Kempování přímo u vody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
10.2.18 17:00

Kempování přímo u vody

Nemáte tip na pěkný kemp, kde se dá postavit větší stan hned u vody (nebo cca do 20m)? Další podmínkou je možnost elektrické přípojky. No představu mám přehrada nebo jezero (ne řeka), kde se dá příjemně koupat (ne žadný rybářský bahňák), místo alespoň lehce zarostlé stromy (ne holá vyprahlá louka), hlavně ten dosah vody- aby se nemuselo někam přes cestu, za plot a pod. Lokalita ideálně do 200km od F-M. Hledám už pár týdnů průběžně na webech dokempu, ekempy, i přímo na mapách na googlu… mám zatím dva favority (Sykovec a Výrovická přehrada), ale do léta je čas a uvítám přímé zkušenosti. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
10.2.18 17:11

Co třeba Máchovo Jezero, Lipno?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
10.2.18 17:14

Kdyby ti nevadilo slovensko doporucuju Liptovský Mikuláš přehradu Liptovská Mara, je tam hromada možností výletu po okolí, prostě nádhera ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.2.18 17:18

To už ale bude kousek dál, než jsem doufala… syn nám těžce snáší cestování v autě (je mu zle a zvrací) a proto jsem se snažila najít něco v dojezdu do těch max 2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
10.2.18 18:10

Tu Výrovickou přehradu, myslíš kemp Výr? Tam je to celkem blízko vody, máš pravdu, ale ten rybník nebo co to je, nic moc, já jsem tam teda nevlezla, ale odvážlivci se našli :lol:, ten vstup byl takový bahnitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
10.2.18 18:53

Pískový lom Mělice byly jsme pod stanem a super jak u moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
10.2.18 19:01

Lipno je dle tvých požadavků daleko, ale jinak bych doporučila kemp, kde jsme byli loni, byli jsme nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.2.18 08:59

@zuzan V Mělicích jsme byli loni a fakt super, souhlasím s tebou, že je to tam jako u moře- teploučká čistá voda, písečné pláže, ty vysoké borovice- přesně něco takového bych si představovala, ale chtěla jsem vyzkoušet jinou lokalitu, ať nejedeme na stejné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.2.18 09:02

@Aries6 Lipno vypadá skvěle a je tam hodně různých kempů, jak jsem se dívala, ale máme to fakt napříč celou republikou, jsme z beskyd…, syn nám „zelená“ po půlhodině v autě, toto by bylo pro něj za trest :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
11.2.18 23:26
@Terapeutka píše:
@Aries6 Lipno vypadá skvěle a je tam hodně různých kempů, jak jsem se dívala, ale máme to fakt napříč celou republikou, jsme z beskyd…, syn nám „zelená“ po půlhodině v autě, toto by bylo pro něj za trest :,(

Nám děti nezelenají, ale strašně nerady cestují. Lipno máme 2,5 hodiny cesty a i to stačilo. Ale stálo to za to. Do Beskyd bych chtěla někam letos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí