Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je mrcha! Už rok
Já měla štěstí, že bydlím ten kousek od ní, vy bydlíte kde? Jinak taky provozuje kosmetický salon, tak peníze nějaké asi má. Já jí právě pohrozila, že tam za ní přítel přijde pro peníze a ona je poslala. Ale taky mi asi 3× napsala, že poslala a nic. Až po téhle výhrůžce.
Já jí dnes napsala sms, protože samozřejmě nezvedla tel, že tam s manželem zajedeme, a jestli nezaplatí, tak na ni podáme s maminkami, kterým také dluží žalobu, tak uvidíme, jsme z Plzně, takže nic moc.
Tak mi právě volala a slíbila, že až jí přijde podpora, pošle část, to jsem zvědavá…
Tak já ji taky zkusím napsat sms, tak uvidím. Na e-mail zatím neodpověděla. Dluží mně přesně 4.148,50. Já jsem od Klatov, takže také nic moc
.
@Cornelie83 píše:
Tak já ji taky zkusím napsat sms, tak uvidím. Na e-mail zatím neodpověděla. Dluží mně přesně 4.148,50. Já jsem od Klatov, takže také nic moc![]()
.
Takovej ranec peněz
holky, držím pěsti, aby vám to vrátila.
Mluvila jsem s paní Čechovou minulou středu vypadá to, že je asi v těžkých dluzích. Slíbila mi znovu, že mi ty peníze pošle, ale jak si to tak tady pročítám kolik nás je, tak nevím kde na to vezme. Zkusím se s ní domluvit na splátkách.
Myslím, že to asi nebyl ůmysl nás okrást, ale něco jí asi nevyšlo. Neznám paní Čechovou nemohu posoudit jestli to hraje nebo ne. ![]()
@ev.j píše:
Mluvila jsem s paní Čechovou minulou středu vypadá to, že je asi v těžkých dluzích. Slíbila mi znovu, že mi ty peníze pošle, ale jak si to tak tady pročítám kolik nás je, tak nevím kde na to vezme. Zkusím se s ní domluvit na splátkách.
Myslím, že to asi nebyl ůmysl nás okrást, ale něco jí asi nevyšlo. Neznám paní Čechovou nemohu posoudit jestli to hraje nebo ne.
Já jí taky nechci soudit. Ale měla napsat na rovinu, že nemá na vrácení…a ne pořád jen slibovat. To mě naštvalo nejvíc, že mi 3× napsala, že odesláno a nic. Pro mě je to prostě lhářka!
Ona si už asi rok prochází peklem, dodavatel ji tenkrát „podělal“ a vůbec nedoručil zboží a vratky jí poslal až po cca 3 měs, a to jen část, nevím, zda doposlal zbytek, ale myslím, že to musí platit z vlastního a vzala si na to právě i půjčku. ale jak říkáte, má to říct na rovinu a ne pořád slibovat…nechtěla bych být na jejím místě, já už bych se asi zhroutila.
Máte pravdu s tím jednáním na rovinu mi také několikrát psala i volala, že peníze jsou odeslané. Já nevím píšete, že už rok má problémy a já jsem jí peníze posílala v říjnu. To už dávno neměla brát další zakázky. Tak nevím co dál. Také mi psala o podpoře, ale jak velká by asi musela být, aby nás všechny vyplatila a měla ještě z čeho žít.
Dodnes nevrátila nic, slíbila, že pošle, nevím, jak to z ní dostat…
Tak tam asi budete muset zajet…já jí pohrozila právě, mám to k ní cca 20 km a poslala. Jinak to z ní nedostanete.
Já jsem jí tím pohrozila i trestní oznámením, ale nic se nestalo, mám to daleko, jedině, že bych se odkázala na vás, že jsem s vámi domluvená…nenapadá vás nějaké řešení?