Kinder mléčný řez zmizel z obchodů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jo včelka mají, kaufland nemá vůbec výrobky kinder a lidl ma taky nějáký ten taky není špatný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby píše:
myslím tu Včelku Máju, ne ten kinder řezLepší nákupka, no
ta včelka Mája je hnusná, ani dcera mi to nechce jíst
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás zase ze všech obchodů zmizel BeBe Brumík medový bez náplně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes jsem byla s dětmi v Albertu a opravdu tam Kinder řez neměli (resp. nic z těch Kinder snacků), nehledala jsem teda nijak důkladně, ale vzhledem k tomu, že to měli dole v regálu tak, aby to padlo do očí každému kolemjdoucímu batoleti
, tak bych to asi nepřehlédla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačua tak ja kupuju v lidlu tej jejich rez a je vybornej..prdavaji ho po 4 v jednom baleni…a cenove 27kc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mijunkaa taky jsem se po tom Brumikovi jakou dobu divala a nic. Ze by ho uz nevyrabeli? Dvojcata mi jineho nesnedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LayLi píše:
@kačua tak ja kupuju v lidlu tej jejich rez a je vybornej..prdavaji ho po 4 v jednom baleni…a cenove 27kc
přesně, je moc dobrý a cena taky dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@333Katynka vypadá to
Před čtrnácti dny jsem jich koupila deset ve výprodeji ![]()
Mě právě kluci s náplní nechtějí, jak na ni narazí, tak konec a už nejí. To byla pro ně taková dobrá svačinka na cesty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky neměli, kupovali jsme v Lidlu to vícebalení, děti mají rády, ale poté, co jsem si přečetla složení, už nekupuji žádné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mléčný řez a vubec vsechny Ferero vyrobky z nekterych obchodnich retezcu zmizeli, a jak tady uz nekdo zminil je to kvuli neschodam ceny vyrobce x prodejce. Dokud se nedomluvi nebudou ![]()
- Citovat
- Upravit
Zrovna dneska jsem na něho dostala chuť, ale u nás v hrušce už ho neprodávají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky v Globusu mají Kinder mléčný řez i ( pro @Mijunkaa) Brumíka bez náplně. Jsem byla večer nakupovat tak jsem to hned okoukla:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit