Klecany - těhulky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
22.10.11 19:35

Klecany - těhulky

Ahoj, hledám budoucí maminku z Klecan. Bydlíme tu teprve krátce a nikoho tu neznám. Jsem v 18. týdnu. Budu moc ráda, když se ozvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lumu
22.10.11 20:41
cherries píše:
Ahoj, hledám budoucí maminku z Klecan. Bydlíme tu teprve krátce a nikoho tu neznám. Jsem v 18. týdnu. Budu moc ráda, když se ozvete.

Ahoj nevím zda tady někoho najdeš :-D mě samotné to dalo dost práce ale jednu kamarádku už jsem si našla, většinou tady mají maminky odrostlejší děti :wink:
máme půlročního chlapečka, bydlíme tu rok, v Astraparku a je mě 22… kdyby jsi chtěla ozvi se :wink:

• Citovat
  • Upravit
43027
23.10.11 09:56

Michaelakkk bydlela jeden cas v Klecanech, tedka ale nevim, jestli se neprestehovala do Chaber. Ona teda tehotna spis asi nebude, ma jednoho kluka. Ja to nemam daleko, ale tehotna nejsem a jednak se ukazalo, ze kamaradit se pres vesnice, byt nedaleko, moc nefunguje. Daleko vic kamaradek asi poznas pozdeji na detskem hristi nebo na vychazkach s deckem. V tehotenstvi asi holt budes jeste sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumu
23.10.11 12:27
Pudloslava píše:
Michaelakkk bydlela jeden cas v Klecanech, tedka ale nevim, jestli se neprestehovala do Chaber. Ona teda tehotna spis asi nebude, ma jednoho kluka. Ja to nemam daleko, ale tehotna nejsem a jednak se ukazalo, ze kamaradit se pres vesnice, byt nedaleko, moc nefunguje. Daleko vic kamaradek asi poznas pozdeji na detskem hristi nebo na vychazkach s deckem. V tehotenstvi asi holt budes jeste sama.

koukám, že jsi z Máslovic :-) tam se chtěla nastěhovat ségra, nakonec skončili v Praze v bytě, bylo tam dost naprd spojení :think: už si měla někdy tu „čest“ jet s kočárkem? já jela jen párkrát, ale pokaždé jsme se tam sockovali tři, zrovna včera to byl dost otřesný zážitek a mám dojem, že už nepojedu, docela mě štve že nejezdí častěji nízkopodlažní nebo aspoň není označeno kdy pojede :think:

• Citovat
  • Upravit
43027
23.10.11 17:35

dokud jsem mela jednoho, jezdila jsem celkem casto, tedka asi uz jen autem - taky jsem se mezitim trochu rozjezdila. Jinak se to dalo, ale nic prijemneho to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
5.5.12 17:48

Ahojky CHerris já jsem z Klecan, jak jsi zjistila :D . Gratuluji ti k narození miminka, krásný datum.
Jestli chceš můžeme se někdy sejít a jít kočárkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.5.12 07:27
@helickav píše:
Ahojky CHerris já jsem z Klecan, jak jsi zjistila :D . Gratuluji ti k narození miminka, krásný datum.
Jestli chceš můžeme se někdy sejít a jít kočárkovat.

Ahoj :-) to by bylo skvělý, kde bydlíš v Klecanech?
A děkuju :-) datum se nám povedlo, dokonce je narozená 22:11 ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
11.5.12 08:41

Ahoj, bydlím v novostavbách na Boleslavce. Ven můžeme vyrazit příští týden kdyby se ti chtělo. Doktora máme zatím jen ve středu. Radši bych šla dopoledne at si můžeme vklidu popovídat. Odpoledne je už doma Lukášek a to už je trochu blázinec. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.5.12 09:29

Boleslavka nevím, kde to je? Příští týden dopoledne ideální, písnem si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.10.14 13:59

Ahoj maminky, bydlíme v Klecanech krátce, tak pokud byste nás vzali s sebou na kočárkovou procházku, budeme moc rádi :-) Mám chlapečka rok a půl. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová