Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj lidi vím je to blbé se takto ptát veřejně jen jsem měla takový menší dotaz jednoduše nemám kartu od bezpečnostního klíče nenajde se někdo jako soukromník který by mi ten klíč udělal? nechci si nechávat zase vrtat do dveří mám s tim prostě špatnou vzkušenost zaplatím luxusně klidně mi sem jen do kometářů hodte na sebe číslo já vám zavolám ( ústecký kraj až praha ) děkuji
Nikdo by ti kopii neměl udělat. Jelikož nejsi majitel a můžeš to zneužít ke krádeži.
Akorát nechápu, proč by ti někdo měl vrtat do dveří? Však to jen vyměnis
@nickelodona píše: Více
Za ty luxusni penize si kup novy zamek
![]()
Záleží, co je to za klíč. Ale mně ho udělali úplně bez problému. Kartu jsem dokonce i měla a paní, že ji nepotřebuje, že jim ten systém stejně nefunguje 🙈 nešlo teda o bezpečnostní klíč nějaké nejvyšší třídy. Byla jsem v menším lokálním zámečnictví (jiná lokalita než píšeš).
My máme víc dětí než počet klíčů ke kartě
a nechávali jsme přidělávat a šlo to i bez karty ( pro nás naštěstí, protože ji nemůžeme najít ).
Karta je k vložce, ne k zámku. Takže vůbec není problém si pořídit třeba i lepší vložku. To s těma kartama (a chráněnýma profilama) je to spíš jen taková hra. Zamečníci ty profily klíčů mají a je jen na nich, co od zákazníka budou chtít, než udělají kopii.
Jinak- situace- potřebuju udělat klíč, nemám kartu, tak proto zřídím účet na epipi- to je takové pravděpodobné, že? ![]()
@Tarena píše: Více
hele ty nádhero ja se tady pouze zeptala psala jsem tam že si jednoduše nenechám vtrat jak se říka nemyslím to doslovně jen nechci aby mi do nich kdokoliv sahal už takhle nám jednou zničili dveře za 26tis… tyhle poškodit nenechám a tak jsem se tu zeptala a pokud nemáš jinou jakoukoliv irelevantní odpověd scroluj dál v internetu a mého příspěvku si nevšímej děkuji
@Popokatepetla píše: Více
mult-lock a mohu poprosit o info kde prosím? děkuji za odpovědi
@nickelodona píše: Více
pokud nemáš jinou jakoukoliv irelevantní odpověd scroluj dál v internetu a mého příspěvku si nevšímej děkuji
Dekuji za povoleni zde davat irelevantni odpovedi
![]()
@Cenarius píše: Více
tady je někdo doslovný hodně si vše berete k srdíčku… jednou mi prostě zničili dveře za 26 tis a tyhle nové si určitě zničit nenechám tím vrtáním jsem měla na mysli sahání a vše co mi tu píšete asi vím ne? proto se tu ptám lidí jestli nemají známého nebo o někom nevědí fakt tenhle typ lidí miluji plnou hubu keců myslí si jak moc nejsou chytrý ale přitom to jsou totální idioti jednak mluvíte to co dávno všichni víme a druhak za to že nedokážete odpovědět na otázku která byla položená hele když se vás doma zeptá někdo kolik je hodin taky řeknete mám doma kytaru nebo řeknete čas? asi to vypadá že řeknete tu první možnost…
@Cenarius píše: Více
a ještě za další nikdo vám nedovolil mi tykat tykejte si laskavě někomu sobě bližnému