Ket v přirozeném cyklu

Anonymní
11.9.17 18:12

Ket v přirozeném cyklu

Ahojky prosím o radu :) Byla jsem na ketu v přirozeném cyklu a dnes 8!y den po ketu jsem začala špinit. I od ketu mě pobolivalo jedná strana vaječníků, tak má otázka zní zda je možné když je ket v přirozeném cyklu aby se normálně vajíčko uvolnilo a vlastně odešlo s ms a embrijko by i tak zůstalo na svém místě..test jsem dělala včera a dnes a duch tam byl ale silnější než včera. Tak jsem do predchilky byla pozitivně naladena že vše jde tak jak má být a jdu na WC a tohle..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.9.17 18:32

Ahoj, a to nebereš utrogestan? Ten by mel MS zastavit. Aspoň u mě to tak vždycky bylo. Dokud jsem ho brala, tak MS nepřišla nikdy. Jinak teď jsem po ketu taky v nativu, tedy taky s ovulaci a k MS nedoslo, ani jsem nesplnila, ale měla jsem koňskou dávku utrouse: 2-2-2. A ťukám, zatím drží, jsem v 11tt. (Byl to 4.a poslední pokus). Vydrž, spinění o ničem nevypovídá, držela bych se naděje a tou je sílící duch… když je to v nativu, tak to může být stejně jako bez IVF- klidně můžeš mít slabou MS a přitom být těhotná. Držím palce! M.

• Citovat
  • Upravit
68971
11.9.17 19:16

No, ono to funguje tak, že když dojde k otěhotnění (ať už z vlastního vajíčka nebo toho vloženého embrya), tak hormony způsobí, že ke krvácení už nedojde. Ale výjimky se samozřejmě najdou, výjimečně se těhotenství udrží i přes krvácení. Špinění není sice dobré znamení, ale pokud je pozitivní test, šance určitě je, naději bych si nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.