Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nickelodona píše: Více
Někdo neodpovídá na otázky někdo zase ignoruje jakýkoliv naznak o oddělení vět… To máš různé ![]()
A tady si tykají všichni je to v pravidlech ![]()
@Tarena píše: Více
Tak bud rada ze o sobe nemluví v množném čísle nebo nevyžaduje onikani ![]()
@nickelodona procítěně psala: … jednou mi prostě zničili dveře za 26 tis a tyhle nové si určitě zničit nenechám tím vrtáním jsem měla na mysli sahání a vše co mi tu píšete asi vím ne? proto se tu ptám lidí jestli nemají známého …
@nickelodona znova procítěně udala: … si jednoduše nenechám vtrat jak se říka nemyslím to doslovně jen nechci aby mi do nich kdokoliv sahal už takhle nám jednou zničili dveře za 26tis…
Hele, výměna zámku a výměna vložky je poměrně výrazně odlišná činnost.
„… to není hra na stejným hřišti. To není ani stejná liga. To je úplně jinej sport.“
Výměna vložky je tak na 3 min., stačí na to asi i příborovej nůž. A fungující klíč, když se bavíme o té NEkartě ![]()
BTW: když ti někdo doporučí známého, jak to ochrání ty tvoje dveře?
@Ivan PPZ píše: Více
Dřív jsem na tyhle nové nicky a anonymy reagoval, teď už se většinou neobtěžuju. Stejně jsou to všechno jen vymyšlené příběhy a ten nový nick už sem nikdy nenapíše. Zbytečné jim věnovat svůj čas.
@Popokatepetla píše: Více
Mul-T-Lock je (většinou) značka vložky. Něco jako FAB, Assa Abloy a tak…
A zrovna Mul-T-Lock má patentovou ochranu profilu klíče.
Takže záleží jen na tom, co má zakladatelka za vložku / klíč. Jestli je to s tím chráněným profilem, tak to solidní „zámečník“ bez karty nesmí kopírovat.
@rmot píše: Více
Já sem si to přeložil, jako možný dotaz (nikoli jen jediná možná možnost):
Hele borky, dostala jsem se ke klíčům, ale jen na chvíli. Kdo mi udělá bez keců kopii? Musím ten klíč vrátit, než si toho kavka všimne.
já právě sháním kohokoliv nesháním,,solidního,,
fakt reálně neumíte mi pomoct tak sem vůbec nepište vážně budu tak blbá a budu to psát veřejně ne chcete poslat fotku mých dveří a zámku a klíčů? klidně ty přechytralej idiote pošlu video jak ten klič strkám do svých dveří a půjdu si v klidu do domu kde mám svoji rodinu ichtyle
@rmot píše: Více
bohužel vás asi zklamu nikdo tu nepíše nic nepravdivého a tohle vaše osočování je fakt dokonálé píšete jak se neobtěžujete s reakcemi a přitom mi tu odpovídáte fakt logické
@Popokatepetla píše: Více
adresa nebo jiný kontakt? klidně na vás zavolám vám
@nickelodona píše (mimo jiné): … klidně ty přechytralej idiote pošlu video jak ten klič strkám do svých dveří a půjdu si v klidu do domu kde mám svoji rodinu ichtyle
Tak znova- hledat firmu/ zámečnictví Mul-T-Lock je podobné, jako hledat třeba obchod firmy Červený býk, že jedině tam prodávají super energiťáky.