Kemp Jižní Čechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1928
25.6.12 11:04

kemp jížní čechy

Ahoj :mavam:

v červenci se chystáme s manželem a dcerou které jsou 3 roky pod stan ale nevíme do jakeho kempu :think: chtěli by sme nikam do jižních čech aby kemp byl čistý vhodny pro mali díte, pěkné koupani, hřiště a bylo se kam podivat proto prosím o naké navrhy kempu děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
25.6.12 11:06

Velký Vír na Orlíku :palec: byli jsme se tam koupat a voda je čistá. Dětské hřiště taky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.6.12 11:12

@helenkka musíš vědět na jaké sociály :D jsou tam asi mám pocit troje :D dělala jsem tam brigádu. Ale líbí se mi tam. Určitě jsou i jiné kempy, ne jen ne Orlíku-koukni zakl. na Lipno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
25.6.12 11:13

Žirovnice bud Budín nebo Panistávka jezdíme tak už přez 20 let a je to paráda mi jako děti a tet tam jezdíme i s nařima dětma :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
25.6.12 11:16

Kempy v cizině jsou nádherne hledame neco poblíž domova mala ma zdravotní problemi tak hledame neco kde bude cisto mala si strasne přeje pod ten stan jet velky vír znam bydlime kousek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.6.12 11:22

@Martina H no vidíš..kdyby byl prolém tak se můžete vrátit domů :palec: a pokud bys chtěla jiný kemp, hledala bych blíž k přehradě, v sobotu jsme byli na Podoláku a tam už to začíná zelenět. Vír je zatím čistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
25.6.12 11:44

Ahoj, zrovna včera jsme se vrátily z Chlumu u Třeboně z kempu Sever. Super ceny, skvělé dětstké hřiště - maminky, co tam měli větší děti říkali, že tak vybavené hřiště ještě neviděli. Akorát přímo v kempu nevaří, chodily jsme do Chlumu - pár minut cesty.
Jo a voda krásně čistá a celkem mělko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
25.6.12 12:44

Ahoj, Chlum u Třeboně je super, též jsme tam byli a jinak na Lipně je to taky moc krásné, tam jsme teda nebyli ubytovaný v kempu ale byli jsme se v něm podívat. Krásná příroda, voda čistá, mnoho tipů na výlet, plavba lodí, pro děti taky super vyžití(bobovka, prolejzačky).Moc se nám tam líbilo a příští rok tam chceme opět vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
25.6.12 16:45

Děkuji za pomo c koukala jsem na kemp oasa u chlumu u třebone ten vypada lakave tak snad vyberu dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
25.6.12 19:55

@Martina H On je snad i čtyřhvězdičkovej nebo co, byli jsme tam kdysi s našima. A u Staňkova je moc pěkně. Přeji pěkné počasí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
14.7.13 17:26

Holky, chystame se ted v srpnu do jiznich cech, nekdo tip na dobry kemp, vhodny pro deti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí