Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte některá zkušenost (dobrou i horší) s jazykovou školou Keytone?
Zaujala mě jejich metoda přirozeného učení cizího jazyka, ale nemám v okolí nikoho se zkušeností
Ráda bych oživila diskusi
s malým (20 měsíců) chodíme zatím 2 měsíce a jsem moc spokojená. Ve skupince jsou 3 děti, paní učitelka je rodilá mluvčí a dělá stále nějaké „blbosti“ aby udržela pozornost tak malých dětí. Lekce jsou kreativní a vtipné. Naposledy tam měli třeba dýni a i semínka a dužinu, děti si k tomu čichaly a sahaly na to. Malého to moc bavilo. Jelikož teď začal hodně vše opakovat, zkouší opakovat i anglická slovíčka. Za mě určitě super. Jsem zastánce toho aby se malé děti učily jazyky dokud to ještě pro ně není učení. Vše co jim teď ulpí v hlavě tam už prostě zůstane, jen se s tím musí umět pracovat. Kamarádka takhle dávala syna od miminka na kurzy a když byl větší tak chodil na 1 den v týdnu do anglické školky (20tis měsíčně si prostě nemůže dovolit každý za celou docházku) a dnes v 7 letech mluví krásně anglicky, rozumí všemu, na filmy kouká v angličtině. Teď ještě doladit tu gramatiku pri psaní ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.