Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s kempem Bijela Uvala na Istrii. Rádi bychom letos vyrazili s dětmi do karavanu
Syn je atopik, a tam jsou prý jedny z nejčistčích pláží, navíc oblázkové, tak myslím, že by to mohlo být super.
Pěkný večer
Pokusím se obnovit téma.. Vyhlédli jsme si tento kemp a zajímalo by mě, jestli tam někdo v posledních letech byl a byl by ochotný napsat rychlé hodnocení
Případně na druhý kemp Zelena laguna. Rádi bychom do karavanu..
Byli jsme v kempu asi 4roky zpět se švagrovou a čtyřma dětma v karavanu od CK CHerry tour. Nemělo to chybu. V ceně byla klimatizace umístěná v prostoru koupelny,
plátěná předsíň s kuchyňkou kde bylo dost místa na kufry, věci do vody…
Kemp upravený, čistý, klidný, stejně tak sociálky, denně několikrát udržované, u stánku se daly koupit čerstvé ryby, pečivo, koblížky..moře čisté, pláže menší oblázkové a s kameny, promenáda podél moře kde taky jezdí vláček do Poreče.
Dá se tam vpohodě dojít i pěšky, chodili jsme každý večer, měla jsem sebou tříletou dceru na sporťáku, krásný procházky. Na druhou stranu se dá dojít do městečka Funtana, tam vede osvětlená cesta vhodná pro bruslaře, taky tam jezdí vláček.
Známí tam byly letos, taky v karavanu a byly spokojení, kvalita kempu se prý nezměnila, příští rok tam jedou znovu.
Ještě jsem zapoměla dodat jednu důležitou věc, hlavně pro děti - v kempu jsou bazény, hřiště, v moři nafukovací skákadla, před hotelem delfin je bazén s tobogánem, můžete procházet do vedlejšího kempu a jít i tam do bazénu…s tímhle kempem nemůžete prohloupit..
@radeš Tak to mám radost! Zvažovali jsme také jet s Cherry tour
Moc děkuji! ![]()
@radeš Můžu se ještě zeptat na tu klimatizaci - píšete klimatizace umístěná v prostoru koupelny.. Možná jsem to špatně studovala, myslela jsem, že koupelnu karavan nemá ![]()
Pokud je to obytný karavan tak každý má normálně malou místnůstku kde je wc, sprcha a umyvadýlko, mívají to i přívěsy za auto, je to tak max.1,20m x 1,20m. Ale tady se ta koupelnička nesmí používat,
musí se chodit na společné sociálky. Jinak by museli pořád čistit nádrže s odpadem z karavanu, dolévat vodu a zase řešit odpad použité vody..Takže na dveřích koupelny byl nápis že je to mimo provoz a místo toho mezi dveřma stála klimatizace takže jsme se do té koupelny ani nedostaly. akorát teď jsem se dívala na jejich stránky a u karavanu Lux6 a Lux 8,což je ten co jsme měli my, už mají klimatizaci za příplatek..Jen ještě ohledně dopravy s Cherry tour-jeli jsme autobusem bez wc, v běžných dálkových busech wc je ale má se používat jen v nouzi, tady wc vůbec nebylo takže ani v nouzi by nebylo jít kam…to si kdyžtak ověřte, pokud jedete s dětma tak by mohl být problém…
@radeš No jasný, to mi nedošlo!
A joo, mají to za příplatek, ale tak co už. Jinak my pojedeme svým autem, autobusem bychom to s dětmi asi nedali
Hlavně starší (čtyřleťák) by způsobil půlce zájezdu srdeční slabost mám obavy
Moc díky za informace!
Manžela by ještě moc zajímalo, jak daleko jsou ty společné sociálky a jestli náhodou nemáte fotku karavanu zevnitř
Plánujeme si vzít také tento typ. A prý jestli klimatizace moc nehučí
I když mně osobně tohle přijde v kempu plném lidí jako ne úplně podstatná info, tak jeho by to zajímalo ![]()
Sociálky byly tak do 100m. Klimatizace byla výkonná takže i hlučnější ale přes den to vůbec nevadilo a na noc jsme ji buď vypínali a když ne, tak cikády ji spolehlivě přehlušily.
Fotky vnitřku nemám protože jsem jenom natáčela ale kdybyste chtěli poslat na mail video kde je vnitřek i s tou zmiňovanou klimoškou, tak pošlu…
@radeš Vy jste skvělá
Moc díky. S klimoškou jsem si to tak nějak myslela. Stejně by neběžela pořád
A pokud budeme mít štěstí na sousedy, jako jeden rok v jistém italském kempu, tak aspoň bude fungovat jako jakési „odhlučnění“
Pošlu Vám do zprávy mailovou adresu ![]()
@Hilda píše:
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s kempem Bijela Uvala na Istrii. Rádi bychom letos vyrazili s dětmi do karavanuSyn je atopik, a tam jsou prý jedny z nejčistčích pláží, navíc oblázkové, tak myslím, že by to mohlo být super.
Holky, jak se vám tam líbilo? Rozhoduji se, zda mám jet s Cherry tour do karavanu.Jak se vám líbilo?
@večernice40 My jedeme až letos na začátku července a doufám, že budeme spokojení
Ohlasy jsem četla dobré, tak už se těšíme ![]()
@keksxxx píše:
@večernice40 My jedeme až letos na začátku července a doufám, že budeme spokojení![]()
Ohlasy jsem četla dobré, tak už se těšíme
už jste tam byli? a jedete s cherry tour? jak máte staré děti? my máme kluka 9 let a dovču taky na začátku července. jen se rozhodujeme zda moře či hory
@radeš píše:
Sociálky byly tak do 100m. Klimatizace byla výkonná takže i hlučnější ale přes den to vůbec nevadilo a na noc jsme ji buď vypínali a když ne, tak cikády ji spolehlivě přehlušily.
Fotky vnitřku nemám protože jsem jenom natáčela ale kdybyste chtěli poslat na mail video kde je vnitřek i s tou zmiňovanou klimoškou, tak pošlu…
jaké jsou ceny v kempu? dá se tam někde najíst, abych nemusela každý den vařit?