Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj dámy
Sháním pro křečka nějakou celkem velkou klec. Doporučíte prosím nějakou? Cena do 3 max. 4 stovek? Taková asi neexistuje, že? A jestli ano, tak pošlete odkaz nebo mi dáte o ni vědět? Děkuji. ![]()
U nás ve zverimexu mají klece pro křečky i s výbavou do 400 kč
myslím, že seženeš úplně v pohodě. Oni nepotřebují zase tolik prostoru.. Jinak např toto: odkaz
@Ani123 ještě dodatek - mám klece pro morčata - 60×40, stojí 420 kč ![]()
Morce je vyrazne vetsi, nema rado prolezacky a nebeha v kole.
Ale obecne je klec pro morcata vetsi, nez pro krecky. Krecci zase muzou mit spoustu doplnku.
odkaz tady mají spoustu klecí kolem pár stovek i s vybavením, otázkou je, co myslíš tím „celkem velkou“ ![]()
http://klece-hlodavce.heureka.cz/…34x22x49-cm/ sehnala jsem hodně podobnou, pouze bez vybavení, pro syrský se mi neosvědčili plastové věci a navíc se mi ani nelíbí, koupila jsem kovový kolotoč a jako patra dala dřevo, dolů dřevěný domeček, a z látky udělala závěsné lehátko, zavěsila i tyčinky obalené krmivem - museli se namáhat aby něco ulovili a tolik netloustli
@stiskoch Ano, je to samička křečka syrského a není zrovna největší, je drobná ![]()
@martina.se Děkuji, a jak je dlouhá ta klec, kterou jste mi poslala?? ![]()
@Ani123 v tom odkazu? jsou u toho rozměry - tuším 360 mm
aha, tak 380 mm ![]()
@Ani123 jak jsem psala výše, pro syráky koupit raději levnější klec bez vybavení a vybavení koupit odolnější zubům
u mě měla každá chovná samička klec do 500kč i s vybavením, osobně jsem kupovala vyšší jak delší,, strašně rádi mi všichni lezli po pletivu ![]()
@Ani123 a jak je stará? nevyroste ještě? jéé jak ráda bych se vrátila k chovu, doufám že časem chlapa s dětima přemluvíme ![]()
@martina.se Aha děkuji, já jsem blbá, že jsem to neviděla ![]()
@stiskoch No, ona má asi půl roku nebo rok
Je to takový bordelář, dělá všude bordel, ale mám ji moc ráda
![]()
Mně se moc líbí tahle: http://profizoo.cz/…ec-gita-bila ale vůbec tam nepíšou rozměry mříží, to pak mám strach, že se mi přes to přetáhne, ale ten domeček na tom obrázku je malý, tak by to mělo být pro křečka, co si o tom myslíte?? ![]()
@Ani123 tak to už nevyroste, mě právě jedna nejvíc vyrostla až těsně před půl rokem, ostatní většinou do 3 měsíců
mám zkušenost, že v těchto sadách, je kolotoč malý, moc se v tom lámou, je lepší koupit větší průměr, domeček si myslím že by stačil ![]()
Já jsem na křečka měla vždycky velké terárko. Nedělalo to bordel všude okolo, když hrabal, prostoru spousta a ještě jsme mu tam udělali spoustu prolézaček.
Ruličky od wc papíru, různé krabičky, přímo toaletní papír
kusy větviček… a jak byli spokojení ![]()
@Nejhodnější ruličky jsou super, taky krabičky od čaje, ubrousky - rádi si z toho stelou hnízdo
@Ani123 jinak na bordel jsem to měla vyřešené, že do určité výšky, cca dalších 10cm nad hranou dna jsem měla nařezané plexisklo - měla jsem ho ze tří stran, u některých ze všech a vynechané bylo pouze kolem dvířek