K moři bez miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5453
22.6.12 15:45

Jo a hlavně si mě malej ani moc nepamatoval, takže přivítání bylo taky dobrý :roll:,ještě jsem do toho byla těhotná takže hormony pracovaly a probrečela jsem ještě celou cestu z letiště domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
22.6.12 15:50

Já bych jela, myslím, že je to naopak ideální věk. Dítě si ještě neuvědomuje, že maminka není doma a myslím, že si to s tatínkem užijou. A když víš, že o něj bude dobře postaráno, neváhej. Odpočineš si a vrátíš se plna elánu.
A mimochodem- kde jsi vzala toho tatínka, co dělá takové úžasné nabídky? :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.6.12 15:50

Já jsem byla po dobu pobytu v paříži v kontaktu přes internet a když jsem se ptala, jestli se Vítkovi stýská, tak prý nestýská a jediný co ho zajímalo jestli mu prý přivezu pařížský dort. Bylo to letos v dubnu, takže necelý 3 roky. Když mě jeli doprovodit na autobus, tak ho mi dal pusu a řekl ať už jedu, že chce vidět jak se autobusu točí kolečka. Nicméně každá jsme jiná. Některým se stýská víc, některým míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
22.6.12 15:51

Já mám asi děsnou otázku - ale proč se vám tak stýská??? Mě se nikdy nestýskalo ani jako dítěti a jako dospělé taky ne, ani po dětech…Možná jsem divná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.6.12 15:53

Susanna: no ani ti nevim…on si našel mě.. :mrgreen:

Znte to můj typ to zrovna nebyl a po pár schůzkách jsem se zamilovala ;) :P

Jen pro upřesnění…jela bych v září a to malému bude rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.6.12 15:55

Bubina:
to nevím…mě se stýskalo i jako malé po rodičích, ale taky si říkám, proč by se mi mělo stýskat když ještě před nedávnem jsem žádné miminko neměla atd. ale ve skrytu duše sem si jistá že se mi prostě stýskat bude :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.6.12 16:00
@Bubina píše:
Já mám asi děsnou otázku - ale proč se vám tak stýská??? Mě se nikdy nestýskalo ani jako dítěti a jako dospělé taky ne, ani po dětech…Možná jsem divná…

Mě se třeba jako malý stýskalo jenom při odjezdu, když jsem viděla jak naši mávaj, jakmile zmizeli ze zorného úhlu stesk byl pryč. No a teď, jak jsem psala jenom večer když usínám, tak si říkám, jak se asi Vítek měl a co dělal, jakmile se ráno vzbudím, tak už je to v poho a na dovče jsem měla milion jiných starostí a radostí a užívala jsem si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.6.12 16:01

Tak za mě plus pro manžela, toto by nabídl málokterej :)
Záleží jak to s malou máš, já bych nejela ani bez manžela :oops: :)
Moje švagrová a švagr jedou ted v neděli k moři sami bez malé (1 rok a 3 měs)a teda hlavu s tím nelámou :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.6.12 16:04
@jana1111 píše:
Asi na 11 dní…

Mám taky 9 měsíčního chlapečka a 11 dní u moře bych si neužila, záleží na tobě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.6.12 16:16

Manžel :pankac:

Já bych tedy preferovala společně strávený čas. Záleží jak to cítíš. Jestli máš pocit, že si potřebuješ odpočinout a strašně moc k moři chceš, tak jeď. Jestli po tom zas tak moc netoužíš a je ti to vlastně jedno, tak buďte ten týden někde společně jako rodina. Já vím, že mě by se stýskalo, ale tohle máme každý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.6.12 16:30

No společnou dovolenou bude mít taky, ale asi doma a budeme jezdit po výletech. Manžel když si vezme dovču tak to většinou končí malováním bytu a pod. :zed: ;) Takže vlastně dovča neni. Já moře miluju a moc bych chtěla jet( jak jsem psala manžel na to moc neni :? ) jen mám obavy abych si ji tím stýskáním a trnutí mkdo má víc modřin jestli táta nebo syn nezkazila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.6.12 16:31

Asi ze mě stala kvočna co se od mláděte nechce ani hnout :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.6.12 16:32

Upřímně musím říct, že máš báječného chlapa, protože neznám žádného co by se hned hnal takto hlídat.. Můj mažel, mi taky pohlídá tak na 3 dny, kdy jezdím k rodině v Praze..
Já si myslím, že pokud se manžel nabídne sám, souhlasí a víš, že ti nic nebude vyčítat, tak bych jela.. Někdo řekne že, je brzo, ale já si myslím, že spíš záleží jak se postará tatínek než na věku dítěte.. Mám kamarádku, která by neojela ani od 4 letého, protože ví, že by večer neměla jistotu, že je umytý a po večeři, takže tak.. Pokud je tatínek zvyklý na malého, umí se postarat, tak neni důležitý věk, ale spíš, jak to zvládne..
A navíc si myslím, že takové dítě to lepší zvldáne jak pas starší, které si to uvědomuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.6.12 16:35
@jana1111 píše:
No společnou dovolenou bude mít taky, ale asi doma a budeme jezdit po výletech. Manžel když si vezme dovču tak to většinou končí malováním bytu a pod. :zed: ;) Takže vlastně dovča neni. Já moře miluju a moc bych chtěla jet( jak jsem psala manžel na to moc neni :? ) jen mám obavy abych si ji tím stýskáním a trnutí mkdo má víc modřin jestli táta nebo syn nezkazila :roll:

Neboj oni to kluci zvládnou. Máš správnýho chlapa, toho se drž. Uvidíš, že si to spolu užijou a oba budou spokojení. Ty ve finále taky. Já měla poprvý taky strach, jela jsem jenom na jednu noc, malýmu byli 3 měsíce a zvládli to i s odstříkaným mlíčkem. Dokonce ještě v noci jel s malým zvedat spadnutou babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
22.6.12 16:38

Ty jo, manžel je skvělej a ty bys jet měla :palec: já mám půl roční, sama jsem si mohla dojít jen ke kadeřníkovi a to mi chodili sms kde jsem, že je malá vzhůru :zed: já bych snad jela i v tom půl roce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí