Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
je mi je mi jedenáct a chtěla bych vyvolat svou první menstruaci. Jde to vůbec?
vím že řeknete, že je to blbost, ale já to fakt chci. Postačí jakékoliv babské rady. Předem děkuji za odpověď ![]()
Na to žádné babské rady nejsou. Příde to až bude tělo připravené a vyzrálé. A vůbec nechápu proč už to chceš. V tvém věku není vážně o co stát ![]()
@Alises píše:
Holky pořád melete o prázdninách, tak tady je máte 100%
@kopejka Kam to jen jednou dojde
. Já v 11 letech lítala po venku ![]()
Namazes si chleba se salamem…na to da par kapek octa+ lzici medu a to vse zapijes kefirem, ktery si osolis…a az to vse snis a vypijes, tak proneses formulku,,Kouzelna moci cervena privolavam te ze ztracena"
A proč? ja to dostala v 11 a klidne bych si na to do 15 ráda počkala fakt nevim co je nato m tak strasne fajn ze to chcez uz ted me to akorat otravovalo zivot tenkrát ![]()
@1.zizi píše:
Namazes si chleba se salamem…na to da par kapek octa+ lzici medu a to vse zapijes kefirem, ktery si osolis…a az to vse snis a vypijes, tak proneses formulku,,Kouzelna moci cervena privolavam te ze ztracena"
@1.zizi píše: