Ket bez kontroly UZ?

17.2.14 21:52

Ket bez kontroly UZ?

Ahoj holky jsem tu nová, nemáte někdo zkušenost s KETEM bez kontroly UZ? Minulý týden mi bylo zavedeno jedno embryo 4 denní bez kontroly UZ, trochu mě to zmátlo. Před 6 lety mi zaváděli dvě embrya a při výkonu to kontrolovali pomocí ultrazvuku. Díky za vaše reakce :D Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
17.2.14 21:55

Ahoj, byla sem na třech ET (z toho byl jeden KET) a pouze u jednoho et to kontrolovali utz. Nakonec vyšel ten bez utz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.14 21:57

Ahojky,

tak treba ve Fertimedu mi pri embryotransferu u IVF UTZ nedelali, jen to tam soupli. V Gyncentru i pri IVF i pri KET mi zavadeli embryjka a mrkali pritom na obrazovku…
Takze asi zalezi na danem CAR…
Drzim palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:00

Verru, děkuju za info, tak uvidím, minulý pondělí mi zavedli a já dneska blbec si udělala test zatím nic, vím je dost brzy, ale v hlavě to vrtá a vrtá, mám si ho udělat až 17 den dle toho co píšou ve zprávě, beru Estrofem a Utrogestan, ale břicho mi pobolívá jakoby to mělo přijít… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:03

Petro, děkuju, já právě koukala protože po těch 6 letech je leccos asi jinak, předtím jsem ležela, teď mi zavedli a mazej domů, mám to 250km :D děkuju! Pěkná fotečka ze sona :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.14 22:05

Ta bolest jak na mesicky to hodne zpusobuje Utrous… Testni klidne i 12 nebo 14 den kdyz nemuzes vydrzet. Driv to fakt nema cenu zbytecne se stresovat… A i tak test nemusi vyjit a tehotna byt muzes..Jistejsi je pak krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.14 22:09
@VeruskaTadeas píše:
Petro, děkuju, já právě koukala protože po těch 6 letech je leccos asi jinak, předtím jsem ležela, teď mi zavedli a mazej domů, mám to 250km :D děkuju! Pěkná fotečka ze sona :D

Dekuji za pochvalu fotecky :hug:
No treba ve Fertimedu jsem musela lezet az do druheho dne u nich na ET pokoji. V Gyncentru polezis hoďku a jdes domu…
Takze kazdy CAR si to dela podle sveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:11

Tak je to jak píšeš každé CAR to mají jinak, tehdy jsem ležela 15 minut, teď sotva 5 minut, a kdy jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
17.2.14 22:16

Na pocity nedej. U prvních dvou et sem měla všechny těhu příznaky a nic. U posledního mně bolelo břicho jako před ms, bolela mně hlava jako před ms, poklesla mi bazální teplota. Testovala sem jen proto, abych tu špatnou zprávu už věděla a ono to zrovna vyšlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
17.2.14 22:16

Každé CAR to má jiné, já když jdu na KET, tak dělají UTZ než jdu na „sál“ a pak ještě na sále mají UTZ, ale o tom už nevím, páč mám narkozu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:18

:D nezbyde než čekat, máš pravdu člověk se jen zbytečně nervuje, a stejně to neovlivní, mám ve zprávě, že pokud bude test negativní za dva dny na krev, to ale půjdu tady, abych nemusela až do CARU, díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.14 22:18

Ja jak kdy.. Vesmes az tak 10 ci 12 den.. U tretiho IVF uz 6 den, moc jsem verila ze to vyjde :(.. Duch tehdy byl i silil, ale pak prislo krvaceni… U KET az rano pred krvi… Moc jsem se bala opetovneho zklamani.. :(
Tak to jste meli snehulacka 6 let u ledu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.2.14 22:20
@Irinka0210 píše:
Každé CAR to má jiné, já když jdu na KET, tak dělají UTZ než jdu na „sál“ a pak ještě na sále mají UTZ, ale o tom už nevím, páč mám narkozu :)

Muzu se zeptat, tobe delali KET pod narkozou??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:25

Vyšlo ti to nakonec? Já měla 2.IVF před 6 lety, zavedli dvě embrya, jedno se uchytilo, mám chlapečka 5 let, ostatní byli u ledu jak píšeš, sranda co? jen nevím, jestli je to stejné jako „čerstvé ET“ přeci jen 6 let mrznout :( měla jsem hodně těžkej porod, jinak bych tak dlouho nečekala :D Tadeášek chce sourozence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 22:26

Ted to čtu, proč pod narkozou? já ted taky trošku trpěla bolesti, ale z dovodu jaké to mám vevnitř sešité atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí