Kdy začnou dvojčátka chodit?

1967
16.11.13 20:29

Kdy začnou dvojčátka chodit?

Ahoj emiminačky :mavam:, potřebuju povzbudit a vidět světýlko na konci tunelu :) Kdy začaly vaše děti chodit, když se začaly v 8 měsíci stavět kolem postýlky, ohrádky. Já jsem z těch našich dětí celá rozlámaná a partnerka už taky, teď jsem začala mít problémy s ramenem a jednu ruku nemůžu moc používat :zed: a tahat ty naše dva 10kg balíky je pěkný záhul. Chtěla bych naději, že by dvojčátka mohla za dva měsíce chodit :D.

Jinak hezký večer všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.11.13 20:32

Vždyť jsou malý :mrgreen: Malá se stavěla snad od půl roka, chodila od deseti měsíců. Někomu to trvá dlouhé měsíce, to se fakt nedá říct. Někdo dlouho váhá a pak chodí hned dobře. Malá teda měla hrozný pády, fakt jen nohy bez mozku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
16.11.13 20:34

@rusovlaska.e Ti nevím, malá se staví někdy od devátého měsíce a aktuálně ji je rok a zatím nechodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
16.11.13 20:38

My jsem se zacali stavet kolem 10teho mesice a v 15ti mesicich udelal par prvnich krucku doma… V 16ti mesicich zacal chodit i venku par kroku. Dneska v 19ti mesicich už ujde docela pěknou streku kdyz se mu chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
16.11.13 20:38

Nepotěším tě. Malá se začala stavět v devíti měsících a chodit začla až ve čtrnácti. Ale to neznamená, že u vás to bude stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.11.13 20:41

Klukovi to trvalo něco málo přes 3 měsíce než začal samostatně chodit. A venku jistě chodil o necelý měsíc dýl. Ale to bylo zatrest, protože v tý době začal dočasně odmítat kočárek a chtěl chodit vždy na druhou stranu než maminka :)

• Citovat
  • Upravit
1967
16.11.13 20:45

@Sibyla0 ty pády to mi ani neříkej jeden kluk si stoupne pak už nemůže a padne na záda, máme teda lino tak to není tak tvrdé a řve :zed: a za chvíli znova…už počet pádů trochu omezil a pro změnu zase furt do něčeho vráží čelem už na něm má asi 4modřinky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
16.11.13 20:46

Mne kluk se stavil na 8 mesici a zacal chodit na 15 mesici

• Citovat
  • Upravit
1967
16.11.13 20:47

@j.a.n.i1 to je jako náš nejstarší a chodit začal ve 14měsíci a ten byl jak kámen 13kg tahat :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
16.11.13 20:50

@rusovlaska.e Tak mě starší až mezi 15-16 měsícem, ale je fakt, že ten byl v 9 měsících ještě placka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967

Jsem si to myslela, že budu muset vydržet :mrgreen:
no nepotěšily jste mě dámy a děkuju za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406

Syn se začal stavět v devíti měsících a chodit začal v patnácti měsících. Taky jsem myslela, že to nebude trvat tak dlouho :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
16.11.13 20:52

Dcera se poprve postavila v 8 m a prvni samostatny krok byl ve 14 m, takze pul roku. Jinak je moc sikovna. Pady byly samozrejme taky, ale nastesti stacilo par dni nechytat a nepomahat a velice rychle ji doslo, ze kecnout si na vypolstrovanej zadek je ponekud pohodlnejsi nez padnout dozadu jako prkno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
16.11.13 20:53

@rusovlaska.e
Syn si zase k něčemu stoupl a nevěděl jak dolu a zacal rvat, dokud jsem mu nepomohla dolu. Za chvíli stal zase i něčeho a zase rval. Trvalo to dlouho nez se naučil pokročit nohy a klenout si a jít se stoje dolu. Naštěstí na zada dozadu nepadal.

Jo a do cela se mlátí denodenne uz asi rok. Do zdi, do nábytku, do hraček do skleneneho stolu, do jídelní zidlicky, klekne si a mlátí hlavou o zem a směje se tomu nevím proc to děla. Nedela to ze vzteku, nic si tim nevynucuje… libo se mu to, smeje se u toho ma z toho legraci.Uz jsem si říkala jestli to neni nejaka forma autismu, ale pry to děla vice deti :nevim:

Nemít modřiny na cele je pro nás asi nemožné. Nejhorší je ze ho to neboli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.11.13 20:55

Nas se stavi od 6 mesicu, kolem nabytku lita uz pekne dlouho, je mu 8 mesicu no za tyden 9 a sam ee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová