Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,dneska sjem 50DC a pred 20dny jsem dostala agolutin na vyvolani MS ale MS nikde.Stalo se vam to taky? Jak je to mozne? Tehu testy negativni
dekuji za jakoukoli odpoved ![]()
A na krevních testech jsi byla? Jsou totiž i takové ženy, kterým se prostě (třeba i za celé těhotenství) ty dvě čárky na testu neukážou ![]()
ne nebyla
zitra jdu zase na gyndu pred chvilkou jsem tam volala..to mi asi daj jeste jednu,zejo?podle meho mi krev brat nebude
jako bolej mne prsa a bricho ale to mne bolelo i pred ms a jeste mne to tak divne boli kdyz curam
kez bych byla ten pripad techholek co se jim to neukaze ![]()
Jak je to s druhou vyvolávačkou, nevím, ale být tebou bych šla na krev jako samoplátce, ať máš jistotu, z krve by ti to potvrdili určitě
to uz asi stejne nestihnu
mam jit na gyndu zitra a vysledky se dozvis kdy?
stejne ti udela mudr utz, tam se to uvidi, popis vsechno a on se podiva
jojo vsechno mu reknu ale prijde mi divne ze to nemam ani po injekci
vzdycky jsem to po ni dostala 8den ![]()
Ahojky. být tebou tak si vyžádám krevní test. až na to že se mi čárky na testu objevily, jsem měla to samé. čekala jsem měsíc na ms, když nedorazila, šla jsem si pro vyvoláváka, ani ten nepomohl, tak jsem si udělala test a tam byly dvě čárky. Zas je pravda že jsem to zpočátk moc neřešila, měla jsem ms velmi nepravidelnou.
to je divny,ja totiz beru na ms utros a vzdycky prisla akorad ted sjem brala clostik byla jsem 10DC na folikumetrii a prej nic
tak jsem to prestala resit a utros brala tak jak jsem mela pred ocekavanou ms jsem si delala test a nic tak jsem pockala 5dni a sla pro agolutin.Delal mi ultrazvuk ze prej mam sliznici na ms a ze to dostanu ja mu rekla ze tomu neverim ze chci injekci no a ono porad nic
mozna mi to rozhazel ten clostil
jezisi to je divny
jsem strasne zvedava ![]()
Ahoj,muzu te uklidnit,ja mela to same. 14 dnu zpozdena ms,5 testu negativnich a po Agulutinu ani po 14 dnech ms nikde. Ultrazvuk delany 14 a 18 dnu po zpozdeni ms bez nalezu,zvysena sluznice jako tesne pred ms a stale nic. Tak jsem sla po tech 14 dnech opet na gyndu,pichnul mi dalsi injekci a druhy den jsem to po skoro mesici zpozdeni dockala
TOT ma zkusenost ![]()
každopádně budeš moc hodná, když zítra oznámíš výsledek.
každopádně jestli se o prcka snažíte držím ěsti. ![]()
Dendulinecek píše:
Ahoj,muzu te uklidnit,ja mela to same. 14 dnu zpozdena ms,5 testu negativnich a po Agulutinu ani po 14 dnech ms nikde. Ultrazvuk delany 14 a 18 dnu po zpozdeni ms bez nalezu,zvysena sluznice jako tesne pred ms a stale nic. Tak jsem sla po tech 14 dnech opet na gyndu,pichnul mi dalsi injekci a druhy den jsem to po skoro mesici zpozdeni dockalaTOT ma zkusenost
takze dostanu druhou,dekuju…tak to uz ani nedoufam,je to blbost musim premyslet racionalne
proste tehu nejsem ![]()
Hmarilla píše:
každopádně budeš moc hodná, když zítra oznámíš výsledek.každopádně jestli se o prcka snažíte držím ěsti.
to vis ze napisu jak to dopadlo
snazime,ale bohuzel porad nic
uz se to snazim brat sportovne..v lete se vdavam tak se ted soustredim na svatbu
ale stejne mne to porad hloda
ale dekuju ![]()
Mně to teda spíš přijde jako to těhotenství
Ale uvidíš a vědět dej určitě
Držím palce a nenech se odbýt, všechny vyšetření po nich chtěj ![]()
A s tim hlodánim, to mi povídej. My se taky snažíme a v hlavě to mam pořád. A nejradši mám ty rady, že na to nemám tak myslet…