Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, sos! Prckovi jsou skoro dva, ale na noc má pořád kendamil 3 nicméně jsem to podcenila a dochází nestíhám objednat z netu a v lékárně nemají trojku. Co když zkusím běhu nebo Sunar? Může mu bejt zle? Když je zvyklý na kendamil vím, že mlíko už mít vůbec nemusí, ale je to náš rituál.
Určitě můžete zle mu nebude ale kendamil má sladkou chuť tož sunar nemá dítě to může odmítnout too bych radši koupila plnotučné mléko než vám přijde UM
By som dala radšej obyčajné kravské, to bude chuťovo podobnejšie a ešte aj ušetríš.
Kendmil je proti bebě i Sunaru chuťově jiný. Nebude chtít ani Nutrilon. U nás po nutrilonu byla zácpa.
@Vagnerkanik @KacenkaKKK @Elfido Díky holky. Koupím případně kendamil 2
My máme obrácený problém. Že Sunaru na Nutrilon. Máme vyzkoušeno bebu a naše mléko takže si nemyslím, že by byl s přechodem problém. Buď ho da nebo ne
. Spíš ale dá.
Já mám 3 leteho, kterému dávám 2 druhy UM. Bebu a Kendamil a pak na cesty Hami nebo nestle mlicko s kaši. A beba a kendamil mi připadají chutove podobní. Akorát, ze Bebu dáváme 5 a kendamil 3, jelikož vyšší číslo není. A je mu to jedno. Beru to, co má příznivější cenu, nebo zrovna potkám v krámu.