Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ups, tak to je fakt trpas
Agentura Stamont. Mám možnost nastoupit na zkrácený úvazek, jen na víkendy tři směny, máte s tím zkušenost?
V pohodě
tak to nevím, manžel dělá u Simixu a na víkend chodí tak 1× za 14dní…jinak ty směny jsou tam stejné, taky dělá na tři směny
Aha, spíš mě zajímalo jak je to finančně, když jsou to jen soboty neděle, kolik si bere agentura. V pondělí jdu na pohovor, včera mi borec po telefonu řekl, že ty víkendy mají obrovskou výhodu, dávají 140,– hrubého na hodinu, což je úžasný, ale kolik z toho půjde agentuře ![]()
To ti nikdo přesně neřekne
něco si vezmou, ale kolik jsme nezjistili, ale finančně to tam vážně není špatné
Pracujete tu někdo pod Stamontem? Potřebovala bych se poradit s někým rozumným z vedení. Celkem v pohodě se mi zdá Píša, jinak všichni dost arogantní, ale zdání klame. Neznáte je někdo víc? Viděla jsem je zhruba dvakrát, tak těžko soudit.
Známej tam teď nastoupil taky přes agentůru ale netuším přes kterou, dělá tam teda normálně, jak v tejdnu, tak i vejkendy a agentůra si za to bere 3tis. kč
Hm, tak to nevím. Co nám řekli, tak na peníze které máme psané ve smlouvě už by nikdo neměl šáhnout, ale ještě jsem nepobrala takže ![]()
To jo, to ni neseberou, jde jen o to, že ti je vlastně ani nedaj, takže ve smlouvě máš už automaticky nižší mzdu, takže vlastně z toho ani nezjistíš, kolik si agetura bere
@PetraPiranha píše:
To jo, to ni neseberou, jde jen o to, že ti je vlastně ani nedaj, takže ve smlouvě máš už automaticky nižší mzdu, takže vlastně z toho ani nezjistíš, kolik si agetura bere
jo to je pravda
@dendule4 Prosímtě tvůj manžel tam dělá i v týdnu? Dozvěděla jsem se, že simix platí víkenďákům sociální a zdravotní, což se mi moc nezdá za ty dva dny
Stamont zdravotko neplatí.
Ano dělá i v týdnu, normálně na plný úvazek, jak je to s víkendákama nevím
Ahoj, chci se zeptat jestli je tu někdo, kdo pracuje v této firmě. Jak fungují výkendové směny přes agenturu. Díky