Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nenakupovala jste některá zde http://www.bezvanakup.net ?
Právě proto se ptám…protože paní mi dluží peníze. Tak jestli nás není víc.
Paní Čechová mi také dluží peníze a myslím, že už je asi neuvidím.
Á, tak nejsem jediná. Paní mi dlužila 1400 Kč, tahala jsem to z ní 4 měsíce! 3× mi napsala, že odeslala, nikdy peníze nepřišly. Až když jsem jí pohrozila, že za ní přítel osobně dojede, jelikož bydlíme jen 20 km od ní, tak poslala. Odkud jste Vy?
Paní mi dluží 2200,– a pořád slibuje, že peníze poslala a nic. Já jsem bohužel až z Olomouce tak nevím jak na ni. Píšu jí sms a volám každý den, neodepisuje ani nezvedá telefon.
Tak to je mně líto. Zkusím na ni nějak zatlačit, ale nic neslibuji.
Napište mi do mailu Vaše jméno, prosím…luckakrumplova@seznam.cz
Paní mi v pátek náhodou zvedla telefon poté co jsem jí asi hodinu v kuse volala. Byla velmi překvapena s kým mluví, protože myslela, že je to někdo jiný. Tak znova se vymlouvala a prosila, že do 14dní mi to pošle, ale nevěřím jí.
No, já bych jí taky nevěřila, přítel jí též volal, poprvé mu to zvedla a taky slibovala, poté už tel. nebrala. Když jsem jí napsala, zda jí není hanba okrádat maminky s dětmi, napsala mi, že není žádná zlodějka, ale koukám, že je!
Holky, paní mi taky dluží něco pře 4.000,–. Můžete mi na ní poslat telefon. Zatím s ní komunikuji jen přes e-mail. Pořád slibuje že peníze pošle. V dubnu mi naposledy napsala, že čeká na peníze ze stavebka a že už to nebude dlouho trvat. Včera jsem jí psala znovu, tak jsem zvědavá co odepíše ![]()
Tak si myslím, že už žádné peníze od ní neuvidíme https://isir.justice.cz/…cu_detail.do?…
@ev.j píše:
Paní mi v pátek náhodou zvedla telefon poté co jsem jí asi hodinu v kuse volala. Byla velmi překvapena s kým mluví, protože myslela, že je to někdo jiný. Tak znova se vymlouvala a prosila, že do 14dní mi to pošle, ale nevěřím jí.
Jak to s Vámi vypadá? Máte korunky? Zkoušela jsem to s ní pořešit, ale skoro vůbec nereaguje ![]()
@Cornelie83 píše:
Holky, paní mi taky dluží něco pře 4.000,–. Můžete mi na ní poslat telefon. Zatím s ní komunikuji jen přes e-mail. Pořád slibuje že peníze pošle. V dubnu mi naposledy napsala, že čeká na peníze ze stavebka a že už to nebude dlouho trvat. Včera jsem jí psala znovu, tak jsem zvědavá co odepíše
Asi se bohužel nedočkáte, pokud to k ní nemáte kousek…nám taky pořád slibovala. Až když jsem jí pohrozila, že za ní přítel dojede do jejího salonu, máme to k ní 20 km…tak peníze poslala, ale byl to taky dlouhý boj. Peníze měla od srpna 2013 a přišly mi až v březnu 2014. Tel. na ní je 722769997.
Zdravím, mě paní dluží již rok 2500,–, dříve komunikovala alespoň přes mail, ale teď už měsíc nic, pohrozila jsem jí přes mail hromadnou žalobou…nevím, co dělat.