Menstruace,negativní test a přesto těhu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
24.1.12 10:06
lucik-sobik píše:
Ahoj Holčiny,
nechci aby to vyznělo, že mám radost co vás potkalo ale jsem ráda, že jste se k nám přidaly a mi vám mohly dodat trošku toho pozitivního pohledu na svět, který je teďka tak vrtkavý jako kolo štěstí! :hug:
Musíme si uvědomit, že nejsme na to sami a máme jedna v druhé obrovskou podporu!
Hlavně věřme, že v ten pravý čas to přijde a my nebudeme ani stihat reagovat a pobírat tu velkou životní radost, která na každou z nás jisto jistě čeká :dance: :dance: :dance: :dance: Život je boj a my ho zvládneme! :hug: :kytka:
Jestli vám to pomůže, já měla skoro 10 dní zpoždění a nic, šla jsem k doktorce a teprve po injekci se mi ukázal dušíček, to že po 4 dnech už ne je věc úplně jiná, zkrátka to nebylo 100% a my chceme jen přeci vše 100% :*
Určitě bych si ale ten testík udělala, ale spíš počítej s nehezkou zprávou a raději buď hodně překvapena než převelice zklamaná!
Každý má svůj PRAVÝ čas pro něco takového a pokud ještě nenastal, tak nastane!
URČITĚĚ! :hug:

Napsala si to hrozne hezky…ale obcas je opravdu tezke si to nepripoustet…nicmene za to co jsi napsala..dekuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.1.12 10:10

Ahojky Lucíku, ty moje dušičko, :kytka: :hug:
je radost číst tak pozitivní zprávu! Moc za ni děkuju, je super, jaký pohled na to máš. Naprosto s tebou souhlasím, až bude správný čas, přijde to!
Jestli to tento měsíc vyšlo, uvidíme. Ovšem moc to nevidím. Ale co, nevadí! Zatím se budeme usmívat. :D :D :D Už to přeci známe že. :D
Jak se dneska cítíš? Jak jsi na tom? Už je to aspoň trošku lepší? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
24.1.12 14:16

Ahojky Nikolaaasku ;)
vůbec za nic neděkuj je to přece v nás ženských a měly bysme držet při sobě, ať už se děje co se děje! :hug:
Ten pohled, který teďka mám mi taky trval dost dlouho, ale můžu říct, že tím trápením nic nevyřešíme, akorát se na svět díváme pošmourně a to přeci (cituji tebe :oops: ) nemůžeme těm mimískům udělat, za takovýma mamčama se jim moc chtít nebude!
A MY PŘECI JSME HOLKY ŠIKOVNÝ A SEBEJISTÝ S NÁRUČÍ OTEVŘENOU PLNOU LÁSKY A POROZUMNĚNÍ, NE? :hug: :kytka: :dance: :kytka:
Věřím, že pokud to máš v osudu, je tam :andel: , ať už si v podvědomí myslíš cokoliv :hug: :hug: :hug: :hug: To je správný přístup, nesmíme ztrácet naději v žádném případě! :dance: :dance: :dance:
Ano to umíme :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Děkuji za optání :hug: , je to lepší. Skoro to ani necítím, mývám to tak 2dny pak 3dny nic a pak zase. Je to hrozné, ale určitě to zvládnu a i přes takové překážky se nám to podaří a budeme mít // :dance: a basta ;)
Copak ty dneska v práci??? Doufám, že tě šetří, ať zbyde troška chuti na tulení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.1.12 23:08

Zdravim devcata, mam takovy trapeni na dusicce…ms se mi opozdila o 5 dni pak se dostavilo takove spineni ktere nejspis s ms nemelo nic spolecneho. TT negativni. Takze tehu nejsem. Pak po dvou dnech opet malinko spineni. Co by to podle vas mohlo byt (doufala jsem tehu) ale mam strach ze by to mohl byt nejaky problem…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.1.12 12:08

Ahojky Idzetka,
popravdě nevím co by to mohlo být, ale těhu možná ano. Vypadá to jako by se vajíčko uhnízďovalo v děloze a proto tedy to nepravidelné špiněníčko. To že TT ti vychází negativní, nemusí být hned to, že nejsi ale jen to, že ještě nemáš dostatečnou hladinu HCG hormonu, víš??? Každopádně být tebou bych si udělala test v sobotu a uvidíš. Nejlepší zkušenost mám s ,,MAMATEST´´ je velice citlivý. Držím pěstičky :dance:
Ale nejdi si udělat test s tím, že jsi těhule, spíš jen pro zajímavost, aby jsi pak nebyla smutná :hug:
Opatruj se a dej vědět jak to dopadlo, jsem zvědavá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
26.1.12 12:20

ahojky lucik-sobik,
tak ještě počkám i když se mi to zdá už dost pozdě…MS jsem měla mít 13.1 což je opravdu už dlouho. špinění došlo 19.1. zkusím počkat do té soboty ale nevěřím :roll: no už se snažíme dlouho měřím i BT ale ten měsíc jsem se na to vybodla :oops: . Byla jsem ráda že jsem vylezla z postele do práce(po tom pečení a uklízení)a ne si ještě měřit BT. takže ani nevím jestli a kdy byla OVU. No jo lajdákovi nepomůžeš… Ale děkuju a určitě dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
26.1.12 19:48

Ahojky Lucíku, ty moje dušičko zlatá, :kytka: :kytka:
jak se dneska cítíš? Už to trošku povolilo? :nevim: Doufám, že ano. :srdce:
Já se poslední dva dny cítím jaksi zvláštně. Jako ne ani jinak, spíš se tak více pozoruju. Je to totiž už druhý den, co tak lehounce špiním a pobolívá mě podbříšek. Ale musím se přiznat, (že když si uvědomím, že nějaké to tuleníčko proběhlo, a TŘEBA to mohlo vyjít), bolí to krááásně. Ale nepředbíhám, četla jsem na dosti diskuzích, že pobolívání po ovulaci má hodně ženských a neznamená to vůbec nic. Takže prostě uvidíme.
Písni mi jak se máš, copak je nového? Moc se na to těším. :kytka: :kytka: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.1.12 16:54

Ahojky Idzetka,
třeba zrovna, že ses na to vybodla a neměla jsi v hlavě při tulení mimíska, tak třeba.....! Samozdřejmě nebudeme předbíhat před sobotou :-) Počkáme a uvidíme…! Každopádně drřím pěstičky a přeji hoooodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.1.12 17:03

Ahoj Nikolaaa,
ty mi tak lichotíš, až jsem z toho na rozpacích :kytka:
Jojo už je to OK, ale uvidíme, jestli to není jen takový manévr a nevrátí se to během pár dní. Děkuji za optání, potěší to u :srdce: :hug:
Tak to je krásná novinka, jen se pozoruj ale nepřikládej tomu velikou váhu! Víš, že musíme být veselé aby se našim mimískům za námi chtělo :dance:
Nového nic není, pořád při starém. Mám takové citlivější období (jsem pořád ubulená. Před rokem a něco mi zemřela fenka ,,Betynka´´ a pořád na ni musím myslet. Je to neuvěřitelný jak něco tak malého a chlupatého se může člověku zarýt do hlavy a těžko se se ztrátou vyrovnává! No nic, změníme téma. Je to nefér.
Tak se hezky opatruj a přeji hezký víkend… :hug: :kytka: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.1.12 22:08

Ahojky Lucíku,:kytka: :kytka:
já to naprosto chápu, máme doma takového malého chlupáčka miláčka a představa, že by tu nebyl mě naprosto dostává a raději na to nechci ani myslet. Taky jsem jedna z těch, co bere pejsky jako členy rodiny a přes to nejede vlak. (až si sem tam myslím, že to přeháním, ale jsem prostě taková). :nevim:
Jsem moc ráda, že už jsi v pořádku. Snad to vydrží, ať je chuť a čas na tuleníčko. :P
Jak se máme? Copak je u tebe nového?
U mě žádná změna. Připadám si „netěhotně“. :D :mrgreen: :D Ale nevadí, hlavní je, že máme plán. Práskneme do toho spolu a hotovo. Takže pomalu ale jistě bysme se měly začít domlouvat, kdy se to povede. Ať máme jasno. :D :D A nezapomínat na úsměv, to je jasná věc. :potlesk: :kytka: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.1.12 08:53

Dobré ránko Nikolaaa,
jaký byl víkend? My jsme ho ztrávili pracovně :?
Jsem ráda, že jsi tak skvěle pozitivně naladěna :dance: Mám z toho radost!
No, to máš pravdu, ty moje zlatá dušičko, pomalinku a jistě by jsme se měly začít domlouvat co a jak..... :hug:
Ohledně toho chlupáčka, chápu úplně vše. Jelikož jsem taky taková, snesla bych jim i modré z nebe. Třeba kamarádka nemohla otěhotnět, bratr ji pořídil jorkšíra (omlouvám se nevím jak se to správně píše :lol: )a do půl roku čekala dvojčátka a dneska mají rok a 3/4 a jsou to zdraví kluci. Věřím, že když se k těm němím tvářím chováš s úctou a láskou, tak ti to vrátí v jiné podobě.
Já se už nemůžu dočkat jak budeme plánovat...... :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.1.12 13:24

Ahojky Lucíku, :kytka: :kytka:
přesně jak říkáš, pokud se k těm našim miláčkům chováme láskyplně, tisíckrát nám to oplatí. :hug:
Jak se dneska máme? :) Já jsem dneska nafouklá jak balon a bolí mě břicho, nemám na nic chuť a je mi tak celkově divně. Začalo to včera, doufala jsem, že to v noci zaspím ale nic. :( Zrovna teď, když se potřebuju soustředit mě trápí břicho. No prostě všechno vždycky přijde v „tu pravou chvíli“. :( :lol: Ale nevadí, zatnu zuby, dodělám povinnosti břicho nebřicho a snad bude líp. :P :P
Já už se taky nemůžu dočkat. :dance: :dance: Kdy ti má přijít MS? Mě tento pátek, musíme si to už pomalinku plánovat. :P :D :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.2.12 09:34

Ahojda Nikolaaa, :hug: :hug:
včera nic moc, ale dneska fajn. Mám v 14:30 pracovní pohovor, tak doufám, že mi to vyjde! :andel:
Tak to mě mrzí, já to měla o víkendu, připadala jsem si jako těhotná ;) No kdy já ji čekám? Už ji mám od pondělí a v noci mě vzbudily strašný bolesti zad takže už docela ok (jsem nadopovaná prášky na menstruační bolesti :* )Bez toho bych to nezvládla. To jsme docela blizoučkou :kytka: Hm? :think: :think:
Tak kdy začneme? :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
1.2.12 10:28

Ahojky Lucíku, :kytka: :hug: :kytka:
tak nejdříve ti chci popřát hodně štěstíčka! Budu na tebe myslet a držet palečky, aby ti ten pohovor vyšel! :kytka: :kytka:
No mám z toho velkou radost, máme jenom týden rozdíl, to je supr. :dance: To se nám bude plánovat jedna radost! :dance: :P :P
Teda ale ty bolesti, to mě děsí. Já MS sice cítím, ale není to žádná hrůza. Mám ji celkem pohodovou. Takže tohle ti vážně nezávidím. :(
Takže jak to uděláme? To bude paráda! :dance:
Jinak dneska už je to v pohodě. Břicho povolilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.2.12 13:42

Jéééééé děkuji :kytka: :kytka:
Hned jak budu po tak ti písnu jaké mám pocity a jestli mi řeknou hned verdikt,tak taky! Hned je člověku líp, když má komu se svěřit s obavy i radostmi a ví, že je hned nerozhlásí po okolí nebo nezhodí! :hug: :hug:
Rozdíl není velkej a můžeme začít naše PLÁNOVÁNÍ :lol: :lol: :lol:
Mě když chytnou bolesti, tak bez prášku na bolest neudělám ani krok a to nejsem žádná citlivka. Vydržím hodně, ale co je moc toho je příliš :zed:
To je dobře,že ji máš pohodovou… :hug: :hug: To jsem ráda, že se už bříško umoudřilo a nezlobí tě! :dance:
Já vůbec nevím jak začít!! :oops: Ale těším se jako malá :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí