Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, u mě 22. den cyklu, čtyřdenní embrya. Ovulace byla 18 DC. Ale tohle je hrozně individuální, záleží, kdy máš ovulaci, k tomu se přičte stáří embryí a ten den se zavedou.
Ahoj, jsem rada za toto téma! Zrovna už třetí den hledám podobný diskuze, také mě to zajímá.
Já jsem v řízeném cyklu. Tento pátek jdu na UTZ, jak je děložní sliznice vysoká, a dozvím se, jaký den bude KET.
Doktorka říkala, že mám počítat cca 17-21DC. Byla bych moc rada, kdyby mi to vyšlo na 17DC, což bude příští pátek. Aspoň bych o víkendu mohla odpočívat. A v týdnu zase do práce.
Embryjka mají 5 dni, jedno 6 ještě dojelo při kultivaci..
@tejuna Já byla na jednom transferu (ET) v pátek, o víkendu jsem odpočívala a embryo se nechytlo. Na dalším transferu (KET) jsem byla v úterý, neodpočívala jsem a chytily se dvě.
Všechna embrya byla jedničková.
Ahojky, tak taky přidávám svou zkušenost. Dnes jsem byla na KET ve stimulovaném cyklu, šestidenní embryo. Teď už jen doufat. A co vy?
@noxname a kolikaty den cyklu dneska jsi?
Přeji hodně štěstí 😊
@tejuna jsem 18 den cyklu, embryo bylo i na genetice, tak snad to dopadne. Další už nemáme, musela bych zase vše podstoupit znovu
@noxname Určitě to dopadne dobře.
Já měla taky testovaná embrya a KET vyšel, ET ne.
@noxname Děkuju. Teď končím 30tt s dvojčaty.
Určitě to dobře dopadne, neboj. ![]()
@noxname
Tak jsem 10DC a děložní sliznice 11mm. Takže to vypadá dobře.
Na KET jdu 16.11. (22DC)
Nakonec je to fajn, aspoň budu mít svátek na odpočívání až do víkendu. 😊
@tejuna tak to je super, budu držet palce. A kolik máte embryí? Je to tvůj první KET?
Děkuji ![]()
Je to můj první KET, ET nedělali, hned jsme mrazili, kvůli riziku OHSS, měla jsem odebráno 24 vajíček, tak preventivně. A zamraženo máme 7 embryí.
Doufám, že ten 22dc není pozdě, čekala jsem, že to bude mnohem dřív.
@tejuna no tak snad doktoři vědí co dělají, já se v tom zase moc nevyznám, ale budu držet palce, je dobře že máš ještě tolik vajíček, máš alespoň hodně možností, u nás to je složitější, mě už zásoba vajíček odchází a chlap má balancovanou translokaci, takže nám ještě embrya testují ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj, jaký den cyklu u Vás proběhl Ket? Podstupuji poprvé, tak by mě zajímalo co nejvíce informací.
Děkuji