Kiddy comfort pro

26
22.7.10 18:25

Kiddy comfort pro

Chceme koupit novou autosedačku kiddy comfort pro,v testech je to jedna z nejlépe hodnocených autosedaček.Nemáte Někdo zkušenost,mate mě ten pultík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101751
22.7.10 19:00

Zkušenost nemám, ale taky se mi celkem líbí :-) Co tě na tom pultíku mate? Co jsem zatím stihla zjistit, tak ne každému dítěti pultík vyhovuje a potřebuje hodně dlouhé pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
22.7.10 19:06

Já mám tuto autosedačku,taky nevím co tě mate na pultíku.pokud jsi jí viděla naživo a ne jen na obrázku,tak dítě je v sedačce připevněno pultíkem a ten je připevněn pásem.My máme forda a pás stačí.Snad jsem ti to popsala srozumitelně,kdyžtak se ptej. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.7.10 20:39

Já jí právě viděla jen na internetu,hledala jsem autosedačku,která má dobré hodnocení.A nechci kupovat zbytečně pak další,tak my tehle 9-36kg vychází jako 1 :lol:.Asi musí najít nějaký krám kde jí mají,abych fakt měla reálnou představu jak je to s tím pultíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
22.7.10 21:02

Ono se tedy stejně doporučuje koupit postupně dvě, protože ty plasty stárnou a snižuje se bezpečnost sedačky. A pokud to vezmeme tak, že do ní dítko půjde v roce a bude ji používat do cca 11-12 let, tak je to celkem dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
23.7.10 13:47

kapa, stejně budete muste koupit ještě jednu sedačku,
sedačky nmají živostnost 5 max. 6 let, pak se mají vyřadit z provozu, protože stárnou plasty,nedokáží již tlumit náraz, a jsou i novější homologace a pod
takže pokud je nyní dítěti rok, a koupíte 9-36, tak v 7 letech budete stejně kupovat ještě nějakou sedačku 15-36,( dítě potřebuje sedačku do 150cm či 36kg, to je orientačně 10-12 leté dítě)
to je lepší nyní koupit 9-18- dá se i více a lépe polohovat, 9-36 většinou nejdou či velmi málo, a později koupíte 15-36 tak to akorát vyjde, koupíte tak jako tajk 2 sedačky, ale budou pohodlnější- přesně pro určitou velikostní kategorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 15:03

Ahoj, nevím zda už jste sedačku koupili. Napíšu tedy svou aktuální zkušenost. Seděla jsem asi měsíc na testech autosedaček. Po dlouhém výběru nás nadchla Kiddy comfort pro. Vybrali jsme si ji, koupili ve Futuru v Brně… Na místě jsme vyzkoušeli prcka do toho dát ( má 8 měsíců, ale 11kg). V obchodě celkem neměl problém. Jak jsme dorazili domů, tak řev. Zkoušeli jsme několikrát, prostě tam nevydržel ani náhodou. Je zvyklej si kopkat a pultík mu přimáčkne nohy. Opravdu histerický řev, který zkončil zkopáním pultíku. Navíc hodně jezdím autem i po městě. Zjistili jsme že je problém na dítě pultík nasadit (ručičkama a nožičkama ho odtahuje) a nakonec ještě připoutat pásem! To se mi povedlo asi jen jednou po 10minutách a to jsem si myslela, že jsem malému něco udělala, jak jsem pultík přimáčkla. Příšerně ječel. Pak je tady ještě druhá věc. Zkontrolujte si pásy, co máte na autě! Krátké pásy vůbec nedopnete kolem sedačky. Nakonec po dohodě s paní vedoucí se nám podařilo sedačku vrátit (namusí ale vrátit peníze, ukecali jsme to - 14 dní lhůta na vrácení peněz je jen při koupi přez internet). Dle testů tedy budeme kupovat Romera Duo Plus. Líbí se nám i Romer King plus (dobré testy, ale nemá Isofix). Duo plus má isofix a zároveň lze autosedapouze připásat, v autech bez isofixu. Popřípadě ještě celkem dobře vychází v testech Maxi cosi, ale zase potřebuje dlouhé pásy. Tak hezký výběr. Myslím si, že Kiddyna je super, sle pro drobné klidné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chilly
7.10.10 21:50

Ahoj,
jak dlouhé pásy musím mít - změřila bych si to v autě, než sedačku koupím. Moc se mi líbí kromě téhle Kiddy i Cybex Pallas..
 Chilly

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
7.10.10 21:56

ahoj máme cybex pallas, jestli vydržíš do zítra změřím, jak musíš mít min. pásy dlouhé ((-: my jsme s ní velmi spokojení. naše dcera má 13,5 kg. 3 1/4 roku a měří 100 cm. ještě by se vešla v pohodě do romeru safe fix, ale tam jsme dali v létě syna ((-: takže jsme se rozhodli pro tuto sedačku. Naše dítě je hodně hubené, takže s místem za pultíkem žádný problém nemá, ale vzadu mám pásy nadoraz na zapnutí, tojo. Máme mazdu MPV. Jinak ve felici co má manžel na ježdění do práce jsou pásy dlouhé, takže tam problém nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.10.10 08:26
Chilly píše:
Ahoj,
jak dlouhé pásy musím mít - změřila bych si to v autě, než sedačku koupím. Moc se mi líbí kromě téhle Kiddy i Cybex Pallas..
Chilly

Dobrý den, sedačka Pallas potřebuje dost dlouhý pás, dát přesnou míru, jaká je potřeba není tak lehké, každé auto má jinak utopené úchyty pásů, v jiné výšce a pod, takže je vždy nejlepší sedačku vyzkoušet přímo ve Vašem voze. Orientační délka pásů potřebná pro Pallase je třeba na našem zkušebním sedadle cca 220cm, ale určitě Vám radím sedačku vyzkoušet v autě.
Z předešlých diskuzí o Pallasu se dá vyčíst, že třeba ve fabii I, Octavii I, nebo Nisanu Micra nejde zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chilly
9.10.10 09:06

Ahoj,
mame Renault Laguna, starsi - z roku 2004, pasy ma celkem dlouhe, vajicko zapnu bez problemu..(to ve Felicii a Kia slo dost ztuha).

Budu moc rada za zmereni:-))
Ch.

• Citovat
  • Upravit
Chilly
9.10.10 09:08

Ahoj,
ja mam pasy delsi nez ma Felicie, takze bych to snad zapla??
(Mam R. Laguna)

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
9.10.10 20:14

chilly, tak jsem si po steevovi myslela, že už o změření stejně zájem nebude ((-: jdu měřit. Jinak ve felicii vzadu mám na pás ještě asi tak 10 cm rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pidzej
23.1.11 00:31

Dobry den, mame ji, je uzasna. Pultik neni vubec na zavadu, miminko si na nej klidne odlozi hlavicku kdyz usne za jizdy. S temi pasy muze byt problem, zvlaste u starsich aut. My mame HONDU z r. 99 a vychazi to tak tak, ale stejne bychom nemenili. Cekame druhe a uz ji shanime. Ditko sedi v sedacce je „zablokovane“ pultikem a pultik je fixovan pasem. Neni vhodne pro prilis nabalene (myslim mnoho vrstev obleceni) ditko, pak je obtiznejsi umistit pultik na misto. V pripade dalsich dotazu jsem nadale k dispozici.

• Citovat
  • Upravit
Pidzej
23.1.11 00:32

Octavie 2 generace ma pasy dostatecne dlouhe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix