Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra 1982 Jojo, dělali, já se propstě neumím pořádně uvolnit a tak se to vyřešilo takhle, je to jen lehčí narkoza, ale vyhovuje mi to
@Irinka0210 píše:
@Petra 1982 Jojo, dělali, já se propstě neumím pořádně uvolnit a tak se to vyřešilo takhle, je to jen lehčí narkoza, ale vyhovuje mi to
Tak o tomhle slysim poprve…
A kde ti to tak prosimte delali???
Aha tak to je fajn, máš přístupné CAR, ja jsem ztažená jak šnůra ![]()
Tak me nevysly ani IVF a ani KETy
.. Nakonec asi zabraly lazne, akupunktura a specialni rovnani celeho tela… Taky jsme si poridili psika tak psychika se trosku zlepsila… A mimi prislo po peti a pul letech samo ![]()
Milacek nas ![]()
TP mam v kvetnu…
@VeruskaTadeas Právě já byla vždycky taky a celkově je to u m složitější, páč jsem při těle, takže je to takhle fakt jednodušší a vyhovuje to oboum stranám
@Irinka0210 píše:
@Petra 1982 V Pronatalu
Aha nevedela jsem, ze to tak jde…
Tak hlavni je spokojenost na obou stranach… ![]()
Petro, tak to je moc fajn! Příroda si nějak pomohla sama viď? tak gratuluju, ať je vše v pořádku, užívej si to
já měla endometriozu, asi zase mám, čekali jsme skoro 8 let, cvičila jsi Mojžíšovou?
Dekuji, ano cvicila i s rovnanim kostrce… Ja zas nemam jeden vejcovod… Ale tak hlavne ze uz je prdolka u me… I ksyz to stalo sil…
Jinak myslim ze rozmrazene maji temer stejnou sanci jak cerstve… Nektere zeny se rika, ze jsou spis KETove…
Nadeje je ![]()
co by pro ty cvrčky člověk neudělal…děkuju za info a pokec, půjdu spát ráno vstáváme do školky, práce…díky, zase si písneme ![]()
Taky letim na kute.. Rano vstavam na test na cukrovku
, fuj fuj…
Nastest posledni schazejici vysetreni, pak uz jen porodit… ![]()
Tak dobrou..
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď