Porodnice Kladno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17124
15.12.09 08:38

Kladno

Aho nemáte někdo aktuální zkušenosti z porodnice na Kladně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
892
15.12.09 09:41

rodila jsem tam loni v říjnu a byla jsem mooooc spokojená, na sále i na šestinedělí byl veškerý perosnál super, všichni moc příjemní, mají tedy jen jeden nadstandardní porodní sál (s vlastní sprchou, masážní vanou, pohovka pro tatínka …), dávají ho maminkám, které mají doprovod u porodu a kdo dřív přijde, ten dřív mele, ale většinou tam těch porodů nemají tolik, pokud není zrovna frmol (u nás zrovna byl, ale byli jsme nejrychlejší :dance: ), pokud je volno, tak se dá připlatit za nadstandardní pokoj, jednolůžkáč buď s vlastní sociálkou, nebo společnou pro dva, vlastní TV, lednička, moc hezké, za sebe můžu doporučit a příště půjdu opět tam
jo a není třea se tam registrovat, prostě v 36.týdnu tam přejdeš do poradny a hotovo (a tam byli taky všichni super)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.12.09 13:54

V Kladně jsem porodila v říjnu a byla jsem velmi spokojená. Myslím, že nejdůležitější je vždycky personál a ten byl naprosto skvělý. Od porodní asistentky K.Vlasákové, přes lékařku, která nás porodila E. Shíbalovou, ostatní lékaře, sestřičky na oddělení šestinedělí a novorozenců. Prostě naprostá spokojenost.
Oddělení šestinedělí je samozřejmě zastaralé a pokoje po čtyřech, kde jsme byly první dva dny nic moc(byl zrovna hrozný nátřesk), ale záleží co chytnete za spolubydlící. Já jsem to měla v pohodě. Pak jsme se přesunuli na nadstandart a ten je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
16.12.09 00:12

O porodnici jsem slyšela spíš horší věci než lepší, sama jsem radši pokaždé jela do Motola. Celkově na mě kladenskáý nemocnice působí špinavě a opravdu příšerně. Letos v srpnu jsem s dcerou strávila jednu na noc na dětské chirurgii a fakt nikdy více. Po zkušenostech z pohotovosti, kdy doktorka půl hodiny vypisovala papíry předtím, než se na dceru vůbec podívala… spadla z prolézačky, cca 2m výška, … jsme se rozhodli, že v dalším případě jedině Motol, je blízko a dle mých zkušeností jednoznačně lepší. Další zkušenost, před 2 lety cca týden po návratu z porodnice starší dcera měla 4O horrečky, zvracela a měla průjem, bylo jí 21měsíců, na pohotovosti nám řekla doktorka „no a co, že zvrací?“ Manžel odpověděl, že mánme doma novorozeně, tak reagpvala slovy „hm, takže všichni ted budeme skákat“… a to tam jel v sobotu přes den. Takže za mě kladenská nemocnice nikdy více!!!

• Citovat
  • Upravit
17124
16.12.09 20:48

No díky za zkušenosti.Já osobně nejsem nijak náročná a až to na mě přijde,budu schopna porodit klidně na ulici :-D ,jen aby to bylo venku :lol: .Ale chtěla jsem slyšet názor většiny.
Asi si stejně udělám osobní názor, až si to tam prohlídnu.No uvidíme,doufám,že to bude ok a všechno klapne jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
16.12.09 20:57

Jen jsem si vybavila moje předchozí porody,oba v Berouně.Dnes už je tam porodnice zrušena.Porody jako takové proběhli dobře a doktoři i sestry byli super.Přestože na tu nemocnici každý nadával.Problém nastal až po porodu,kdy se má první dcera nechtěla a nedokázala přisát a nakojit ji byl nereálný úkol.Sestřičky byly naprosto neochotné a jednali se mnou jako s naprosto nechopnou macechou.Byla jsem opravdu neštastná a vlastně se divím,že jsem dokázala kojit.Z porodnice jsem odcházela jako uzlík nervů,připravena na umělou výživu.Ale s odsávačkou jsme to pak doma dohnali.S druhou dcerou v téže nemocnici ,již bylo vše ok,jelikož jsem nepotřebovala nijak radit.Tudíž byli všichni vstřícní a moc ochotní.Jaká ironie.
Ted jsem se odstěhovala a čekám třetí dítě a chtěla jsem mít trošku jasno, co mě asi čeká v porodnici na Kladně.
Ale nakonec je stejně hlavní,aby se miminko narodilo zdravé a v pořádku jsme se dostali domu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.09 21:17

Tak já se v Kladně chystám rodit za měsíc a půl.. Švagrová a pár známých tam rodili taky a byli spokojené. Myslím že v každé nemocnici se něco najde.. nikdy člověk nebude na 100% spokojený.. Každý vychvaluje pražské porodnice a přitom kapacity se najdou kdekoliv. Kamarádka přišla u Apolináře o 3 miminka vždy v 35tt.. takže je to věc názoru a zkušeností.. Někdo má to štěstí..někdo bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
17.12.09 09:53

Taky si to myslím.Nicméně by mě zajímalo ,jestli je na Kladně samozdřejmostí, dítě na pokoji s matkou?Předpokládám,že v dnešní době už ano i bez nadstandartu.Alespon v zatracované berounské nemocnici, to tak bylo automaticky.A také kolik se platí za otce u porodu a podobně?Nevíte někdo???Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
17.12.09 09:55

A taky bych chtěla vědět, kolik stojí ten nadstandartní porodní sál?Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
17.12.09 10:20

ddinno za porodní sál se neplatí nic, je to prostě kdo první přijde, ten ho dostane, miminko s mamčou na pokoji je naprosto samozřejmé, po porodu se hned priklada mamince, aby si zkusilo saci reflex (dokonce PA se me i ptala, jestli to tak chci), na tom nadstandardnim sale myslim probihaji mereni miminka primo tam, pak vas tam nechaji nejake ty dve hodinky s tatkou a prckem, potom tebe prevezou na sestinedeli, prcek jde na novorozenecke a nechaji te naposledy vyspat :-) (pocitam ze to je asi vsude stejne) a pak uz jste spolu porad, za manzela u porodu se plati 600,– s tím, že absolvuje předporodní přípravu (jsou to 3 přednášky, my jsme byli jenom 2×, v rámci toho je prohlídka porodnich sálů), pokud jí neabsolvuje, tak se platí 1200,–, asi nejlíp když mrkneš přímo na stránky a tam se dozvíš co potřebuješ http://www.nemkladno.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.09 18:14

Jj, přesně tak to je. A jinak Metal Aliance proplácí předporodní kurz, takže jsme neplatili nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
2.2.10 19:01

Ahoj,
já na Kladně rodila letos v červenci a stěžovat si můžu leda na jídlo což je asi všude.

Přístup doktorů i sester na jedničku,rodila jsem císařem a manžel mohl i na sál.Dítě jde na pokoj s maminou automaticky (pokud není po císaři), ale taktéž doporučuji nadstandart, pokoje jsou po 4 a některý i po 6 a když se přidají mimina tak se moc nevyspíš. A taky je to horší se sociálkou, na chodbě a jsou 3 záchody na celý oddělení, což je síla. Ale až budeš mít miminko tak ti nějaká sociálka bude putna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
3.2.10 14:48

Ahoj, kamarádka rodila řed vánoci na Kladně a byla spokojená. Zato její kamarádka, která rodila asi o pět hodin dýl už takové štěstí neměla.
V těh.průkazu měla napsáno, že má rodit císařem - i přes to jí tam nechali asi 12 hodin trápit a pak císaře nakonec udělali.
Doma jí pak jizva praskla, začala silně krvácet a musela jí odvézt záchranka. Dostala se jí do toho nakonec infekce a useli jí operovat, když se probudila, tak jí zdělili, že jí vzali dělohu..... Primář sám přiznal pochybení operujícího lékaře a nabídl jí, že může jít k soudu.

Asi je to jako všude, na jakou směnu narazíte :nevim: Já budu rodit v Motole a ohlasy jsou taky různé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
3.2.10 18:22

Denny, je to tak, všude můžeš narazit na vola. Já rodila v Motole 2× a vždycky jsem byla max. spokojená a pokud by se zadařilo, tak tam jdu i příště. Svůj názor na Kladno jsem psala o pár příspěvků výš… a to nejen na porodnici, tu znám jen z doslechu.
Kamarádka- zdr. sestra z MOtola- rodila v Motole nedávno… rodila jí pouze medička, placentu neporodila celou a tak po 6nedělí šla na kyretáž. A to by člověk předpokládal, že ö svýho zaměstnance se budou starat líp než o ostatní. Držím ti palce, at máš takové zkušenosti jako já. :-D

• Citovat
  • Upravit
8041
3.2.10 22:15

jjeleno, .....přesně tak. :roll:
Jíá vím, že v Motole je fofr a prostě s tím počítám :nevim: i když, tenkrát byl klídek…25.12.2003 :wink: :lol: Teď v květnu to bude asi jiný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková