Kdy začít s přípravou výbavičky?

Lilišák
15.9.11 11:26

Kdy začít s přípravou výbavičky

Ahoj,

tak jsme ve 26tt a už to na mě nějak padá, začínám mít pocit že nic nemáme a že nic nestíháme přitom výbavičku už máme skoro celou, vypráno a vyžehleno už také máme :lol:

chci se teda zeptat, kdy jste skládali postýlku, balili do porodnice a jak dlouho před porodem jste vyndali úplně všechny věcičky pro prcka a povlíkli pelíšek? :-D

už se nemůžu dočkat až to budu moct všechno poskládat a už to mít ,,vše připravené,, :mrgreen:

diky moc za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
15.9.11 11:30

:mavam:
Já začala strašně brzo, řekla bych, že ve 28.tt už sem měla povlečenou postýlku, všechno nachystaný, dětskou kosmetiku (kterou sem nakonec vůbec nepoužila :roll: ) nakoupenou :lol: A pak sem se na to co chvilku chodila koukat a kochat se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
15.9.11 11:30

Já ještě teď dožehluju a to jsem ve 38 tt :lol: Postýlku jsme sestavovali asi tak před měsícem a tašku do porodky tak nějak stále nemám celou nachystanou… :oops: Nebo spíš mám pro sebe a pro malou z části…ale stále chodím do práce, tak to bude tím, že pak doma už se mi nechce nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
15.9.11 11:35

vzhledem k hrozicimu predcasnemu porodu, jsem mela vsechno od 25tt hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.9.11 11:36

Já jsem pověrčivá takže dělám vše na poslední chvíli… :mrgreen:
Tašku do porodnice balím až když mám porodní bolesti, postýlku skládáme až když je mimi šťastně venku a oblečení tak dva týdny předem.
Kočárek skladuji zásadně u příbuzných…No mišuge :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 11:38
kaaaca-h píše: :mavam:
Já začala strašně brzo, řekla bych, že ve 28.tt už sem měla povlečenou postýlku, všechno nachystaný, dětskou kosmetiku (kterou sem nakonec vůbec nepoužila :roll: ) nakoupenou :lol: A pak sem se na to co chvilku chodila koukat a kochat se :lol:

malej dostal od tatinka kocarek uz v 6tt a ve 12tt uz jsme meli hromadu veci a postylku s prebalovakem :mrgreen:
jinak prebalovak jsem neodolala a slozila a uz jsem do nej pomalicku zacala davat veci, ale pritel knoura at to zase aspon trochu slozim ze se na to bude zbytecne prasit :roll:
nejradsi uz bych mela vsechny hracky a veci zandane tam kde maji byt, ty hromady zabalenych veci me rozciluji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
15.9.11 11:38
jizvíková píše:
vzhledem k hrozicimu predcasnemu porodu, jsem mela vsechno od 25tt hotovo

jak to ze hrozici predcasny? :-?

• Citovat
  • Upravit
24837
15.9.11 11:39

Ahoj,

oblečení jsem prala v 8.měsíci. Naskládala do skříně a přikryla látkovýma plenama :wink: Postýlku složil muž, než jsme se vrátili z porodnice, u dalších dětí tento problém odpadal, postýlka používáme 8. rokem :lol: Povléct stačí, až když se vrátíte domů, nebo zaúkoluj manžela, ať to udělá, když budete v porodnici. Je zbytečné povlékat dopředu, zbytečně se na to bude prášit :wink:
Tašku do porodnice jsem měla sbalenou od začátku 9. měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
15.9.11 11:40
peggy.sl píše:
Tašku do porodnice balím až když mám porodní bolesti, postýlku skládáme až když je mimi šťastně venku a oblečení tak dva týdny předem.
Kočárek skladuji zásadně u příbuzných…No mišuge :mrgreen: :mrgreen:

jezis to bych se zblaznila,.. ja uz bych to nejradsi mela vse vyndane a hrala si s tema jeho uzasnejma vecickama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Lusie13
15.9.11 11:41

Ahojky :-) Já začala velmi brzo, už v 20.tt jsme složili postýlku a celou vyumývali, věcičky jsem taky tou dobou už měla dokoupené, vyprané a vyžehlené pro případ, že bych musela do nemocnice kvůli rizikovce, protože bych to nechtěla nechat na manžílkovi :-) Teď jsem ve 27.tt a už řeším jen látkové plenky a menší drobnosti (no ale kočárek ještě doma nemáme, ale vybraný už je :) Kosmetiku budu řešit nakonec a do porodnice plánuji být sbalená už od 32.tt kvůli rizikovýmu, možná by stačilo i později, ale jelikož se nám zkracuje děložní čípek, tak uvidíme, jestli tam neskončíme dříve. Jsem typ člověka, co musí mít vše dopředu připravené :-) Asi jako ty :lol:

• Citovat
  • Upravit
20557
Lilišák píše:
peggy.sl píše:
jezis to bych se zblaznila,.. ja uz bych to nejradsi mela vse vyndane a hrala si s tema jeho uzasnejma vecickama :mrgreen:

To chápu! Já jsem si taky chodila zajezdit po ložnici s kočárekem… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
fragola píše:
Ahoj,oblečení jsem prala v 8.měsíci. Naskládala do skříně a přikryla látkovýma plenama :wink: Postýlku složil muž, než jsme se vrátili z porodnice, u dalších dětí tento problém odpadal, postýlka používáme 8. rokem :lol: Povléct stačí, až když se vrátíte domů, nebo zaúkoluj manžela, ať to udělá, když budete v porodnici. Je zbytečné povlékat dopředu, zbytečně se na to bude prášit :wink:
Tašku do porodnice jsem měla sbalenou od začátku 9. měsíce :wink:

pritel tvrdi ze to vse zvladne az budeme v porodnici ale ja nechci, ja si to chci uzit taky, takovouhle radost mu neudelam! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
15.9.11 11:44
peggy.sl píše:
Lilišák píše:
peggy.sl píše:
jezis to bych se zblaznila,.. ja uz bych to nejradsi mela vse vyndane a hrala si s tema jeho uzasnejma vecickama :mrgreen:
To chápu! Já jsem si taky chodila zajezdit po ložnici s kočárekem… :mrgreen: :mrgreen:

ja si chodim do loznice k prebalovaku a nejradsi prohrabuju krabici s hrackama, pes je ze me uplne mimo kdyz porad slysi ty chrastitka a vidi tu hramadu veci co se daji kousat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24837
15.9.11 11:46
Lilišák píše:
fragola píše:
Ahoj,oblečení jsem prala v 8.měsíci. Naskládala do skříně a přikryla látkovýma plenama :wink: Postýlku složil muž, než jsme se vrátili z porodnice, u dalších dětí tento problém odpadal, postýlka používáme 8. rokem :lol: Povléct stačí, až když se vrátíte domů, nebo zaúkoluj manžela, ať to udělá, když budete v porodnici. Je zbytečné povlékat dopředu, zbytečně se na to bude prášit :wink:
Tašku do porodnice jsem měla sbalenou od začátku 9. měsíce :wink:
pritel tvrdi ze to vse zvladne az budeme v porodnici ale ja nechci, ja si to chci uzit taky, takovouhle radost mu neudelam! :lol:

Tak tu postýlku povleč až podle toho, jak budou pak vypadat nálezy v poradnách :wink: Je fakt zbytečné to mít připravené měsíc dopředu, zbytečně se na to fakt bude prášit :wink: Chápu, když hrozí předčasný porod, ale pokud je vše OK a na porod to nevypadá, tak bych postýlku nepovlékala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
15.9.11 11:48

Ahoj, ja mela tasku do porodky cca od 30.tt. Strasili me s predcasnym porodem. Ostatni veci jsem zarizovala po 34.tt. porad jsem se bala, cokoli nakupovat. :lol: autosedacka stihla prijit jen taktak. a to jsem ve vysledku rodila 2 dny po terminu. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky