Budu mít nárok na Kindergeld?

3
19.1.24 09:45

Kindageld

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné když žiju v Německu a děti by chodili do školí do Čech ovšem u mih rodičů já bych pracovala v Německu jestli by h brala normálně kindageld děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20890
19.1.24 10:04
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.1.24 10:07
@Sarah302 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné když žiju v Německu a děti by chodili do školí do Čech ovšem u mih rodičů já bych pracovala v Německu jestli by h brala normálně kindageld děkuji

Cituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.1.24 10:17

Co že je ten Kindageld? Máš asi na mysli Kindergeld a ano, pokud je jeden z rodičů zaměstnaný v Německu na více, než Minijob, má nárok na vyplácení. Žádat by ale musel ten, kdo má děti v péči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
19.1.24 10:23
@Sarah302 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné když žiju v Německu a děti by chodili do školí do Čech ovšem u mih rodičů já bych pracovala v Německu jestli by h brala normálně kindageld děkuji

Jen doufam, ze tve deti budou ve skole uspesnejsi nez ty. Hodiny cestiny ani nemciny u tebe evidentne nemely valny uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.1.25 00:14

Ahoj chtěl bych se zeptat čekame 4 miminko po 8 letech chtela bych se zeptat jestli někdo to same je 31 let jaky jste měli porod vy holki jsk vám třeba dlouho trval porod děkuji za odpověď :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová