…na dalsi vysetreni se nikdo nepta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
19.1.13 11:16
@neila píše:
To tam musíš jít? Nedělají registrace on-line?? 8o

Podoli je snad jedine, kde se musi odsedet 4 hodiny, aby te zaregistrovali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
19.1.13 11:22

Zajímá je jen termín v průkazce.
Jinak já se šla registrovat na Silvestra asi v půl sedmé ráno, v týdnu tam polehávaly rodičky i od pěti :mrgreen: Teď už konečně někoho napadlo změnit úřední hodiny na pozdější dobu. Když jsem se dostala na řadu, tak jsem zjistila, že jsem se měla zapsat do pořadníku na recepci, nikde to nebylo napsané…takže jsem musela všechny pustit před sebe a byla jsem „pod čarou“. Málem jsem tam omdlela, bez legrace. :roll: Takže pak jdi rovnou na recepci a zeptej se, co musíš kde vyplnit. A já měla sebou stoličku a byla jsem za ni ráda, je tam málo židlí a tatínkové přece musí taky sedět… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
19.1.13 11:23

@marfra no to je děsný teda… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
19.1.13 11:58

Ja jsem se registrovala v zari, to bylo v patek, sli jsme na 7 hodinu a byli jsme treti, zadny seznam jsme nemeli, jak jsme prisli, tak jsme si pak v tech 10 hodin stoupli do rady…v 8 hodin nas tam bylo tak 8 a do tech 10 se to zaplnilo presne na 12
jak pise @ireeenka tak vim, ze nekdy se tam delaji seznamy, tak se radeji poptej na recepci a i pri prichodu holek co tam uz budou…nekdy si ten seznam udelaji sami cekatelky

@neila no je to otresne a nam jeste ty zenske v kartotece vynadaly, ze jsme tam brzo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.1.13 15:06

Ahoj holky, tak jsem uspesne zaregistrovana-sice byl trchu problem ale nakonec se koukli poradne na ty vysetreni a usoudily ze to je asi tak jak mi rekla moje dr. jinak v podoli jsem byla v 6 rano-ctyri hodiny pred zacatkem a uz jsem byla 7…je to fakt hrozne-naval…hodne jich odeslo s neporizenou…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková