Vyšel někomu z vás KET hned napoprvé?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
20.6.07 20:09

já nepsala prohnutá,ale hnutá(nebo jestli chceš,tak posunutá):prostě jsem ty obratle neměla tak,jak mají být!!!
kdyžtak se podívej na tyhle stránky:
 http://www.cakry.cz/…ojzisova.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.7.07 01:01

můžu se zeptat,mě čeká KET teď poprvé.Kolikátý den cyklu mi zavedou embria zpátky do dělohy?mám po neůspěšném IVF a KET budu mít bez stimulace,jen se mám 11.den cyklu objednat na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.7.07 01:05

Ahoj :D
to asi rozhodne dr.Ale většinou 14-16 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.7.07 08:26

Ahoj holky,

jsem po 1. IVF - neúspěšně. V 8tt jsem musela na kyretáž do nemocnice - zamlklý potrat. Máme teď ale zamraženo 11 embrií a na podzim se chystáme na KET. Máte někdo zkušenosti s úspěšností??? Někde jsem se doslechla, že úspěšnost je relativně malá, že se embria mohou poškodit už při rozmrazování. Nevím, začínám z toho mít obavy, že to zase nevyjde…
Ještě mi poraďte - teď mám šestinedělí a už jsem od potratu skoro 4 týdny, ale pořád mám nalitá prsa a teče mi z nich mléko :) Nevím, jestli je to normální - máte někdo zkušenost. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
17.7.07 11:07
1Lucik píše:
Tak ahoj holky.Ta šance z normálního IVF byla vždycky něco přes 30% a z KET pod 25%.je to dlouhodobá úspěšnost.Je to strašně těžké,že se v děloze embrya neuchytí.i přirozenou cestou jich hodně zanikne a nikdo o tom prostě neví.Ale musíte být trpělivé,i když se to lehce říká,tak jednou se to téměř vždycky povede.Taky jsem to s pacientkama prožívala a mluvily jsme nesčetněkrát o tom přoč??ideální stav je psychycká pohoda a setkala jsem se s tím,že opravdu,ty co to tak neprožívají a je jim jedno jestli se to povede,tak to vychází.A to mražení je taky taková ošemetná záležitost moc ráda jsem to nedělala,ale když se to zadařilo,tak mě to zas popohnalo.Teď jsem na mateřské,holčička má rok a půl a taky nám dala ve snažení zabrat!Hodně štěstí holky!!!

Přečti si odpověď Luciky,ale s tím druhým problémem ti nepomůžu.Nemám s tím zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.7.07 03:42

tak v úterý jdu na ultrazvuk a pravděpodobně na svůj první KET.může se stát,že embrijka rozmrazí a oni nepřežijou,takže se žádný KET konat nebude?máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.8.07 02:49

Tak jsem se těšila na svůj KET a nakonec se žádný nekonal,11 den cyklu jsem měla folikuly malé a 14. den cyklu největší 11mm.takže mi řekli,že nejspíš mám anovulační cyklus,tudíž nemůže být ani KET.zatím mě nechtějí nijak stimulovat.tak doufám,že příště budu na tom lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.8.07 08:36

tak to mě mrzí,a tak ti daly nějaký léky??Ani nevim,jak se toto řeší.Já s tímto neměla problém.Ale spíš to udržet :cry: Tak ti přeju příště víc štěstí,není všem dnům konec :) Mám jít taky na KET,ale nemám peníze :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.8.07 01:09

ahoj.Já taky nikdy anovulační cykly neměla,až teď prvně.už je to 37 dní a menstruace nikde,to je jak naschvál.Teď,když ji potřebuju.KET stojí myslím 5000 rozmražení + 500 katetr,alespoň tolik platím já v Praze v pronatalu. GOLF

• Citovat
  • Upravit
7.11.07 16:20

Ahoj holky, nechci otravovat, ale potřebovala bych poradit. Jsem 14 dnů po KET, prošla jsem nativním cyklem a užívam utrogestan, mensruaci jsem nedostala, ale tast mám negativní, nevít jestli je možný, abych byla těhotná? Nevíte jestli může utrogestan zastavit menstruaci? Na tom popisu utrog. to není napsané. Díky Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.07 02:53

Karolinko,
zkus si udělat ještě test později.já to dostala i 17 dní po KET.Ale držim palce.GOLF

• Citovat
  • Upravit
8.11.07 07:59

Ahojky, díky za informaci, trochu se bojim. Tak uvidim Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.07 20:48

Ahoj holky, tak u mě Ket nevyšel, je mi hrozně. Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.11.07 21:48

Karolinko,
a půjdeš ještě na další KET?
U mě první IVF nevyšlo a následně KET taky ne.Teď se chystám na další.mám ještě 6 mrazáčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.07 19:06

Ahoj golf, musím na nové IVF, měla jsem ještě jedno embryjko, ale spláchli mi ho do odpadu, prej se to tak dělá, měla jsem je zamražené najednou a tak mi to takhle vysvětlili, strašně mě štve, že ho nedali na jinou misku a nezamrazili zvlášť. Tak čekám měsíc nebo dva a jdu do všeho nanovo, nevěděla jsem jestli znova sesbírám odvahu na ty injekce a odběr vajíček, ale už jí zase mám…tak v lednu snad. Ty se máš, že je máš ještě zamražený, kdy jdeš? Budu na tebe moc myslet.Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí