Podpora pro všechny snažilky :))

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
1.1.12 16:34

Podpora pro všechny snažilky :))

Ahoj holky :lol:

Rozhodla jsem se, že Vás všechny „podpořím“. Předevčírem jsem na testu objevila krásné dvě //, dělala jsem ho 4×, všechny pozitivní, zítra jdu teprve k doktorovi, tak uvidíme. Každopádně jsem se s Vámi chtěla podělit o prvotní příznaky, třeba to některé z Vás pomůže :)
Poslední MS byla 1.12., 13DC jsem začala špinit, 14DC už nic, 15DC jsem začala krvácet (ne nějak výrazně), 16DC jsem zase jen špinila. Docela mě to vyděsilo. Od 20DC mě začali natékat prsa. Vždycky mě začaly bolet třeba večer a ráno už trochu splaskly. Tak nějak od toho 20DC jsem začala být unavená, ne nějak výrazně, jen jsem si po obědě vždycky na chvíli schrupla. Také od toho 20DC jsem začala i víc jíst. Žádné změny chutí, spíš jen obvyklé jídlo ve větším množství.
Jiné příznaky nemám. Žádné změny nálad, změny chutí, citlivost na pachy, nevolnost, nic takového.

Přeju všem hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3755
1.1.12 16:36

Gratuluji já měla jediný příznak a to nedostavení MS,užívej si toho krásného pocitu a celého těhotenství uteče to jako voda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
1.1.12 16:37

¨Gratuluju :kytka: My se sice ještě nesnažíme, chceme v létě :) Já se spíš chci zeptat, brala si něco? Třeba listovku? Za jak dlouho si otěhotněla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
1.1.12 16:39

Vercabob: Děkuju, počítám s tím, že to uteče :)) Všechno tak hrozně letí.. :))

Lo: Děkuju moc :)) Snažili jsme se tři měsíce, třetí jsem otěhotněla. Nebrala jsem vůbec nic.. Zítra uvidím, jaké vitamíny mi doktor doporučí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
1.1.12 16:41

:mrgreen: Tak to nevím ted , pořád se rozmýšlím, jestli něco před otěhotněním jíst, nechci nic moc do sebe cpát, ale ta listovka není prý špatná, tak možná tu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.1.12 16:42

Tentokrát se taky necítím jako těhule,ale ms nedorazila,teploty se drží nahoře a to jsou u mě jediné příznaky.
Před tímhle ,v předešlém těhotenství,jsem měla citlivá a nateklá prsa,nálady,citlivost na pachy,měla jsem pocit,že na mě něco leze.
Tím chci říct,že každé těhu je jiné ;)
Jinak listovka se doporučuje brát už ve fázi snažení,já beru femibion-je doporučován,právě kvůli listovce,kterou v sobě má naštěpenou a lépe se vstřebává.
Těhulkám gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
1.1.12 16:43

Lo kys.listovou nic nezkazíš,myslím že navíc vitamíny v prášcích jsou zbytečné,já měsíc před snažením jsem jedla zdravě,ovoce,zelenina a je to lepší než cpát do sebe prášky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.1.12 16:43
Lo píše: :mrgreen: Tak to nevím ted , pořád se rozmýšlím, jestli něco před otěhotněním jíst, nechci nic moc do sebe cpát, ale ta listovka není prý špatná, tak možná tu :nevim: :nevim:

Vitamínama nic nezkazíš,ba naopak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.1.12 16:44
vercabob píše:
Lo kys.listovou nic nezkazíš,myslím že navíc vitamíny v prášcích jsou zbytečné,já měsíc před snažením jsem jedla zdravě,ovoce,zelenina a je to lepší než cpát do sebe prášky :palec:

V zimě to jde ovšem hůř a třeba já mám mutace genů a bez podpory mám vyšší pravděpodobnost problémů.Takže já jsem pro vitamíny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
1.1.12 16:45
mari1912 píše:
Lo píše: :mrgreen: Tak to nevím ted , pořád se rozmýšlím, jestli něco před otěhotněním jíst, nechci nic moc do sebe cpát, ale ta listovka není prý špatná, tak možná tu :nevim: :nevim:
S tou listovkou je to jak? Brát už třeba měsíc, dva před snažením? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
1.1.12 16:45

tak amozřejmě každá je jina :palec: hlavně se na to moc neupínat,psychika dělá divy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
1.1.12 16:46

no já myslím že dva měsíce předem jsou ideální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
1.1.12 16:47
vercabob píše:
no já myslím že dva měsíce předem jsou ideální :)
:palec: děkuju za radu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
1.1.12 16:50

Není zač hlavně at se povede co nejdříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
1.1.12 16:50
Lo píše:
mari1912 píše:
S tou listovkou je to jak? Brát už třeba měsíc, dva před snažením? :think:

Pokud už teď víš,že se chcete snažit tak si jí klidně pořiď.Nic s ní nezkazíš,jen můžeš vyhrát ;)
Je dobré připravit tělo na těhotenství a pokud víš,že nemáš dostatečný přísun zeleniny a ovoce,tak sáhni klidně už k vitamínům.Za sebe doporučuji ten femibion,ale poraď se z lékařem.Mě ho doporučili snad všude,na gynekologii,genetice i imunologii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí