Kikert Přelouč - jak fungují víkendové směny?

rozmary
14.2.14 11:54

Kikert Přelouč

Ahoj, chci se zeptat jestli je tu někdo, kdo pracuje v této firmě. Jak fungují výkendové směny přes agenturu. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
14.2.14 12:11

Záleží pod jakou agenturou..sorry, ale VÍÍÍÍKENDOVÉ! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.2.14 12:21

Ups, tak to je fakt trpas :oops: :oops: :oops: Agentura Stamont. Mám možnost nastoupit na zkrácený úvazek, jen na víkendy tři směny, máte s tím zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
4658
14.2.14 12:25

V pohodě :mrgreen: tak to nevím, manžel dělá u Simixu a na víkend chodí tak 1× za 14dní…jinak ty směny jsou tam stejné, taky dělá na tři směny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.2.14 12:32

Aha, spíš mě zajímalo jak je to finančně, když jsou to jen soboty neděle, kolik si bere agentura. V pondělí jdu na pohovor, včera mi borec po telefonu řekl, že ty víkendy mají obrovskou výhodu, dávají 140,– hrubého na hodinu, což je úžasný, ale kolik z toho půjde agentuře :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4658
14.2.14 13:15

To ti nikdo přesně neřekne :mrgreen: něco si vezmou, ale kolik jsme nezjistili, ale finančně to tam vážně není špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
14.2.14 13:50

@dendule4 O.K.Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
4.3.14 08:26

Pracujete tu někdo pod Stamontem? Potřebovala bych se poradit s někým rozumným z vedení. Celkem v pohodě se mi zdá Píša, jinak všichni dost arogantní, ale zdání klame. Neznáte je někdo víc? Viděla jsem je zhruba dvakrát, tak těžko soudit.

• Citovat
  • Upravit
1146
4.3.14 08:48

Známej tam teď nastoupil taky přes agentůru ale netuším přes kterou, dělá tam teda normálně, jak v tejdnu, tak i vejkendy a agentůra si za to bere 3tis. kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.3.14 08:59

Hm, tak to nevím. Co nám řekli, tak na peníze které máme psané ve smlouvě už by nikdo neměl šáhnout, ale ještě jsem nepobrala takže :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1146
4.3.14 09:59

To jo, to ni neseberou, jde jen o to, že ti je vlastně ani nedaj, takže ve smlouvě máš už automaticky nižší mzdu, takže vlastně z toho ani nezjistíš, kolik si agetura bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
4.3.14 13:28
@PetraPiranha píše:
To jo, to ni neseberou, jde jen o to, že ti je vlastně ani nedaj, takže ve smlouvě máš už automaticky nižší mzdu, takže vlastně z toho ani nezjistíš, kolik si agetura bere

jo to je pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
7.4.14 08:01

@dendule4 Prosímtě tvůj manžel tam dělá i v týdnu? Dozvěděla jsem se, že simix platí víkenďákům sociální a zdravotní, což se mi moc nezdá za ty dva dny :think: Stamont zdravotko neplatí.

• Citovat
  • Upravit
4658
7.4.14 11:17

Ano dělá i v týdnu, normálně na plný úvazek, jak je to s víkendákama nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat