Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky .
Po neuspěšném IVF bude nejspíš následovat KET i když na kontrolu jdem až 15.12 ale určitě se jdem snažit dál . Všem přeju hodně štěstíčka a určitě písnu jak jsme dopadli Jitka
Ahoj holky.
Ráda připojím svůj příběh. Absolvovala jsem Ivf, byla mi vložene dvě embrya, bohužel bez śpěchu, čtyři embrya mi zamrazili.Za půlroku jsem šla znovu, ale s tím, že to jen tak z povinnosti, že tam byla zmražená zkusím, tvrdila jsem a řekla jsem to i v centru, že už ty mraženky nejsou tak kvalitní jako čerstvé, mže je to stejné jak s masem. Rozmrazili dvě jedno nepřežilo. Druhé nešlo zavest až snad po hodině. Podotýkám, že po ET jsem 14 dní ležela. Po ketu jsem šla za týden do práce. Po čtrnácti dnech jsem si místo testu vzala brufen jak mě břicho bolelo.Pak hned na to test, a je z toho šestiletý chlapák. Ted uvažujem o ketu, máme ještě dvě, ale říkám si to samé jsou tam už šest let. Já starší, nemusím přežít rozmražení, no zkrátka mám stejné obavy jako předtím, ale už to není taková zoufalost, když jedno zlatíčko mám, Ale všem snažilkám, vzkazuji nevzdávat. Na každou z nás se štětstí usměje.