Bezva nákup

23
10.2.14 11:00

Bezva nákup

Ahoj holky, nenakupovala jste některá zde http://www.bezvanakup.net ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bauli
10.2.14 11:23

@LucieKru Vzhledem k tomu, že ukončili činnost, tak asi ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23
10.2.14 11:32

Právě proto se ptám…protože paní mi dluží peníze. Tak jestli nás není víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.4.14 21:27

Paní Čechová mi také dluží peníze a myslím, že už je asi neuvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
10.4.14 13:16

Á, tak nejsem jediná. Paní mi dlužila 1400 Kč, tahala jsem to z ní 4 měsíce! 3× mi napsala, že odeslala, nikdy peníze nepřišly. Až když jsem jí pohrozila, že za ní přítel osobně dojede, jelikož bydlíme jen 20 km od ní, tak poslala. Odkud jste Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.4.14 12:18

Paní mi dluží 2200,– a pořád slibuje, že peníze poslala a nic. Já jsem bohužel až z Olomouce tak nevím jak na ni. Píšu jí sms a volám každý den, neodepisuje ani nezvedá telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.14 13:13

Tak to je mně líto. Zkusím na ni nějak zatlačit, ale nic neslibuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
11.4.14 13:23

Napište mi do mailu Vaše jméno, prosím…luckakrumplova@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.4.14 21:15

Paní mi v pátek náhodou zvedla telefon poté co jsem jí asi hodinu v kuse volala. Byla velmi překvapena s kým mluví, protože myslela, že je to někdo jiný. Tak znova se vymlouvala a prosila, že do 14dní mi to pošle, ale nevěřím jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.4.14 11:09

No, já bych jí taky nevěřila, přítel jí též volal, poprvé mu to zvedla a taky slibovala, poté už tel. nebrala. Když jsem jí napsala, zda jí není hanba okrádat maminky s dětmi, napsala mi, že není žádná zlodějka, ale koukám, že je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.6.14 08:13

Holky, paní mi taky dluží něco pře 4.000,–. Můžete mi na ní poslat telefon. Zatím s ní komunikuji jen přes e-mail. Pořád slibuje že peníze pošle. V dubnu mi naposledy napsala, že čeká na peníze ze stavebka a že už to nebude dlouho trvat. Včera jsem jí psala znovu, tak jsem zvědavá co odepíše :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.6.14 08:41

Tak si myslím, že už žádné peníze od ní neuvidíme https://isir.justice.cz/…cu_detail.do?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.6.14 09:10
@ev.j píše:
Paní mi v pátek náhodou zvedla telefon poté co jsem jí asi hodinu v kuse volala. Byla velmi překvapena s kým mluví, protože myslela, že je to někdo jiný. Tak znova se vymlouvala a prosila, že do 14dní mi to pošle, ale nevěřím jí.

Jak to s Vámi vypadá? Máte korunky? Zkoušela jsem to s ní pořešit, ale skoro vůbec nereaguje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.6.14 09:13
@Cornelie83 píše:
Holky, paní mi taky dluží něco pře 4.000,–. Můžete mi na ní poslat telefon. Zatím s ní komunikuji jen přes e-mail. Pořád slibuje že peníze pošle. V dubnu mi naposledy napsala, že čeká na peníze ze stavebka a že už to nebude dlouho trvat. Včera jsem jí psala znovu, tak jsem zvědavá co odepíše :-(

Asi se bohužel nedočkáte, pokud to k ní nemáte kousek…nám taky pořád slibovala. Až když jsem jí pohrozila, že za ní přítel dojede do jejího salonu, máme to k ní 20 km…tak peníze poslala, ale byl to taky dlouhý boj. Peníze měla od srpna 2013 a přišly mi až v březnu 2014. Tel. na ní je 722769997.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.6.14 18:19

Zdravím, mě paní dluží již rok 2500,–, dříve komunikovala alespoň přes mail, ale teď už měsíc nic, pohrozila jsem jí přes mail hromadnou žalobou…nevím, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová