K moři bez miminka

575
22.6.12 15:30

K moři bez miminka

Ahoj holky, asi mám divný dotaz, ale mám doma 9. měsíčního prcka a manžel moc moře nemusí, tak mě naverboval do dovči s mojí mamkou (s ní cestuji moc rada).

Nejprve jsem myslela že pojedu i s malým ale manžel řekl, že si veme dovču a bude sním on at si tu dovču užiju a odpočinu si :think:

Jel jste někdo bez prcka a jak jste to zvládli? Já mám akorát strach, že se mi bude moooc stýskat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
22.6.12 15:32

Zalezi na jak dlouho, ale musim rict ze od tak malyho prcka bych nejela, bud vubec nebo bych ho vzala sebou… :nevim:

stejne budes jak na trni a neuzijes si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
22.6.12 15:34

Ja bych od takhle maleho ditete nejela, ale kazdy jsme jiny

uz jsem takhle vyjela pred par lety, kdyz byly dcery male a druhy den jsem se vracela domu :D vubec me to nebavilo

• Citovat
  • Upravit
1505
22.6.12 15:34

Kámoška jela na dámskou jízdu, bez prcka (měl cca rok??) a užila si to báječně :) jestli to přežiješ tak dlouho a daleko bez malého a on bez tebe, tak nevidím problém. Já bych nejela, když by byla takhle malá… ale letos, to bych jela určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.6.12 15:36

Asi na 11 dní…taínek je velmi schopný o tom žádná, ale nejsem si jistá zda to zvládnu já :nevim:

Plánovali jsme dovču na září a to mu bude rok.

Příspěvek upraven 22.06.12 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.6.12 15:36

Já nejela k moři, ale na 5 dní do paříže. Je pravda, že jsme na tohle všichni 3 zvyklí, protože občas jedu na víkend ke kamarádce. Mě se vždycky stýská akorát večer, když usínám. Přes den na to prostě nemám čas. Máš super chlapa a jeho nabídky využij. Provětráš si hlavu a budeš chvilku myslet i na něco jinýho než je dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.6.12 15:37

Já, pokud nebudu už malou kojit, plánuju jet v únoru na lyže (malá bude mít 9m), a manžel zůstane doma s oběma holkama :mrgreen:

Já bych jela, ale záleží na tobě, jestli víš že by jsi to nezvládla tak nejeď.

Já mám momentálně první dceru 22m na dovči u moře s babi a dědou (zítra jedou na týden) a jsem v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
22.6.12 15:38

Ja bych asi nejela ani bez chlapa :-) Ale je fakt, ze vetsina chlapu takovouhle nabidku neudela nikdy. Ja bych ji ale vyuzila az v o neco vyssim veku ditete…

• Citovat
  • Upravit
460
22.6.12 15:38

Ked vies ze sa postaraju…chod, uzi si to ako len vies… a dakuj Bohu za tak skveleho manzela… dietatko uz nie je take male a zase ani privelke a prirozumne, aby doma nariekalo, ze kde ma mamu… chod a nevahaj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.6.12 15:39

Když bude s tatínkem, tak bych je nechala, ať si hoši spolu užijou a ty si odpočineš 8) Nejela bych s tím, že bych dítě nechala třeba prarodičům, ale s tátou - ať si tatínek vyzkouší tu „dovolenou“ s dítětem v plné parádě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
22.6.12 15:42

Já bych jela :palec:

• Citovat
  • Upravit
325
22.6.12 15:43

My jsme byli u moře s manželem bez malého když mu byli 4 měsíce (byl na sunaru) - hlídala moje mamča, vše bylo naprosto OK, stýskalo se nám to určitě, ale zase jsme se vrátili krásně odpočatí a plní sil do další výchovy, takže za mě určitě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847

Já bych jela. Ale rozhodně nepatřím mezi ty stýskací typy, pokud vím, že jsou děti v dobrých rukou, tak to neřeším. Buď ráda, že máš tak skvělýho manžela a jeď a užij si to!!! Ale jestli budeš celou dovolenou smutnit, tak se na to vypr…škoda peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Já jela minulý rok, malému bylo 10 měsíců. A bylo to pro mě hrozný, strašně se mi stýskalo, ale hrozně. Byla jsem před tím hrdinka, jak to zvládnu v pohodě a spíš jsem počítala hodiny do odletu do Prahy :mrgreen:.Už bych bez nich nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.6.12 15:44

Pokud víš že se manžel postará tak jeď, 9 měsíců je málo, a prckovi je fuk jestli zlobí tátu nebo mámu :lol: Horší by bylo kdyby měl třeba 2-3 roky. Jeď! a uvědom si, nebude s cizími ale s tátou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix