Nebolavá prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4243
2.1.12 13:45

Nebolavá prsa

Ahoj holky, je to kravina a vím, že mi těžko odpovíte. Snažíme se o druhé mimi už rok, měla jsem dvě těhot. obě šla hned a zdruhého máme syna a teď rok nic. Lékař říkal, že jsem naprosto v pořádku i dle rozboru krve, manžel když mě otehotněl dvakrát, tak bude taky v pořádku. No a teď mám dostat v pátek MS a normálně mě příšerně bolí prsa a teď nic, jsou nalitá jak kojná a kde nic tu nic. Ovu jsem měla o den posunutou. Ale tak 4-5dní před MS vždy bolely. Mohla bych být těhu? Vím, že mi písnete, že jo, můžu, spíš chci jen pokecat. Nestojím o řeči typu - tyto otázky nesnáším. Vím, že mi neuděláte po netu těhu test :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
2.1.12 13:54

Kéž by šly dělat po netu těhutesty, že? :twisted: Já myslím, že od momentu kdy je vajíčko zahnízděné, tak může být příznak všechno :) Budu držet palečky, aby to těhu bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27275
2.1.12 13:55

Já když byla těhu tak mě prsa bolela úplně jinak než jako před MS. Nateklá byla tak stejně ale místo bolení mě v nich úplně tak jako bodalo… když jsem si na prs jen jemně zatlačila tak mě bodala snad každá „mléčná žlázka“ :mrgreen:

Jinak před MS je mám prostě nateklá a spíš cítím tlak než bolest.

V tuto chvíli opravdu těžko něco radit, sama víš co máš dělat, ale znám to - člověk prostě potřebuje pokecat a svěřit se… :hug:
Držím palec aby to dobře dopadlooo… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
2.1.12 14:10

Tak to znám. Taky mě bolí prsa, skoro se mi nevejdou do podprsenky a taky bych ráda, abyste mi řekly „jasně to je těhu, to znám“ :mrgreen: Takže bych nám oběma přála, aby ty příznaky byly tento měsíc ty pravé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.1.12 16:35

Mě hlavně ubíjí neustálé dotazy lidí - a co druhé apod. A taky kamarádky se kterýma jsem byla v říjnu - obě říkaly, že od září to zkouší a o vánocích se všechny pochlubily, že jsou v tom. Sousedka má porod v lednáu, druhá v únoru, třetí porodila druhé škvrně v září. Tohle mě nějak deprimuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
2.1.12 16:37

Kolem mě taky všichni rodí, ale fakt všichni. A co mám teda úplně nejradši je rada typu „nesmíš na to tolik myslet, ono to přijde samo“. No to může říct jen ten, kdo do toho spadnul hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.1.12 16:48

Luci a jak dlouho se snažíte vy?

2roky nikdo nebyl těhotný a nikdo nerodil, vlastně nějak po našem porodu to ustalo a teď když chci taky druhé, tak všichni se chjlubí jak jsou těhu, nebo ukazují bříška. Přeju jim to, ale člověk to pak víc u sebe prožívá. Kdyby to bylo půl roku po porodu, tak jsou mi šichni ukradeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
2.1.12 18:34

My od září. Vím, že to zatim neni moc dlouho, ale stejně na to pořád myslim. Snažíme se o první, tak uvidíme, jak to půjde. Mam 4 sestry a teď 3 za sebou rodily. Sestřenici se narodil dneska syn a pak mam těhotnou kamarádku, nějaká epidemie nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
2.1.12 20:07

To máš pravdu, asi je epidemie. Jé to jsi několika násobnou tetou ! Gratuluju !

Myslela jsem si, že když to šlo dvakrát rychle, že to půjde hned a vlastně jsem s tím i počítala, že do 8měsíců určo otěhotním, když na jaře musím nastoupit po RD do práce. Tak hold se nezadařilo do září. Před tím jsem si řekla od ledna jdeme na to a v lednu jsem byla těhu a teď nic. Někdy jsem zoufalá hlavně těma kecama od lidí, kdy bude další a zda jsme v pořádku a tak a pak tím, jak jsou všichni těhotní či rodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
2.1.12 20:56

No několikanásobná, moje nejstarší sestra má už 4 děti, celkem mám 5 synovců a neteří a 6. je na cestě. Takže doufám, že se brzo přidám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
3.1.12 20:43

jejda, vy jste velká rodina - to budete mít dárečků pod stromečkem :-).Sestra manžela má 3děti a mám pocit, že pořád kupuju dárky - tu má jeden narozky, pak jeden svátek, pak vánoce všichni :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.1.12 20:47

Tak držím palec, ať to příznak těhu je. Já teda naopak poznala těhotenství právě podle neuvěřitelné bolesti prsou. Před MS mě pobolívají, ale na začátku těhotenství to bylo fakt maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
3.1.12 20:51

Jé to bych byla těhu pořád, já před MS mám děsně bolestivé a snad o 2 čísla větší (na to, že nemám normálně nic). Dnes mi přijde, že mi teče trošku mlíko, ale to může být hormony třeba před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
3.1.12 21:42
Osmanka píše:
jejda, vy jste velká rodina - to budete mít dárečků pod stromečkem :-).Sestra manžela má 3děti a mám pocit, že pořád kupuju dárky - tu má jeden narozky, pak jeden svátek, pak vánoce všichni :-).

No díkybohu žijeme různě rozstrkaný po světě, takže se na vánoce ani nesejdem, to bych nechala za dárky majlant :D
Jinak mě prsa bolej furt stejně, tentokrát začly dost brzo, takže se mám ještě na co těšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí