Když pálí jazyk

10
23.2.15 12:26

když pálí jazyk

Chci se zeptat, jestli někdo neřešil tento problém - pálení jazyka. Není to pálení žáhy, ale pálení v ústech, jazyk, někdy i jakoby patro. To pálení žáhy se někdy taky přidá, ale jen někdy. Mám za sebou vyšetření na gastru žaludek (před deseti lety jsem měla vředy), helicobakter vyloučen, dva měsíce jsem brala helicid a itoprid, beze změny. Vlastně mě nic nebolí, jen to pálení, i v noci. Na krčním také žádný nález. Už přes rok mám tinitus, hučení v uších. Nevíte někdo, od čeho by to mohlo být? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
23.2.15 12:35

Ja vim ze je to asi blbost, ale neni to moucnivka? Ja ji mela na prsou, dite v puse a ani na jednom miste to vicemene nebylo videt, jen bolest, paleni a nehojeni ragad u me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
23.2.15 12:38

Pálení jazyka může představovat nedostatek snad železa, ale nevím na 100%.Nebo vit. b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.2.15 12:58

U mě to byl projev nedostatku minerálů a vitaminu. Pomáhají na to zelené potraviny chlorella a ječmen atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
23.2.15 13:09

@zmarlika

jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
23.2.15 13:11

@zmarlika : Já jsem takové pocity zažívala dřív - měla jsem alergii na určité druhy exotického ovoce. Ale měla jsem to jako dítě a teď už to nemám. Asi jsem moc nepomohla, ale vzpoměla jem si na to, jak jsem to teď četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
23.2.15 13:12

Pálení jazyka je nedostatek vitaminů řady B.
nedostatek železa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
23.2.15 13:13

@mischelin11

ano, to taky bývá, ananas ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
23.2.15 13:14

Ahoj, odkaz ohledne piskani v uchu:

http://www.jimejinak.cz/…oli-tinitus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
23.2.15 13:19

@zmarlika
tinnitus -byla jsi na vyšetření na ORL? Je potřeba udělat audio, neurologii..je to zdlouhavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.2.15 14:30

Mivam neco podobneho, krome toho ze jazyk pali se jeste loupe sliznice. Podle jedne lekarky je to zanet jazyka, podle druhe nedostatek vitaminu B. Jiny lekar zase rekl, ze to souvisi s palenim zahy, ktere mam take a jiny dokonce myslel, ze se jedna o herpes. Takze shrnuto, vsichni lekari nad tim vicemene mavli rukou a nikdo mi nerekl co s tim mam delat…Podle me to ale opravdu muze souviset s tim refluxem, ty rikas, ze ho mas take, nejspis zaludecni stavy poskozuji sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.2.15 14:38

Stav jazyka řeší čínská medicína, brala jsem na tyhle potíže čínské pilule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.2.15 11:15

Díky za všechny postřehy. K jednotlivým příspěvkům - těhotná nejsem, vyšetření orl mám všechny + neurologie, oční, taky polykání různých léků, ale nic nepomohlo. Ale mě v těch uších nepíská, spíš jakoby hučí a šumí. Na tom gastru právě taky nic, prý mám taky zkusit neurologii, že když mám ty uši, že to může být od páteře a ten jazyk taky. Jenže na neurologii jsem s ušima byla několikrát a nic. Tak nevím. Teď ještě zkouším čaje od bylinkáře, prý by to mohlo souviset se slinivkou, ten jazyk. Přidám nějaké vitamíny b a železo, nevím co už jiného. Příčí se mi polykat léky „na zkoušku“, které jsou mi ochotni předepsat. Že uši souvisí s ledvinami už jsem taky slyšela, čínská medicína - Tišení mingských zvonů - ještě to musím pročíst. zatím díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.12.24 12:59

@zmarlika ahojky vyřešila jsi to nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie