Kukuřičné křupky - ano, nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Eliskaxox tak možná, že u rodičů, kteří na to „trpí“ je pravidlo nějaké jiné. Ono taky hooodně skleniček obsahuje lepek a v životě bych je v tom nehledala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka píše:
tak já to taky dítěti nedávám proto, aby „zhubnul“…že jo…
tak jsem to samozřejmě nemyslela
nicméně nemusím být doktor, abych věděla, že pokud se budu cpát něčím takovýmhle, není to pro tělo to nejlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka tak já už tomu nerozumim
ten tvrdí, že takový ty raciolky atd.. Jsou škodlivé a Havlíček to zase doporučuje v jídelníčku místo pečiva
jsem z toho blazen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka Z osobni zkusenosti vim ze to neni pravda, oni deti nejsou hloupe a vi ze kdyz se maminka raduje a chvali, za to ze se vycuralo do nocniku, tak ze tam maji curat porad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox píše:
@kve-tinka To bych si dovolila tvrdit opak, pokud je tu 75 % sance ze bude mit dite bezlepkovou tak ho tim preci nebudu zatezovat prave ve chvili kdy si jeho streva teprve zvykaji na normalni stravu?
my mame taky genetickou dispozici k intoleranci lepku i celiakii a opravdu se ma dite zatezovat lepkem od pul roka- imunitni system se vyvyji a je sance, ze intolerance nevznikne. Pokud by melo jit o celiakii, tak se na to aspon prijde brzy… dost jsem to resila, zkus pohledat na netu, moje lekarka to jen potvrdila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
Nedávám nic. Nevím, proč by se dětem mělo pořád strkat do ruky nějaké jídlo. U nás se jí 5× denně + mlíko ráno a večer a tečka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmouli88 kdyby to bylo skodlive, byli by vsichni bezlepkari nemocni nebo mrtvy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše doktorka tvrdí, že dítě by nemělo nic pojídat v kočárku. Takže ani rohlíky, ani křupky. Prej mu klidně můžu vrazit tu křupku u stolu, když jí. Ale nemá si zvykat furt do sebe něco cpát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@88petra to je zajimave, tak to si zkusim zjistit protoze me vzdy tvrdili opak, tak to se omlouvam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@88petra jsem mrtvá z tvých postřehů o špatné matce pod čarou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox jo to sice jo…ale přijde mi to vtipný jak v každým poradě tvrdí něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zas řekla dr, že ty křupky nejsou nic extra, a že to je jen moda, výživa a to vše okolo 0
a že to je, jen proto, že to někdo vymyslel a lidi se toho chytli, ale nic co by ty děti měli nebo museli mít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliskaxox píše:to se neomlouvej, ja to myslela spis jako tip;-) mame v rodine i astma a atopickej exem, proto sem to v tehotenstvi (rozumej v dobe, kdy sem byla schopna cist souvisly text o vice jak dvou stranach;-)) celkem procitala. ale samozrejme nazoru najdes vic;-)
@88petra to je zajimave, tak to si zkusim zjistit protoze me vzdy tvrdili opak, tak to se omlouvam
@kve-tinka píše:
@88petra jsem mrtvá z tvých postřehů o špatné matce pod čarou![]()
![]()
budu zas muset zaktualizovat- dite roste, takze je toho vic a vic:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kve-tinka píše:
@88petra tak to ti to brzo zatrhnou admini
necham tam ty nejvetsi perly at tim tady s prominutim neza…ram;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit