Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vendula a Lenisek - hned v dalším cyklu jsem šla na UTZ, ale sliznice nebyla vysoká. Pokud by to šlo, tak udělají KET i bez slimulace. Já jsem čekala na další cyklus a lepila jsem si nálepky Estrahexal , brala jsem Estrimax a Utrogestan. Takže jsem jen doplácela tyto léky, což bylo zhruba nějakých pár stovek. 2.IVF jsem podstoupila v polovině července, takže negativní výsledek TT jsem se dověděla hned začátkem srpna a na KET jsem byla 22.září, takže ani ne dva měsíce po neúspěchu. Asi jde teda KET dělat hned měsíc po IVF.
I když to procento je dost malé, pořád věřte vždyť i mě se to povedlo, však to už jsem psala. Je to sice zvláštní, když při IVF nám dávali naději kolem 50% a nepovedlo se, ale i těch 15% někdy stačí!!!
Kati
Kati , děkuju za povzbuzení a za informace a přeju hodně moc štěstíčka! ![]()
ahoj holky,
KET (s DO) jsem absolvovala v cervnu 2005 a hned na poprve jsem otehotnela. Meli jsme „jen“ dve embryjka a cekame jednu malinkou holcicku
. Hlavne budte hodne v pohode psychicky, je to nejdulezitejsi. Chodili jsme do Iscare IVF v Praze. Hodne stesti.
Marka + Marketka
Ahoj Holčiny
,
také se ted chystám na KET, ale nejdříve musim ješte na vyšetření ke své gyn. na kultivaci a cytologii a když to bude ok hned se objednám na KET. Chci se zeptat znamená ta zkratka DO?
Moc děkuji a hodně štestíčka!!!!!!! Papa Milka
Trošku to shrnu, pokud je to jeste akutalni - to pravidlo 3× co plati pojistovna se tyka vlastne celeho cyklu IVF . takze predevsim hormonalni stimulace pred odberem vajicek / vestinou jsou to injekce /, inkubace se spermiemi atd.. Mas -li nejake zmrazene embrya, tak vetsinou si sama doplacis na rozmrazeni, ale to neni ovlivneno poctem hrazeni pojistovnou - dokud neco mas, muzes podavat. podobne pomocne hormony, ktere se podavaji pri aplikaci vajicka atd. taze vlastne muzes jit si pro embryojko nekolikrat, pokud je mas v mrazaku, ale kdyz dojdou , tak se jede novy cyklus hormonü a odber vajicek atd a to je prave to , co je poctem pojistovnou omezeno. A ze doplacis temer na vse je jasne. ja byla na KET a mela jsem stesti prvni mimco se podarilo hned / byla sice puvodne 2 a ujalo se jen jedno, ale chvala bohu i za to jedno/, ale druhe se nedari a zmrzleho uz nic neni..
Ahoj kočky,
už delší dobu se chystáme na KET, ale kvůli špatné kultivaci v pochvě ho musim pořád odkládat.Je to už asi 9 měsíců?Měly jste nekdo z vás taky takové problémy s kultivací?Budu ráda za vaše odpovedi.Mockrát děkuji a všem přeji krásný den a hodně štestíčka!!!!!!!
Karol
Karol, já bych ti poradila moc ráda, ale fakt nevím. Zkus si dát ještě samostatný dotaz nebo i třeba na jiné stránky.
Ahoj Vendulko,
moc Ti děkuji i za to, že se ozvala. NO já to tady nekde hledám…
A co TY? Bylas na Ketu?Jak to dopadlo?
Doufám, že moc dobře. Děkuju pa Karol ![]()
Karol, ja mela taky pred ket nejakou divnou bakterii, brali jsme oba s manzelem 3 x za sebou antibiotika a stejne jsem se ji nezbavila, takze nakonec jsme ket podstoupili i pres tento handicap. proste ta bakterie ke me patrila
a neslo se ji zbavit, nezpusobovala mi zadne potize, ani vytok, takze jsme ji proste ingnorovali.
drzim palec.
Marka
Ahoj Marko,
moc děkuji za Tvoji reakci ![]()
Já se právě bojim to risknout, i přesto.Mě to také nedělá žádné potíže, ani výtoky nemám nic, tak nevim. Ješte počkám, ted jsme dobrali antibiotika, já i manžel a ješte musel jít na urologii, vysledky ješte nemáme, tak pak se uvidí…
A jak jste uspeli s KETem?Věřim, že dobře!!!!
Děkuji a hodně štestíčka
Karol
Karol, my máme dva mražáčky, ale před KETem zkusíme ještě IUI.
A co je to konkrétně za bakterie?
Ahoj Vendulko,
no já ani nevim…
dr. řikala, že jsou snad ze střev nebo co, ale nemůžu se toho zbavit
![]()
Ani po antibiotikách, tak nevim.Partner šel taky kvůli na urologii,aby jsme si je nepřenášeli,ale výsledky budou až za 3 týdny.Tak uvidíme.
Hrozně ráda, bych šla už na ten Ket, už jsi to plánuji od léta, ale pořád se to oddaluje.My na IUI nemůžeme, máme špatný sperg.,tak to ani zkoušet nebudeme.Prý to nemá cenu.
Tak hodně štestíčka a dej vědět, jak vám to dopadlo… a kdy tam vůbec jdete?
Jo a taky máme dva ( dvě) mražáčky
![]()
Ahoj Karol
Ahoj holky, chystá se někdo z vás také na KET? Nebo už byla a je těhule?
Prosim, napište mi neco o tom… děkuji Petra ![]()