Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, a to nebereš utrogestan? Ten by mel MS zastavit. Aspoň u mě to tak vždycky bylo. Dokud jsem ho brala, tak MS nepřišla nikdy. Jinak teď jsem po ketu taky v nativu, tedy taky s ovulaci a k MS nedoslo, ani jsem nesplnila, ale měla jsem koňskou dávku utrouse: 2-2-2. A ťukám, zatím drží, jsem v 11tt. (Byl to 4.a poslední pokus). Vydrž, spinění o ničem nevypovídá, držela bych se naděje a tou je sílící duch… když je to v nativu, tak to může být stejně jako bez IVF- klidně můžeš mít slabou MS a přitom být těhotná. Držím palce! M.
No, ono to funguje tak, že když dojde k otěhotnění (ať už z vlastního vajíčka nebo toho vloženého embrya), tak hormony způsobí, že ke krvácení už nedojde. Ale výjimky se samozřejmě najdou, výjimečně se těhotenství udrží i přes krvácení. Špinění není sice dobré znamení, ale pokud je pozitivní test, šance určitě je, naději bych si nechala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahojky prosím o radu
Byla jsem na ketu v přirozeném cyklu a dnes 8!y den po ketu jsem začala špinit. I od ketu mě pobolivalo jedná strana vaječníků, tak má otázka zní zda je možné když je ket v přirozeném cyklu aby se normálně vajíčko uvolnilo a vlastně odešlo s ms a embrijko by i tak zůstalo na svém místě..test jsem dělala včera a dnes a duch tam byl ale silnější než včera. Tak jsem do predchilky byla pozitivně naladena že vše jde tak jak má být a jdu na WC a tohle..