Kdy zavést Nuvaring

xxxDenisaxxx
22.2.10 16:59

Kdy zavést Nuvaring

V příbaláku píšou první den menstruace, ale že se může i 2.-5. den, ale musí se potom těch 7 dní chránit i jinak. Ptala jsem se na to gynekologa a ono mi doporučil až na konci mentruace, prý až klidně 6.den. Jaké s tím máte zkušenosti vy? Kdy jste kdo zaváděl? Špinily jste v průběhu prvního měsíce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
22.2.10 17:07

pokud prechazis z pilulek tak normalne udelej tu pauzu a pak misto prvni pilulky zaved…nekrvacela sem..ale otehotnela sem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxxDenisaxxx
22.2.10 17:42

otehotnela jsi pres nuvaring? neprechazim z niceho…

• Citovat
  • Upravit
30308
22.2.10 18:59

Jak je vidět spolehlivá antikoncepce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.10 19:00

tak asi si ho zaved podle navodu co radi pokud neprechazis z pilulek…jo otehotnela ale nedodrzovala jsem moc navod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAnonymnix
22.2.10 19:33

A co jsi delala jinak? Mam pocit,ze u tyhle antikoncepce se toho moc zkazit neda, ne? :-)

• Citovat
  • Upravit
193
22.2.10 20:32

ahoj já ho mám teď druhý měsíc,zaváděla jsem ho první den menstruace,jak je v návodu.A špinila jsem jen asi týden ještě po menses.Jinak první menses po vydělání kroužku jsem měla velmi slabou,spíš jen hodně silné špinění asi týden.Tak doufám,že není něco špatně :-( Jinak je to docela fajn,vůbec ho necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAnonymnix
22.2.10 20:52

A menstruace s krouzkem v pohode? Nebyly problemy treba s tamponama? Ja si to asi zavedu az tak 3.den, kdyz mi to poradil dr. a i v pribalaku ta moznost je…

• Citovat
  • Upravit
193
22.2.10 21:00

No jak říkám,já jí moc neměla,tak v pohodě a tampony nepoužívám,ale žeprý to neva.V příbalovém letáku tato možnost sice je,ale taky je tam napsáno,že se musíš první týden chránit i jinak.Já ho radši dala ten první.Ale když ti doktor řekl,že můžeš,mně řekl první den menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
23.2.10 08:35
mikitaa píše:
tak asi si ho zaved podle navodu co radi pokud neprechazis z pilulek…jo otehotnela ale nedodrzovala jsem moc navod :wink:

jak nedodrzovala navod? To u tyhle antiko snad nejde ne? Bud zavedes a mas ho tam nebo ne - nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
xxxDenisaxxx
23.2.10 08:53

Presne, to si myslim taky, takze by me zajimalo, jak se to da „porusit“ nebo „nedodrzet“…

• Citovat
  • Upravit
9454
23.2.10 10:41

on se da vyndavat…uz si nepamatuju ..myslim dve nebo tri hodiny muze byt „mimo“ aniz by ztratil ucinost. no a me to pri sexu vadilo…takze jsem ho vytahovala…a nekolikrat se mi stalo ze sem ho nechala lezet mimo…popr. se mi povedlo misto pauzy 7 dnu na menzes udelat 10 dni..taky se da zapomenoput datum od kdy ho pouzivate :) verte neverte … da se porusit secko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xAnonymnix
23.2.10 20:55

Aha, no tak to potom jo.. Ale to uz neni nespolehlivosti antikoncepce, neverila bych, ze se da zvorat i neco, na co se mysli 2× mesicne… :-)

• Citovat
  • Upravit
xAnonymnix
25.2.10 20:39

Tak jsem si ho dneska zavedla a teda opet vyndala a vyhodila… Zavedeno to bylo asi dobre - az kam jsem mohla a vubec ho pak necitila, ale kdyz jsem si tam za chvili sahla, tak jsem ho citila uz tak v cca hloubce 3 cm… Nevim jestli to tak melo byt nebo putoval, ale kazdoapdne tak bych si teda nedovedla predstavit mit sex atd. :-( Jen ted teda nevim, co pouzivat - prasky nemuzu, naplasti jsou neesteticky, telisko mi samo vylezlo, nuvaring tedy taky nevyhovuje - je jeste nejaka varianta…??

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.2.10 22:13

No ja mam recept na Nuvaring v kabelce a furt vaham. Kamaradka byla spokojena dva mesice a behem tretiho ji zacly pekne mykozy, takze ho vyndala a ma klid.
No za zkousku nic nedam…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí