Nevolnost ve 26tt

Mišis
14.9.11 19:04

Nevolnost ve 26tt

Ahoj, jsem ve 26tt. Poslední cca 2 týdny mám problémy jak ze žaludkem tak střevama. Někdy se cítím strašně těžce, někdy když si sednu tak mě začne hrozně pálet žáha de mi to až do krku, někdy cítím tlaky v žaludku. Dneska mi zabylo hodně špatně, měla jsem chvilku křeče v žaludku i trochu na pravé straně pod žebry, pak mi bylo na zvracení, říhala jsem, celkově mi bylo mdlo, po chvilce jsem cítila i křeče ve střevech, taky jen chviličku a tak po 15 min.ležení mě to přešlo a je mi dobře. Jen se chci zeptat, jelikož u prvního jsem to neměla, je to normální v těhotenství? A taky jsem si všimla že při nevolnostech se mi rozbuší srdce a když se třeba napiji a vyříhám tak se celkově zklidním. Malý kope, krev mám v pořádku, TK v poradnách 120/60. Vím že nejste doktorky ale poradit a třeba i uklidnit určitě můžete, třeba s tím máte zkušenosti. Díky :kytka:

Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:10

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mišis
14.9.11 19:06

Jo na oběd jsem měla kynute ovoc.knedlíky a pak brambory s kuřecím masem na žampionech. Mezi tím samozřejmě puza :-D

• Citovat
  • Upravit
17629
14.9.11 19:17

ta bolest napravo pod žebry, to by mohl být žlučník, tomu odpovídá i ten pocit těžkého plného žaludku, pálení žáhy, pocit na zvracení, prostě tyhle orgány dostávají v těhotenství hrozně nafrak a hormony to mohou podráždit, sleduj to, jez lehká jídla a menší porce, kdyby ti bylo blbě nějak výrazně víc, tak pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 19:24

Pálení žáhy moc dobře znám,jak sním kynuté tak mám pocit že umřu.Zkus na to brát renie,ale ta bolest by opravdu mohl být žlučník.Skoč za tvojí obvoďačkou ,ať ti udělá laboratorní screeninig.Hlavně jaterní testy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 19:31

jináč, to pálení žáhy mám teď taky, je to hnus, osobně po sladkým
a se žlučníkem mám trable taky - ale mě vyvolává ukrutné migrény a :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
14.9.11 19:39

Ta bolest byla pod žebrem nebo spíš tak mezi žebry, byla jen pár sekund a to když jsem vstávala z gauče abych se posadila. Jinak mi bylo spíš na zvracení. Mě za poslední měsíc brali krev 3×. Naposledy na gynekologii. Z čeho se zjištují jat.testy? Myslím tím je to v krevním obraze? Nebo v biochemii?

• Citovat
  • Upravit
220
14.9.11 19:41

V tomhle období jsem to mívavala nárazově taky, mělo to podobný průběh. Bolest celého břicha i zad, brečela jsem jak moc, zvracení(až po druhém se mi ulevilo). Pak jsem začla baštit antacidy a zlepšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 19:47
Mišis píše:
Ta bolest byla pod žebrem nebo spíš tak mezi žebry, byla jen pár sekund a to když jsem vstávala z gauče abych se posadila. Jinak mi bylo spíš na zvracení. Mě za poslední měsíc brali krev 3×. Naposledy na gynekologii. Z čeho se zjištují jat.testy? Myslím tím je to v krevním obraze? Nebo v biochemii?

dělá se z biochemie :wink:

Aha,když ti to bolelo krátce tak ten žlučník asi nebude…Já když byla těhu tak blila do 6týho měsíce…peklo.Pak mi začala pálit žáha,že jsem měla malé balení renie na týden…Bohužel jsem si vyblila hyátovou kýlu takže to mám už nafurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 19:50
verenika píše:
Mišis píše:

Aha,když ti to bolelo krátce tak ten žlučník asi nebude…Já když byla těhu tak blila do 6týho měsíce…peklo.Pak mi začala pálit žáha,že jsem měla malé balení renie na týden…Bohužel jsem si vyblila hyátovou kýlu takže to mám už nafurt

co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 19:51
Saroya píše:
verenika píše:
Mišis píše:

Aha,když ti to bolelo krátce tak ten žlučník asi nebude…Já když byla těhu tak blila do 6týho měsíce…peklo.Pak mi začala pálit žáha,že jsem měla malé balení renie na týden…Bohužel jsem si vyblila hyátovou kýlu takže to mám už nafurt
co to je???

co co je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 19:52
verenika píše:
Saroya píše:
verenika píše:
Mišis píše:

co to je???
co co je? :mrgreen:

hyátová kýla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 19:55

Hyátová hernie

• kýla, kdy se do dutiny hrudní dostává horní část žaludku

projevuje se bolestí v epigastriu,pálením žáhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.11 19:56

Někdy to tak bolí,že mám pocit,že mám infarkt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
14.9.11 20:01

Ješinkote, a to je z toho když často zvracíš?

• Citovat
  • Upravit
17310
14.9.11 20:02
Mišis píše:
Ješinkote, a to je z toho když často zvracíš?

Neboj,to nemá každý .Já zvracela až 10× denně.A není se úplně jisté že je to úplně z toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí