Vysavač mi dere nervy

3506
19.1.24 01:01

Vysavač mi dere nervy.

Když se vysává, dokáže mě to vytočit i na několik dnů, jsem potom bez nálady, je mi z toho až smutno, vysavač mi úplně hraje na nervy a bere mi veškerou energii.

Přítel musí vysavat výhradně když nejsem doma, někdy je třeba uklidit když doma jsem, tak potom jdu třeba na zahradu, problém je, že i přes okno mě to neskutečně vytáčí, když doma vidím vysavač, tak bych ho nejraději rozflákal na kusy… Má to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.1.24 01:05

Já. Asi proto, že vysávání provádím. A pak můj pes, který má z vysavače strach.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
19.1.24 01:10
@Vztahový expert píše:
Já. Asi proto, že vysávání provádím. A pak můj pes, který má z vysavače strach.Luděk

Já když jsem vysávál, prostě se to jinak nedalo, partner byl v nemocnici na operaci, a doma bordel o díky naší kočky a chtěl sem uklidit, protože sem chtěl aby partner nemusel nic po operaci dělat, tak jsem měl ještě asi dva dny deprese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2388
19.1.24 06:51

Tvl, tak proč ho používáte? Hezky smetáček, na koberec tepovač, nebo normálně roller, když vás vysavač tak deptá. Ach, ti muži. :lol: Jsem žila bez vysavače asi 2 roky na koleji a uklizeno jsem měla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14596
19.1.24 07:33

Já vysavač nenavidim, ale holt bez nej není ten uklid takovy, tak jsem se s nim nějak smířila. Úplně nejvíce nesnáším ty hadicové vysavace s kabelem, fuj, z toho mám normálně husinu. Jak to telo prejizdi ten kabel a všecko se do sebe zamotava :roll: :lol: teď mám aku tycovy a to je lepší, ne ze by mě to vysavani nějak bavilo, ale aspoň to není tak otravne jako ten klasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
19.1.24 08:23

Vysavač není nic, bez čeho by se nedalo žít :nevim: Stačí po staru smeták, lopatka a pak kýbl s vodou a hadr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11817
19.1.24 10:01

No my vysavač máme ale naše dvouletacka je kvůli němu šílené hysterická…když ho vyndám zaleze do kouta v pokojíčku a ječí a brečí..takže ho používám tak jednou za měsíc…jinak koště, smetáček, hadr, prachovka…lopatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33406
19.1.24 10:08

@Vladusxx pokud nejsou koberce, tak se to dá, ale přece jen to víři prach a kouty, stripy atd to nevymete tak dobře. Na podlahy bych pořídila robota, na lino dlažbu stačí obyčejný levný, a pouštěla před odchodem ven, na nákup atd. Ušetří to hodně práce. Malé bych předtím ukázala video jak robot uklízí je mu poručíme a jak pak zajíždí do domečku :) Možná by to časem malou i bavilo. Je to jiný zvuk než klasický vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.1.24 11:53

Tak vyhodit koberce! smeták, lopatku. Když jsem žila s našima tak se vysávaly jenom koberce. Všechno ostatní šlo přes koště. Dlouho jsem se učila, že nejdřív vysát pak vytřít. Kolikrát jsem přesvědčená, že smetakem se uklízí líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
19.1.24 12:01

Koberce bez vysavače skoro nejdou.
Na druhou stranu mají vysavače různé zvuky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11817
19.1.24 13:14

@adresa nejsem si jistá že to ten robotický vysavač vysaje v těch rozích lépe nez já to vymetu smetáčkem…koberce nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17309
19.1.24 13:19
@Vladusxx píše:
@adresa nejsem si jistá že to ten robotický vysavač vysaje v těch rozích lépe nez já to vymetu smetáčkem…koberce nemáme…

Rozhodně ne. Já jsem na podlahy extrémně háklivá, máme klasický i robotický vysavač a robotický skoro nepoužívám, neb to prostě bere jen z nejhoršího. Naopak sahám po koštěti když nestíhám a na určitá místa beru klasicky smetáček a lopatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33406
19.1.24 16:05
@Vladusxx píše:

Myslela jsem to jako nouzové řešení, když dcera ze zvuku vysavace pláče, a zároveň to ušetří čas.
Kouty vezmeš při vytirani. Pokud se vysává denně, v koutech nejsou žádné hromady.

Já mám robota roomba i7 a mycku aku Karcher FC7 pro denni úklid, pro dikladny úklid, stropy atd,
centrální vysavač a myčku Philips, ne aku, a tycovy Aku pro akutní rychlovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
4.2.24 14:29

Ty robotické vysavače nejsou pro každou domácnost, vysává to velké prostory docela fajn, ale pokud máte stoly, židle, blbosti po zemi, a malé pokoje, tak to stejně nevysaje, nebo ještě může poškodit i nábytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová