Potvrzení do letadla od gynekologa

12565
8.4.10 13:55

Potvrzení do letadla od gyndr.

Holky, mám na vás prosbu. Je někdě nějaký vzor na to, jak má vypadat potvrzrní od gyndr., že jsem schopná letu??? Na stránkách letecké společnosti sem nic takového nevyčmuchala, tak kdybyste některá věděla, kde to splašit, případně jak to má vypadat, tak vám budu vděčná. Děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
8.4.10 14:04

Je na to nejaky mezinarodni formular, zkus si zavolat na informace bud na letiste nebo s kym letis. Ja letela tehotna, ale jeste to na me nebylo videt, takze sem nic nemela, moje gyndr. by mi to nepotvrdila, mysli si, ze je letani v tehu nebezpecne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
8.4.10 14:10

jenom bacha na to, že letecké společnosti berou těhu jen do určitého týdne. teď nevím jak je to přesně. později tě nepřepraví ani s potvrzením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.4.10 14:11

Jeste jsem nasla pro ten formular je zkratka MEDIF a meli by ho mit v kancelari te letecke spolecnosti, zkus jim zavolat, jestli by ti ho neposlali na mail :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
8.4.10 14:12

prepravuji vetsinou do 34.tydne tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.4.10 14:34

Přepravit mě přepraví, ale právě jen s tím formulářem …
díky za MEDIF jdu vyvolávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
5.8.14 22:14

Ahoj maminky a tehulky. Ozivuji tuto diskuzi. Nevite kde by se dal stahnout formular medif? Nikde jsem to nenasla. Nechapu proc to neni nekde dostupne. Popripade bych se chtela zeptat tech co cestovali letadlem v tehotenstvi a meli toto potvrzeni od lekare jestli je potreba aby bylo prelozeno do anglictiny? Popripade chtel toto potvrzeni od vas nekdy nekdo na letisti pri ceste na dovolenou (v te dobe budu asi 27-28tt)?Pro jistotu ho urcite mit budu.Jen me zajimalo jestli jste nektera musela na letisti potvrzeni opravdu predkladat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.8.14 22:22

Myslím, že každá letecká společnost to má trochu jinak, do kdy přepravují těhotné. Zeptej se přímo té, se kterou letíš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
5.8.14 22:28

Neustale som lietala ako tehotna a v zivote odo mna nikto povrdenie nepytal. Vacsinou som to zabalila okolo 30 tyzdna a uz som sedela doma na zadku… To som sla minimalne s 5 airolinkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
5.8.14 22:48

Byla jsem pritomna situaci, kdy z letecke prepravy vyloucili v NY maminku v 37 TT.Byl to let poradany spolecnosti KLM. Obecne tusim, ze jsou lety poveleny do 36tt. Mezinarodni certifikat o tvem zdravotnim stavu Ti za poplatek vystavi v Centru cestovni mediciny. Staci teh.prukaz.Kdyz nebudes mit potvrzeni v anglictine, tak muzou nastat problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
5.8.14 23:11

Já letěla asi ve 22tt a nikdo po mně nic nechtěl… Já ani nic neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
5.8.14 23:34

@Audea letěla jsem ve 20. týdnu, v Praze po mně nikdo nic nechtěl (akorát nás přednostně odbavili) a v Řecku se akorát paní u přepážky zeptala, v kolikátém jsem měsíci… řekla jsem, že v pátém a v pohodě - nic jsem ukazovat nemusela :nevim: a to jsem měla břicho na pátý měsíc docela velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
5.8.14 23:41

Ahoj letěla jsem nejpozději v 34. týdnu, potvrzení jsem měla v češtině (napsané rukou doktorky na obyčejném papíře, razítko a podpis). Odlet byl z Prahy, nízkonákladovou společností, u které byl 34. týden limitní. U ČSA to je myslím, 36. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
5.8.14 23:56

Ahoj já jsem letěla ve 28. týdnu, ale břicho jsem měla hodně velké. Potvrzení jsem měla, ale nikde ho po mně vidět nechtěli. A to jsem měla let se 2 přestupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.8.14 09:02

Já letěla ve cca 22 týdnu, nikdo se na nic neptal, nic nechtěl. A žádné potvrzení jsem neměla. Taky na mě totiž nebylo vidět, že jsem těhu a já to neříkala. Většina těch náctiletých slečen okolo měla větší pupek než já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí