Keloidní jizva u 7letého dítěte

11923
25.8.19 09:24

Nic, mně se dělají keloidní jizvy, vyzkoušeno všechno a nefunguje proti tomu nic. Časem se srovnají s kůží, nejsou naběhlé a zbělají, ale tenké neviditelné jizvičky to nejsou a nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1502
25.8.19 09:26

Funguje masticka contractubex, co nejčastěji masírovat a zatlacovat s touto mastckou. Jizva musí už být zahojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
25.8.19 10:16

Contractubex, mazat několikrát za den, když si vzpomenes. Mám syna po dvou úrazech v obličeji a mazu tím a střídam s kokosakem. Je to otrava, ale ta první jizva cca 5m.uz není skoro vidět, já o ní vím, tak ji vidím. Ta druhá je měsíc stara, už splatila a není rudá. A trochu se konečně i zatahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
25.8.19 10:18

Napada me, ale nemam to odzkousene, ze na cerstve fialovo-cervene strie funguje kren Trilastin. Je k dostani v USA, tak jim treba napsat dotaz, jestli by to nepomohlo i u jizev :nevim: Jinak asi fakt jen sadlo, masirovat, cas a mozna nejake dalsi spesl masticky na jizvy… nebo se zeptat nekde na plasticke chirurgii ci koznim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.8.19 10:20
@aannetta píše:
Maminky, prosím o radu, co u vašich dětí zabralo na keloidni jizvy? Syn měl úraz na koleni, 4 stehy, jizva je tmavě červená a široká. Mazala jsem bepanthenem (lékař odsouhlasil), žádný efekt, ode dneška sádlo plus masáže. Řeším, co s tím dál, protože kvůli jizvě nechce nosit kraťasy a plavky. Děkuji za všechny nasdílené zkušenosti.

Mně se dělají taky. Mám ji od 13 třeba po slepáku. Teda na plastiku by mohl jít. Nebo by mu mohl tatínek vysvětlit, že pořádný chlap snad nemusí z jizev mindrák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
25.8.19 10:20

Syn ma taky 3 osklivy jizvy. ma je vystouply, navic na tom
Mel 7 tydnu sadru.
Myslim, ze casem zesvetlaji, ale budou porad. Myslim, ze jsou horsi veci. Navic po 4 stezich ta jizva bude mala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková