Kendamil nebo beba

888
1.1.23 20:15

Kendamil nebo beba

Holky, sos! Prckovi jsou skoro dva, ale na noc má pořád kendamil 3 nicméně jsem to podcenila a dochází nestíhám objednat z netu a v lékárně nemají trojku. Co když zkusím běhu nebo Sunar? Může mu bejt zle? Když je zvyklý na kendamil vím, že mlíko už mít vůbec nemusí, ale je to náš rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
1.1.23 20:41

Určitě můžete zle mu nebude ale kendamil má sladkou chuť tož sunar nemá dítě to může odmítnout too bych radši koupila plnotučné mléko než vám přijde UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
1.1.23 20:41

By som dala radšej obyčajné kravské, to bude chuťovo podobnejšie a ešte aj ušetríš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
1.1.23 20:48

Kendmil je proti bebě i Sunaru chuťově jiný. Nebude chtít ani Nutrilon. U nás po nutrilonu byla zácpa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42009
1.1.23 20:50

Tak kup tu dvojku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.1.23 20:50

@Vagnerkanik @KacenkaKKK @Elfido Díky holky. Koupím případně kendamil 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
1.1.23 20:51

@Havlova asi jo hele. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.23 20:54

My máme obrácený problém. Že Sunaru na Nutrilon. Máme vyzkoušeno bebu a naše mléko takže si nemyslím, že by byl s přechodem problém. Buď ho da nebo ne :nevim:. Spíš ale dá.

• Citovat
  • Upravit
6381
1.1.23 21:11

Já mám 3 leteho, kterému dávám 2 druhy UM. Bebu a Kendamil a pak na cesty Hami nebo nestle mlicko s kaši. A beba a kendamil mi připadají chutove podobní. Akorát, ze Bebu dáváme 5 a kendamil 3, jelikož vyšší číslo není. A je mu to jedno. Beru to, co má příznivější cenu, nebo zrovna potkám v krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
2.1.23 13:18

Za mě určitě beba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie