Co si mám přát k Vánocům?

699
16.11.13 17:37

Co si mám přát k vánocům?

Ahoj maminky, dneska mi dala tchýně příšernou otázku, zeptala se mě co bych chtěla k vánocům, co by mi udělalo radost.
Mám za čtrnáct dní TP a co bych chtěla pro prcka vím nad tím nemusím přemýšlet, co bych chtěla koupit manželovi vím taky, dokonce co bych koupila domácímu zvířectvu, ale něco jen pro mě. Tak to je mi fakt záhadou.
Proto se na Vás obracím s prozbou o pomoc, po čem prahnou Vaše srdíčka, třeba mě něco inspiruje.
Děkuji Vám moc za pomoc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
16.11.13 17:39

Třeba nějaký parfém, knihu :nevim: záleží, co máš ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.11.13 17:40

Opravdu není nic, co by sis přála sama, bez nápovědy? Žádná kniha, kabelka, toaletní voda…? :think:

• Citovat
  • Upravit
699
16.11.13 17:43

@cher Právě že není, sem asi takový blbec že víc myslím na ostatní. Knížky moc nečtu, z parfemu mám migreny. Oblečení nemá cenu vzhledem ktomu že nevím jak budu vypadat po porodu. Vlastně až budu m´ýt malého v náručí tak tak budu mýt všechno co ke štěstí potřebuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Chapu te… taky nevim, co si prat. mam pocit, ze toho mam vseho nejak hodne a to co nemam a prala bych si, tak o to si rikat nechci, protoze to je trochu nad limity beznych darku :mrgreen:
kazdopadne nejake velke krasne knihy o cestovani, architekture atd. to beru vzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935

Parfém, knížka, vonné svíčky, nebo něco co se hodí ke tvým koníčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
16.11.13 17:46

Tak si prej neco pro dite, pokud nemas jine konicky a dite bude novy stredobod tveho zivota. Vzdyt hodne veci z vybavicky neni pro dite jako spis pro rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.11.13 17:46

@lasička1 můj koníček je kynologie a psy už mám dva, víc by mi fakt neprošlo. Bylo by pár věcí co by se mi líbilo, ale to by bylo nad finanční limit. Tak já vážně nevím. Sem stoho zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
16.11.13 17:47

Týýjo, já kdybych si mohla přát… čtečka knížek, diář na příští rok, pořádná flashka, poukaz na boty a kabelky, poukaz na epilace, poukaz na masáž, permice do fitka, veliký puzzle… no vymyslela bych toho hodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.11.13 17:48

@Cuddy To sem říkala, že pro malého bych věděla, ale ona chce něco co bude pro mě. že nemusím myslet pořád jen na ostatní. Protože první co bylo tak že nám může přispět na manželovu operaci očí. ale to taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.11.13 17:50

Jo, jsem na tom stejně, přemýšlím už měsíc, dopis ježíškovi stále prázdný a prostě nemám, co bych napsala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.11.13 17:51

@Erian Jé tak to ti závidím, že víš co by si tak chtěla. Já sem stím taky nikdy problém neměla, ale letos je to nějak jiné. Dům sme letos dokončily a komplet vybavily, tam nic nepotřebuju a k mému koníčku toho moc nepotřebuju. Tak fakt nevím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699

@terinka4444 Tak to sem fakt ráda, že vtom nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797

@misicka 149 A co tedy nějakou kynologickou knížku? Teď je novinka „Kočky by kupovaly myši“ - je to o tom, co se skutečně dává do komerčních granulí a je to síla, co tam píší. Nebo Třeba knihu „Konejšivé signály“, nebo „Lidé a psy: Střet kultur“.
Všechno jsou to moc přínosné knihy, pokud se o kynologii zajímate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
16.11.13 17:54

No já myslím, že je hlavně fajn, že se tě zeptala a sama nekoupila nějakou blbost která ti k ničemu není. Určitě něco vymyslíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová