Kukuřičné křupky - ano, nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kukuřičné křupky - ano nebo ne?
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, na váš názor na kukuřičné křupky? Dnes jsem je koupila pro svoji dcerku (7,5 měsíce), vybrala jsem v lékárně křupky bez soli a cukru. Vím, že někdo to odsuzuje (třeba moje doktorka), někdo říká že je to neškodné. Tak nevím jestli je lepší dát jí žužlat rohlík nebo tyhle křupky, co myslíte?
Díky. Marcela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávám je synovi od 6 měsíců. Rohlíkem se mi vždycky málem udusil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, co by na tom mohlo být škodlivého, my je normálně dáváme..dávám i rohlík..já bych to tak nehrotila, víš jak jsme jedly my, když jsme byly malý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já teda křupky dávám, tak je kupuju v lékárně, ale jen občas mezi jídli, nemyslím, si, že jsou škodlivé. Ani jsem tenhle názor od nikoho ještě neslyšela. Všechny moje kamarádky je taky dávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych třeba rohlík nedala ani náhodou. Průmyslové pečivo je hnus. Křupky kupuju spíš jáhlové nebo pohankové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kupuju krupky bez lepku v prodejně zdravé výživy a malému je dávám od 6m. Radostně si je žužlá a je spokojený. Doporučila mi je doktorka
- Citovat
- Upravit
@petulagabi jsou námitky ba to, že to je extuduované a to extradování není zrovna košér
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro me dite bude jasny vitez krupka, mam bezlepkovou dietu a tak chci maleho co nejdele chranit od alergenu v jidle, coz lepek bez pochyby je. Ono je to vlastne dobre pro jakekoliv dite ktere ma alergiky rodice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzivove je to nic. Vlastne min nez rohlik. Ale zas je to jen kukurice a nic vic - buhvi co je v rohlikach ale ze zacatku jsou krupky nejlepsi. Dobre se drzi, nedrobi, neudusi se tim…a mas je porad k ruce…tri dny starej rohlik nic moc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcelap2 to bych ráda věděla, co na tom paní doktorce vadí
já jako dítě měla bezlepkovou dietu a bylo to skoro jediný co jsem mohla
a obou mít dětem je dávám taky, rozhodně mi to příjde lepší než rohlík
jinak malej se mi taky rohlíkem dusí, ale křupky miluje¨
jedinej problém, že je pak celej opatlanej a je to na vanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen píše:
@petulagabi jsou námitky ba to, že to je extuduované a to extradování není zrovna košér
tak tak, extrudované (křupky) a pufované (burizony) výrobky nejsou úplně košér. občas taky dávám, rohlík bych se bála, aby se mi neudusil, křupka se rozpustí. jinak občas dávám lekce okoralou kůrku chleba nebo patku, s tím si užije víc než s křupkou, bordel je z toho stejný
dr. mi doporučila spíš chleba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také dávám jen málo, třeba po ovocné svačině dopolední, jednu křupku na žmoulání, necpu jí tím horem dolem:)
a taky mi připadají lepší bezlepkové křupky než rohlík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávám nic. Nevím, proč by se dětem mělo pořád strkat do ruky nějaké jídlo. U nás se jí 5× denně + mlíko ráno a večer a tečka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dávám křupku občas na zpestření
Rohlík nedávám - syn by se mi udusil. Má 9 měsíců.
Na křupce nevidím nic škodlivého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že na křupcě není nic škodlivého. možná bych to občas střídala, jsou nejen kukuřičné, ale i třeba pohankové, a ještě nějaké, mají ve zdravé výživě. ale kukuřičný jsou taky ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit