Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte
Jelikož jsem se na začátku roku přistěhovala do Prahy a přští rok se plánuje Hradec Králové do toho se snažíme o mimčo. Tak doufám, že se tam najde někdo kdo je v podobné situaci jako já
At to muzeme prozivat spolu ![]()
Ahojky! Já jsem z HK, bydlím tu celý život a taky se začneme snažit ![]()
Já bohužel o miminko přišla, 1. prosince se mi narodil i zemřel můj chlapeček na srdeční vadu
Tak ted se chci co nejdřív začít znovu snažit, aby to moje srdíčko a dušička tolik nebolela…
A jak dlouho se snažíte?
Ahoj. Tak to me moc mrzi
musi to byt pro tebe dost tezke.
Ale ted to bude urcite fajn. My se zacali snazit teprve v prosinci,ikdyz teprve
mala se povedla neplanovane hned
tak doufam,ze uz to vyslo. Mam cca 3dny zpozdeni tak snad brzo neco testik ukaze
jen v Hradci neznam vubec nikoho tak to bude tezke.
Zatim se tam poptavame po baracku do pronajmu.
No není to levná záležitost bydlení přímo v HK
My bydlíme teda v bytě 2kk se zahrádkou, novostavba, ale baráček bychom do budoucna určitě taky chtěli. S dětma je to určitě daleko lepší
No my se taky pomalu začneme znovu snažit, ale ještě jsem to nedostala po porodu. Ale se sexíkem už začínáme.. Tak jsem zvědavá, snad to fakt vyjde co nejdřív, bude to ten nej lék na veškerou bolest… Taky ti přeju aby to vyšlo!! A kdy se sem přistěhujete a odkud?
Ahoj. Mame vyhrazene max 20tis.Tak snad neco najdeme,asi nekde na okraji nebo hned u Hradce. Autem se pak dostaneme vsude
My jsme ted v Praze tak snad to horsi nebude
Jak rikas do baracku je s detma urco lepsi ted jsme v baraku jen bytovka ale i tak jen piskoviste u baraku za plotem kde je v lete jen stin
My se snazime od prosince,zatim teda asi nic,sice mam 6dni zpozdeni,ale test nic neukazal tak uz jen cekam ms.Stehovat se budeme bud na konci unora nebo brezna,snad brzo pac jsem pres tyden sama a muze uz mam v Hradci ![]()
Aha, takže manžel tady v HK pracuje, proto se stěhujete? Do těch 20tis. byste měli něco sehnat, to jo. Známí teď sehnali podnájem baráčku v Býšti u HK za snad 12.tis myslím, a to teda koukám, je to mimo, ale pokud máš auto, není problém. Já už se tak těším na //, fakt že jo. Snad se do půl roku povede
Ty máš aspoň jednoho prcka, to hnedka to čekání líp utíká…se máš ![]()