Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, u mě 22. den cyklu, čtyřdenní embrya. Ovulace byla 18 DC. Ale tohle je hrozně individuální, záleží, kdy máš ovulaci, k tomu se přičte stáří embryí a ten den se zavedou.
Ahoj, jsem rada za toto téma! Zrovna už třetí den hledám podobný diskuze, také mě to zajímá.
Já jsem v řízeném cyklu. Tento pátek jdu na UTZ, jak je děložní sliznice vysoká, a dozvím se, jaký den bude KET.
Doktorka říkala, že mám počítat cca 17-21DC. Byla bych moc rada, kdyby mi to vyšlo na 17DC, což bude příští pátek. Aspoň bych o víkendu mohla odpočívat. A v týdnu zase do práce.
Embryjka mají 5 dni, jedno 6 ještě dojelo při kultivaci..
@tejuna Já byla na jednom transferu (ET) v pátek, o víkendu jsem odpočívala a embryo se nechytlo. Na dalším transferu (KET) jsem byla v úterý, neodpočívala jsem a chytily se dvě.
Všechna embrya byla jedničková.
Ahojky, tak taky přidávám svou zkušenost. Dnes jsem byla na KET ve stimulovaném cyklu, šestidenní embryo. Teď už jen doufat. A co vy?
@noxname a kolikaty den cyklu dneska jsi?
Přeji hodně štěstí 😊
@tejuna jsem 18 den cyklu, embryo bylo i na genetice, tak snad to dopadne. Další už nemáme, musela bych zase vše podstoupit znovu
@noxname Určitě to dopadne dobře.
Já měla taky testovaná embrya a KET vyšel, ET ne.
@noxname Děkuju. Teď končím 30tt s dvojčaty.
Určitě to dobře dopadne, neboj. ![]()
@noxname
Tak jsem 10DC a děložní sliznice 11mm. Takže to vypadá dobře.
Na KET jdu 16.11. (22DC)
Nakonec je to fajn, aspoň budu mít svátek na odpočívání až do víkendu. 😊
@tejuna tak to je super, budu držet palce. A kolik máte embryí? Je to tvůj první KET?
Děkuji ![]()
Je to můj první KET, ET nedělali, hned jsme mrazili, kvůli riziku OHSS, měla jsem odebráno 24 vajíček, tak preventivně. A zamraženo máme 7 embryí.
Doufám, že ten 22dc není pozdě, čekala jsem, že to bude mnohem dřív.
@tejuna no tak snad doktoři vědí co dělají, já se v tom zase moc nevyznám, ale budu držet palce, je dobře že máš ještě tolik vajíček, máš alespoň hodně možností, u nás to je složitější, mě už zásoba vajíček odchází a chlap má balancovanou translokaci, takže nám ještě embrya testují ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj, jaký den cyklu u Vás proběhl Ket? Podstupuji poprvé, tak by mě zajímalo co nejvíce informací.
Děkuji