13měsíční a normální čaj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
23.4.14 13:13

Holčička 13 měsíců - čaj

AHoj,

mojí dcerce nechutnají granulovaný čaje, tedy ne, že by je nepila, za den dá jednu celou lahvičku a to jí do toho pomalu nutím, aby v sobě nějaký tekutiny měla.
Přítel byl nedávno nemocný a udělal si konvici svýho čaje a tak jsem dala i malý a ona dala pomalu celou lahvičku na ex :D. S nadšením to povídám tchyni a ta mi pomalu vynadala, že takhle malý dítě a pije TOHLE.
Tak jsem si přečetla složení a nic, co by jí mělo ublížit jsem nenašla. Tak jednou za týden jí dám Rooibos od Pickwick, který neobsahuje barviva a ani kofein, trošku jí to osladim medem..
Dáváte taky už normální čaj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
23.4.14 13:16

Roibos je ok, pihju jako náhradu místo černýho při kojení, dá se i s citronem nebo mlíkem, černej bych nedávala-případně dá se koupit i dětský černý bez kofeinu, kupuju v lékárně.. a nejen čaje s nálepkou dětské jsou vhodné, granulované mě vůbec neoslovují

Příspěvek upraven 23.04.14 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.4.14 13:16

Davam detsky caj. Granulovany je hnus.

Příspěvek upraven 23.04.14 v 13:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 13:19

.. a roibos je i přírodní antihistaminikum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68882
23.4.14 13:20

Prijde mi to to urcite lepsi nez granulovane se sladidly. Ale delaji se i normalni „pytlikove“detske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.4.14 13:22

Rozhodne ne granulovaný sajrajt :twisted: dej ji jakýkoliv dětský nebo bylinkový, černý bych dala slabý. Rooibos bych taky udělala slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.4.14 13:24

@relay mám 15m a pije normální dětský sáčkový čaj, když se jí nechce, dosladím jí ho glukopurem, přemýšlím, že už jí začnu pomalu sladit i medem, když je nemocná. Mám tu taky jedno balení granulovaného hippu, ale to dostává jen na cestách nebo když má žízeň těsně před koupáním, udělám jí jen trochu. Kupuju zn. Megafyt nebo Apotheke, mají různé ovocné příchutě… donedávna pil tyhle dětské čaje i starší pětiletý, teď už mu dám i ovocné normální. Černý ale ne. A ten roiboss mě nenapadl ani dávat :think:

• Citovat
  • Upravit
5063

Na normálních čajích není nic špatného, dětské jsou jen reklama. Složení mají stejné jako klasické ovocné čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629

Myslím že to nevadí. Dělala sem malému od sunárku pylíkový čaj, udělala sem mu ho do půllitru a taky trošku osladila medem aby se naučil více pít, teď už pije celkem vše. Ale má to rád teplé, studeného moc nevypije ničeho, takže zkuste vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
23.4.14 13:30

Místo cukru, medu se dá naředit třeba jablečným džusem.. rooibos je vhodný pro děti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
23.4.14 13:31

Dávala jsem dětské čaje v sáčku (Teekanne, Apotheke, Megafyt, Leros) a později i ten Rooibos. Děti se mi rozpily kolem 1 roku (do té doby byly dost kojené)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
23.4.14 13:36

Znám plno dětí mých kamarádek a byl to i případ u nás, že měly po granulovaném čaji průjem, takže my nepoužíváme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
23.4.14 13:41

Granulovaný nedávám už od pohledu k němu mám odpor. Dávám ovocné čaje a rooibos tam není žádný tein a je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.4.14 14:04

Granulovane jsou preslazene hnusy, delej obycejny ovocny caj a hotovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
23.4.14 14:45

Granulovaný čaj bych nedávala. Zkus pytlíkové dětské čaje.. třeba se malá chytí ;) A jinak rooibos by neměl vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí