Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když se vysává, dokáže mě to vytočit i na několik dnů, jsem potom bez nálady, je mi z toho až smutno, vysavač mi úplně hraje na nervy a bere mi veškerou energii.
Přítel musí vysavat výhradně když nejsem doma, někdy je třeba uklidit když doma jsem, tak potom jdu třeba na zahradu, problém je, že i přes okno mě to neskutečně vytáčí, když doma vidím vysavač, tak bych ho nejraději rozflákal na kusy… Má to někdo podobně?
Já. Asi proto, že vysávání provádím. A pak můj pes, který má z vysavače strach.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Já. Asi proto, že vysávání provádím. A pak můj pes, který má z vysavače strach.Luděk
Já když jsem vysávál, prostě se to jinak nedalo, partner byl v nemocnici na operaci, a doma bordel o díky naší kočky a chtěl sem uklidit, protože sem chtěl aby partner nemusel nic po operaci dělat, tak jsem měl ještě asi dva dny deprese ![]()
Tvl, tak proč ho používáte? Hezky smetáček, na koberec tepovač, nebo normálně roller, když vás vysavač tak deptá. Ach, ti muži.
Jsem žila bez vysavače asi 2 roky na koleji a uklizeno jsem měla. ![]()
Já vysavač nenavidim, ale holt bez nej není ten uklid takovy, tak jsem se s nim nějak smířila. Úplně nejvíce nesnáším ty hadicové vysavace s kabelem, fuj, z toho mám normálně husinu. Jak to telo prejizdi ten kabel a všecko se do sebe zamotava
teď mám aku tycovy a to je lepší, ne ze by mě to vysavani nějak bavilo, ale aspoň to není tak otravne jako ten klasicky.
Vysavač není nic, bez čeho by se nedalo žít
Stačí po staru smeták, lopatka a pak kýbl s vodou a hadr ![]()
No my vysavač máme ale naše dvouletacka je kvůli němu šílené hysterická…když ho vyndám zaleze do kouta v pokojíčku a ječí a brečí..takže ho používám tak jednou za měsíc…jinak koště, smetáček, hadr, prachovka…lopatka…
@Vladusxx pokud nejsou koberce, tak se to dá, ale přece jen to víři prach a kouty, stripy atd to nevymete tak dobře. Na podlahy bych pořídila robota, na lino dlažbu stačí obyčejný levný, a pouštěla před odchodem ven, na nákup atd. Ušetří to hodně práce. Malé bych předtím ukázala video jak robot uklízí je mu poručíme a jak pak zajíždí do domečku
Možná by to časem malou i bavilo. Je to jiný zvuk než klasický vysavač.
Tak vyhodit koberce! smeták, lopatku. Když jsem žila s našima tak se vysávaly jenom koberce. Všechno ostatní šlo přes koště. Dlouho jsem se učila, že nejdřív vysát pak vytřít. Kolikrát jsem přesvědčená, že smetakem se uklízí líp.
Koberce bez vysavače skoro nejdou.
Na druhou stranu mají vysavače různé zvuky. ![]()
@adresa nejsem si jistá že to ten robotický vysavač vysaje v těch rozích lépe nez já to vymetu smetáčkem…koberce nemáme…
@Vladusxx píše:
@adresa nejsem si jistá že to ten robotický vysavač vysaje v těch rozích lépe nez já to vymetu smetáčkem…koberce nemáme…
Rozhodně ne. Já jsem na podlahy extrémně háklivá, máme klasický i robotický vysavač a robotický skoro nepoužívám, neb to prostě bere jen z nejhoršího. Naopak sahám po koštěti když nestíhám a na určitá místa beru klasicky smetáček a lopatku.
@Vladusxx píše:
Myslela jsem to jako nouzové řešení, když dcera ze zvuku vysavace pláče, a zároveň to ušetří čas.
Kouty vezmeš při vytirani. Pokud se vysává denně, v koutech nejsou žádné hromady.
Já mám robota roomba i7 a mycku aku Karcher FC7 pro denni úklid, pro dikladny úklid, stropy atd,
centrální vysavač a myčku Philips, ne aku, a tycovy Aku pro akutní rychlovku
Ty robotické vysavače nejsou pro každou domácnost, vysává to velké prostory docela fajn, ale pokud máte stoly, židle, blbosti po zemi, a malé pokoje, tak to stejně nevysaje, nebo ještě může poškodit i nábytek.