Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je to mozny? 20.12. Jsem to normalne dostala,ale bylo mi od Vánoc tak zle od žaludku,ze jsem obden dělala testy, ale byly negativni. Dnes mi to nedalo a zasla jsem na krev a ta je pozitivni. Měla jste to taky nektera tak?
levmah28 píše:
MS v těhu není zas tak nenormální.
Ale i negativni testy?? Jak je to mozné?
taky se přidávám u prvního těhu jsem měla menzes až do 5 měsíce dr si se mnou nevěděli rady ale vydržely sme to a ted už mi tady běhá 6letý klučina ![]()
miminečko25 píše:
taky se přidávám u prvního těhu jsem měla menzes až do 5 měsíce dr si se mnou nevěděli rady ale vydržely sme to a ted už mi tady běhá 6letý klučina
A tehu testy jsi zkoušela? Také jsi je měla negativni? A jak dlouho?
Alfi píše:levmah28 píše:Ale i negativni testy?? Jak je to mozné?
MS v těhu není zas tak nenormální.
Ano,testy nejsou 100% ![]()
miminečko25 píše:
taky se přidávám u prvního těhu jsem měla menzes až do 5 měsíce dr si se mnou nevěděli rady ale vydržely sme to a ted už mi tady běhá 6letý klučina
A tehu testy jsi zkoušela? Také jsi je měla negativni? A jak dlouho?
Osmanka píše:
Nemohla jsi otěhotnět třeba po MS?
Po ms asi ne. To bych byla teprve 14 dni po a oválu mám 12-14 den. No je to záhada…
No hele, četla jsem, že někdo otěhotněl i při MS. Sice nevím, co je na tom pravdy, nejsem doktorm, neůžu posoudit.
jj zkoušela všechny byly negativní tak že sem to neřešila blbě mi nebylo vůbec sem nic necejtila a k dr sem šla až když sem byla po 5 měsíci těhu myslela sem že mě uškrtí jak doktor tak i naši ![]()
ká mela 3 mesice normalne MS jeste:)vsechno je mozne,gratuluju ![]()
Zeby to opravdu bylo mozne? Menstruaci jsem mela dostal 6.12.,ale nedostala. 18 mesicu jsem ji mela jako hodinky a stejnou. Asi 20. prisel vytok jako bych mela mit ovulaci,nemerim a ani jsem nepouzila test,tak nevim jiste,ale pichani v podbrisku,tak jsme na to hupsli,co kdyby nahodou. Menstruace nakonec dorazila se 3 tydennim zpozdenim,ale uplne jina,jeden vecer pouze spineni a pak slabsi dvoudenni menstruace. Takovou jsem dlouho memela. Ale rikala jsem si,ze to udelaly stresy kolem vanoc atd. No ale ted mi to porad vrta hlavou,ze se se mnou neco deje,je mi stale zle,nemuzu nektere jidla ani citit a jsem porad unavena. Tak jsem ted dvakrat testovala a objevili se slabe duchy na testu. Tak nevim zda je to nejake zbytkove hcg nebo co si o tom mam myslelt? Asi si to iz namyslim a carky hypnotizuji
No zkusim jeste testovat zitra a uvidime.
miminečko25 píše:
já testům moc nevěřim
No to je sila,až v pátém.. No možna bych taky tak dopadla kdyby mi nebylo tak zle od žaludku. To mi nedalo, od včerejška mi není zle od žaludku, ale boli mě břicho a prsa, jako bych to malá dostat