Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky poraďte nějaký dobrý kemp v moravskoslezkém kraji? Jsem rodina s dvěma dětmi, jedeme pod stan. Nejlépe někde kde je voda na koupání, teplé sprchy a já nevím kuchyňka aspoň an ranní kafe nebo tak, a něco pro děto průlezky máme 3 a 7 let
@paveluska Frýdek-Místek - kemp u Olešné - voda je cca 50 m od stanů, ale stany se staví aji přímo u vody po dohodě s majitelem. Jinak je hned vedle aquapark, restaurace, půjčovna loděk, šlapadel, šlapacích aut, okolo Olešné vede cyklostezka (4,5 km), je to super na inline i na kolech. Jo a voda čistá
a pokud máš auto, tak bez problémů obchody a veškeré ostatní vyžití - navíc okolo 4 restaurace, v Muroňce na opačné straně od kempu, mají i skákací hrad a podobné věci..
http://www.dokempu.cz/…-olesna-315/ Ještě odkaz, ať můžeš mrknout. je tam vše, co požaduješ ![]()
@paveluska jj, je tam několik vyhrazených ohnišť. Jediná věc, že vlastně v prostře kempu vede ta cyklostezka, ale co jsem si všimla, tak lidi stanují po obou stranách, takže je jen na vás (a dohodě s majitelem), kde stan umístíte, abyste měli klid a dítka mohli pobíhat. Mrkni do toho hodnocení a fotogalerie, to Ti napoví. já jsem místní, takže já využívám jen na koupání a na inline, ale lidi si to tu pochvalují ![]()
@martina.se no já to tam tak trochu znám a zdá se mi to právě jakoby dost rušné.
@paveluska jak kdy
teď, jak byly ty vedra, tak na stezce přes den tak 20 bruslařů, taky jsem čučela. Ale klidně přiznám, že někdy večer (chodím na ryby), je to na palici. člověk sedne k vodě a ty lidi jsou schopný jezdit i do půlnoci.. někdo dělá bordel, někdo třeba šeptá.. fakt záleží. Pokud byste dali stan až dolů k vodě, tam tam klid mít budete, ale chce se to zeptat
jinak tam je fakt výhoda, že vše je max 200 m vzdálené, vyžití je tam opravdu hodně.. venkovní bazény v aqua jedou do 20ti, vnitřní do 22, do toho ty restaurace, a další blbinky. člověk se tam nenudí
ale uvidíš, až se objeví další tipy ![]()
@Anonymní píše:
Autokemp Podhradí Vítkov
teď přemýšlím, jestli to není to, čemu se říká Hadinka? To je kousek od vítkova, chatky, stany, koupání a tak.. ale byla jsem tam naposledy 2 roky zpět…
@paveluska vidíš, to mě nenapadlo. Ta hadinka - zašupnutá v lese, fakt klid. jen do města na nákupy a tak je to kapánek z ruky ( 5-6 km), ale v areálu bylo dost příležitostí koupit např jídlo. http://www.hadinka.opavsko.com/
@martina.se jo hadinku znám měli jsme kousek chatu, takže to tam znám, ještě jsme i stanovali přímo u maria ve skále