Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
peggy.sl píše:Čtyři?A je to vyrovnaný, nebo má někdo převahu?
Já myslela, že ta fotka je tvoje mrně. Já mám dětičky čtyři.
sweetdummy píše:Jocellyn píše:děkuju moc,ale ještě se vůbec neraduju…zkoušíme to už přes rok ,tak by se mi tomu snad ani nechtělo věřit
tak to držim palceco ty?už máš nějákýho prcka?
taky zkoušíme více jak rok a stále nic měříš teplotu nebo ovu testy ??nebo to necháváte náhodě?
smilestrawberry píše:peggy.sl píše:Čtyři?A je to vyrovnaný, nebo má někdo převahu?
Já myslela, že ta fotka je tvoje mrně. Já mám dětičky čtyři.
Samé holky! A jedna vyvdaná, takže jich máme pět… ![]()
hele,já zatím nejsem ve fázi,kdy bych měřila teplotu a dělala ovu testíky…zatím to nechávám na tý náhodě…měla jsem to o to těžší,že mi doktor,ke kterýmu jsem po roce a půl utekla od svého doktora zjistil PCO…což bylo trochu na prdíka…ale tak snad se to teď nějak rozhýbe ![]()
peggy.sl : hele klíďo si půjčím
jsem teta co „odchovala“ všechny děti v ulici
sweetdummy píše:
peggy.sl : hele klíďo si půjčímjsem teta co „odchovala“ všechny děti v ulici
Krásná práce! Škoda, že bydlíš tak daleko…
peggy.sl píše:sweetdummy píše:Krásná práce! Škoda, že bydlíš tak daleko…
peggy.sl : hele klíďo si půjčímjsem teta co „odchovala“ všechny děti v ulici
no jooo,severní Čechy
ale tak můžeš poslat PPL…ty to doručí brzo
Taky vám holky přeju, ať se dočkáte, a Peggy teda leccos nezávidím
![]()
sweetdummy píše:Jocellyn píše:děkuju moc,ale ještě se vůbec neraduju…zkoušíme to už přes rok ,tak by se mi tomu snad ani nechtělo věřit
JOJO 14m syna…kdybych měla víc peněz tak bych hned chtěla další ale musíme počkat až si najdu nějakou práci abych měla mateřskou - byla sem student
Jocellyn píše:sweetdummy píše:JOJO 14m syna…kdybych měla víc peněz tak bych hned chtěla další ale musíme počkat až si najdu nějakou práci abych měla mateřskou - byla sem studentJocellyn píše:děkuju moc,ale ještě se vůbec neraduju…zkoušíme to už přes rok ,tak by se mi tomu snad ani nechtělo věřit
jo takhle ,to je ale dobrý ,že už jednoho prcka máš,tak moc přeju,ať to vyjde,aby jste mohli pořídit sourozence ![]()
sweetdummy píše:
kde se touláte holky
Tak já teda dneska v tento čas jsem krmila druhorozenného, pak jsem se teda fkájala, ale mimo emimi … pak jsem byla ve školce … no a tak dále …
tak mám novinku.....byla jsem ve čtvrtek na krvi a je pozitivní…čekáme mimi…ale prý je ještě nízká hladina,tak musím v pondělí ještě jednou na krev…snad nám hladinka bude růst a bude všechno v pořádku. dneska jsem 4tt a 3 dny k tomu ![]()