Kukuřičné křupky - ano, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6873
23.4.14 20:50

@Eliskaxox tak možná, že u rodičů, kteří na to „trpí“ je pravidlo nějaké jiné. Ono taky hooodně skleniček obsahuje lepek a v životě bych je v tom nehledala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.4.14 20:51
@kve-tinka píše:
tak já to taky dítěti nedávám proto, aby „zhubnul“…že jo… ;)

tak jsem to samozřejmě nemyslela :D nicméně nemusím být doktor, abych věděla, že pokud se budu cpát něčím takovýmhle, není to pro tělo to nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
23.4.14 20:52

@marrlinka tak já už tomu nerozumim :nevim: ten tvrdí, že takový ty raciolky atd.. Jsou škodlivé a Havlíček to zase doporučuje v jídelníčku místo pečiva :think: jsem z toho blazen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
23.4.14 20:53

@kve-tinka Z osobni zkusenosti vim ze to neni pravda, oni deti nejsou hloupe a vi ze kdyz se maminka raduje a chvali, za to ze se vycuralo do nocniku, tak ze tam maji curat porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.4.14 20:54
@Eliskaxox píše:
@kve-tinka To bych si dovolila tvrdit opak, pokud je tu 75 % sance ze bude mit dite bezlepkovou tak ho tim preci nebudu zatezovat prave ve chvili kdy si jeho streva teprve zvykaji na normalni stravu?

my mame taky genetickou dispozici k intoleranci lepku i celiakii a opravdu se ma dite zatezovat lepkem od pul roka- imunitni system se vyvyji a je sance, ze intolerance nevznikne. Pokud by melo jit o celiakii, tak se na to aspon prijde brzy… dost jsem to resila, zkus pohledat na netu, moje lekarka to jen potvrdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
23.4.14 20:54
@kacz píše:
Nedávám nic. Nevím, proč by se dětem mělo pořád strkat do ruky nějaké jídlo. U nás se jí 5× denně + mlíko ráno a večer a tečka.
:mrgreen: :mrgreen: Mě to přijde strašně vtipné. Protože synovi jsem dávat také nemusela, neviděl to, neměl potřebu. Dcera dostává od pátého měsíce hysteráky, když nedostane něco do ruky, vidí bráchu a chce také :twisted: co ta těch křupek zbaští, tedy teď i chleba s lučinou, máslem, okurky, papriky jí moc nejedou. Má jeden zub a jí vlastně s „námi“, kdybych „to“ neměla doma, neuvěřím. Syn se dávil rohlíkem ještě po prvních narozeninách, ona ho půlku v pohodě sní :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
23.4.14 20:55

@Šmouli88 kdyby to bylo skodlive, byli by vsichni bezlepkari nemocni nebo mrtvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
23.4.14 20:57

Naše doktorka tvrdí, že dítě by nemělo nic pojídat v kočárku. Takže ani rohlíky, ani křupky. Prej mu klidně můžu vrazit tu křupku u stolu, když jí. Ale nemá si zvykat furt do sebe něco cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
23.4.14 20:58

@88petra to je zajimave, tak to si zkusim zjistit protoze me vzdy tvrdili opak, tak to se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
23.4.14 20:59

@88petra jsem mrtvá z tvých postřehů o špatné matce pod čarou :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
23.4.14 21:00

@Eliskaxox jo to sice jo…ale přijde mi to vtipný jak v každým poradě tvrdí něco jiného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
23.4.14 21:04

Mě zas řekla dr, že ty křupky nejsou nic extra, a že to je jen moda, výživa a to vše okolo 0
a že to je, jen proto, že to někdo vymyslel a lidi se toho chytli, ale nic co by ty děti měli nebo museli mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.4.14 21:07
@Eliskaxox píše:
@88petra to je zajimave, tak to si zkusim zjistit protoze me vzdy tvrdili opak, tak to se omlouvam
to se neomlouvej, ja to myslela spis jako tip;-) mame v rodine i astma a atopickej exem, proto sem to v tehotenstvi (rozumej v dobe, kdy sem byla schopna cist souvisly text o vice jak dvou stranach;-)) celkem procitala. ale samozrejme nazoru najdes vic;-)
@kve-tinka píše:
@88petra jsem mrtvá z tvých postřehů o špatné matce pod čarou :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

budu zas muset zaktualizovat- dite roste, takze je toho vic a vic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
23.4.14 21:11

@88petra tak to ti to brzo zatrhnou admini :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.4.14 21:16
@kve-tinka píše:
@88petra tak to ti to brzo zatrhnou admini :mrgreen:

necham tam ty nejvetsi perly at tim tady s prominutim neza…ram;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí