Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo na oběd jsem měla kynute ovoc.knedlíky a pak brambory s kuřecím masem na žampionech. Mezi tím samozřejmě puza ![]()
ta bolest napravo pod žebry, to by mohl být žlučník, tomu odpovídá i ten pocit těžkého plného žaludku, pálení žáhy, pocit na zvracení, prostě tyhle orgány dostávají v těhotenství hrozně nafrak a hormony to mohou podráždit, sleduj to, jez lehká jídla a menší porce, kdyby ti bylo blbě nějak výrazně víc, tak pozor
Pálení žáhy moc dobře znám,jak sním kynuté tak mám pocit že umřu.Zkus na to brát renie,ale ta bolest by opravdu mohl být žlučník.Skoč za tvojí obvoďačkou ,ať ti udělá laboratorní screeninig.Hlavně jaterní testy ![]()
jináč, to pálení žáhy mám teď taky, je to hnus, osobně po sladkým
a se žlučníkem mám trable taky - ale mě vyvolává ukrutné migrény a ![]()
Ta bolest byla pod žebrem nebo spíš tak mezi žebry, byla jen pár sekund a to když jsem vstávala z gauče abych se posadila. Jinak mi bylo spíš na zvracení. Mě za poslední měsíc brali krev 3×. Naposledy na gynekologii. Z čeho se zjištují jat.testy? Myslím tím je to v krevním obraze? Nebo v biochemii?
V tomhle období jsem to mívavala nárazově taky, mělo to podobný průběh. Bolest celého břicha i zad, brečela jsem jak moc, zvracení(až po druhém se mi ulevilo). Pak jsem začla baštit antacidy a zlepšilo se to.
Mišis píše:
Ta bolest byla pod žebrem nebo spíš tak mezi žebry, byla jen pár sekund a to když jsem vstávala z gauče abych se posadila. Jinak mi bylo spíš na zvracení. Mě za poslední měsíc brali krev 3×. Naposledy na gynekologii. Z čeho se zjištují jat.testy? Myslím tím je to v krevním obraze? Nebo v biochemii?
dělá se z biochemie ![]()
Aha,když ti to bolelo krátce tak ten žlučník asi nebude…Já když byla těhu tak blila do 6týho měsíce…peklo.Pak mi začala pálit žáha,že jsem měla malé balení renie na týden…Bohužel jsem si vyblila hyátovou kýlu takže to mám už nafurt
verenika píše:Mišis píše:
Ta bolest byla pod žebrem nebo spíš tak mezi žebry, byla jen pár sekund a to když jsem vstávala z gauče abych se posadila. Jinak mi bylo spíš na zvracení. Mě za poslední měsíc brali krev 3×. Naposledy na gynekologii. Z čeho se zjištují jat.testy? Myslím tím je to v krevním obraze? Nebo v biochemii?dělá se z biochemie
Aha,když ti to bolelo krátce tak ten žlučník asi nebude…Já když byla těhu tak blila do 6týho měsíce…peklo.Pak mi začala pálit žáha,že jsem měla malé balení renie na týden…Bohužel jsem si vyblila hyátovou kýlu takže to mám už nafurt
co to je???
Saroya píše:verenika píše:co to je???Mišis píše:
Ta bolest byla pod žebrem nebo spíš tak mezi žebry, byla jen pár sekund a to když jsem vstávala z gauče abych se posadila. Jinak mi bylo spíš na zvracení. Mě za poslední měsíc brali krev 3×. Naposledy na gynekologii. Z čeho se zjištují jat.testy? Myslím tím je to v krevním obraze? Nebo v biochemii?dělá se z biochemie
co co je? ![]()
verenika píše:Saroya píše:co co je?verenika píše:co to je???Mišis píše:
hyátová kýla ![]()
Hyátová hernie
projevuje se bolestí v epigastriu,pálením žáhy
Mišis píše:
Ješinkote, a to je z toho když často zvracíš?
Neboj,to nemá každý .Já zvracela až 10× denně.A není se úplně jisté že je to úplně z toho ![]()
Ahoj, jsem ve 26tt. Poslední cca 2 týdny mám problémy jak ze žaludkem tak střevama. Někdy se cítím strašně těžce, někdy když si sednu tak mě začne hrozně pálet žáha de mi to až do krku, někdy cítím tlaky v žaludku. Dneska mi zabylo hodně špatně, měla jsem chvilku křeče v žaludku i trochu na pravé straně pod žebry, pak mi bylo na zvracení, říhala jsem, celkově mi bylo mdlo, po chvilce jsem cítila i křeče ve střevech, taky jen chviličku a tak po 15 min.ležení mě to přešlo a je mi dobře. Jen se chci zeptat, jelikož u prvního jsem to neměla, je to normální v těhotenství? A taky jsem si všimla že při nevolnostech se mi rozbuší srdce a když se třeba napiji a vyříhám tak se celkově zklidním. Malý kope, krev mám v pořádku, TK v poradnách 120/60. Vím že nejste doktorky ale poradit a třeba i uklidnit určitě můžete, třeba s tím máte zkušenosti. Díky
Příspěvek upraven 14.09.11 v 19:10