Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky jsem tu nová, nemáte někdo zkušenost s KETEM bez kontroly UZ? Minulý týden mi bylo zavedeno jedno embryo 4 denní bez kontroly UZ, trochu mě to zmátlo. Před 6 lety mi zaváděli dvě embrya a při výkonu to kontrolovali pomocí ultrazvuku. Díky za vaše reakce
Věrka
Ahoj, byla sem na třech ET (z toho byl jeden KET) a pouze u jednoho et to kontrolovali utz. Nakonec vyšel ten bez utz ![]()
Ahojky,
tak treba ve Fertimedu mi pri embryotransferu u IVF UTZ nedelali, jen to tam soupli. V Gyncentru i pri IVF i pri KET mi zavadeli embryjka a mrkali pritom na obrazovku…
Takze asi zalezi na danem CAR…
Drzim palecky…
Verru, děkuju za info, tak uvidím, minulý pondělí mi zavedli a já dneska blbec si udělala test zatím nic, vím je dost brzy, ale v hlavě to vrtá a vrtá, mám si ho udělat až 17 den dle toho co píšou ve zprávě, beru Estrofem a Utrogestan, ale břicho mi pobolívá jakoby to mělo přijít… ![]()
Petro, děkuju, já právě koukala protože po těch 6 letech je leccos asi jinak, předtím jsem ležela, teď mi zavedli a mazej domů, mám to 250km
děkuju! Pěkná fotečka ze sona ![]()
Ta bolest jak na mesicky to hodne zpusobuje Utrous… Testni klidne i 12 nebo 14 den kdyz nemuzes vydrzet. Driv to fakt nema cenu zbytecne se stresovat… A i tak test nemusi vyjit a tehotna byt muzes..Jistejsi je pak krev…
@VeruskaTadeas píše:
Petro, děkuju, já právě koukala protože po těch 6 letech je leccos asi jinak, předtím jsem ležela, teď mi zavedli a mazej domů, mám to 250kmděkuju! Pěkná fotečka ze sona
Dekuji za pochvalu fotecky ![]()
No treba ve Fertimedu jsem musela lezet az do druheho dne u nich na ET pokoji. V Gyncentru polezis hoďku a jdes domu…
Takze kazdy CAR si to dela podle sveho…
Tak je to jak píšeš každé CAR to mají jinak, tehdy jsem ležela 15 minut, teď sotva 5 minut, a kdy jsi testovala?
Na pocity nedej. U prvních dvou et sem měla všechny těhu příznaky a nic. U posledního mně bolelo břicho jako před ms, bolela mně hlava jako před ms, poklesla mi bazální teplota. Testovala sem jen proto, abych tu špatnou zprávu už věděla a ono to zrovna vyšlo:-)
Každé CAR to má jiné, já když jdu na KET, tak dělají UTZ než jdu na „sál“ a pak ještě na sále mají UTZ, ale o tom už nevím, páč mám narkozu ![]()
nezbyde než čekat, máš pravdu člověk se jen zbytečně nervuje, a stejně to neovlivní, mám ve zprávě, že pokud bude test negativní za dva dny na krev, to ale půjdu tady, abych nemusela až do CARU, díky za info!
Ja jak kdy.. Vesmes az tak 10 ci 12 den.. U tretiho IVF uz 6 den, moc jsem verila ze to vyjde
.. Duch tehdy byl i silil, ale pak prislo krvaceni… U KET az rano pred krvi… Moc jsem se bala opetovneho zklamani.. ![]()
Tak to jste meli snehulacka 6 let u ledu???
@Irinka0210 píše:
Každé CAR to má jiné, já když jdu na KET, tak dělají UTZ než jdu na „sál“ a pak ještě na sále mají UTZ, ale o tom už nevím, páč mám narkozu
Muzu se zeptat, tobe delali KET pod narkozou??? ![]()
Vyšlo ti to nakonec? Já měla 2.IVF před 6 lety, zavedli dvě embrya, jedno se uchytilo, mám chlapečka 5 let, ostatní byli u ledu jak píšeš, sranda co? jen nevím, jestli je to stejné jako „čerstvé ET“ přeci jen 6 let mrznout
měla jsem hodně těžkej porod, jinak bych tak dlouho nečekala
Tadeášek chce sourozence
Ted to čtu, proč pod narkozou? já ted taky trošku trpěla bolesti, ale z dovodu jaké to mám vevnitř sešité atd