Klíč bez karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2283
5.9.24 16:04
@nickelodona píše: Více

Někdo neodpovídá na otázky někdo zase ignoruje jakýkoliv naznak o oddělení vět… To máš různé :mrgreen:

A tady si tykají všichni je to v pravidlech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2283
5.9.24 16:06
@Tarena píše: Více

Tak bud rada ze o sobe nemluví v množném čísle nebo nevyžaduje onikani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.9.24 11:13

@nickelodona procítěně psala: … jednou mi prostě zničili dveře za 26 tis a tyhle nové si určitě zničit nenechám tím vrtáním jsem měla na mysli sahání a vše co mi tu píšete asi vím ne? proto se tu ptám lidí jestli nemají známého …
@nickelodona znova procítěně udala: … si jednoduše nenechám vtrat jak se říka nemyslím to doslovně jen nechci aby mi do nich kdokoliv sahal už takhle nám jednou zničili dveře za 26tis…

Hele, výměna zámku a výměna vložky je poměrně výrazně odlišná činnost.
„… to není hra na stejným hřišti. To není ani stejná liga. To je úplně jinej sport.“
Výměna vložky je tak na 3 min., stačí na to asi i příborovej nůž. A fungující klíč, když se bavíme o té NEkartě ;)
BTW: když ti někdo doporučí známého, jak to ochrání ty tvoje dveře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
6.9.24 11:22
@nickelodona píše: Více

v Brně, tam z Ústí asi nepojedeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.9.24 11:31
@Ivan PPZ píše: Více

Dřív jsem na tyhle nové nicky a anonymy reagoval, teď už se většinou neobtěžuju. Stejně jsou to všechno jen vymyšlené příběhy a ten nový nick už sem nikdy nenapíše. Zbytečné jim věnovat svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.9.24 11:33
@Popokatepetla píše: Více

Mul-T-Lock je (většinou) značka vložky. Něco jako FAB, Assa Abloy a tak…
A zrovna Mul-T-Lock má patentovou ochranu profilu klíče.
Takže záleží jen na tom, co má zakladatelka za vložku / klíč. Jestli je to s tím chráněným profilem, tak to solidní „zámečník“ bez karty nesmí kopírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
6.9.24 11:37
@rmot píše: Více

Já sem si to přeložil, jako možný dotaz (nikoli jen jediná možná možnost):
Hele borky, dostala jsem se ke klíčům, ale jen na chvíli. Kdo mi udělá bez keců kopii? Musím ten klíč vrátit, než si toho kavka všimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.24 17:59

já právě sháním kohokoliv nesháním,,solidního,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.24 18:02

fakt reálně neumíte mi pomoct tak sem vůbec nepište vážně budu tak blbá a budu to psát veřejně ne chcete poslat fotku mých dveří a zámku a klíčů? klidně ty přechytralej idiote pošlu video jak ten klič strkám do svých dveří a půjdu si v klidu do domu kde mám svoji rodinu ichtyle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.24 18:05
@rmot píše: Více

bohužel vás asi zklamu nikdo tu nepíše nic nepravdivého a tohle vaše osočování je fakt dokonálé píšete jak se neobtěžujete s reakcemi a přitom mi tu odpovídáte fakt logické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.24 18:09
@Popokatepetla píše: Více

adresa nebo jiný kontakt? klidně na vás zavolám vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
9.9.24 09:37

@nickelodona píše (mimo jiné): … klidně ty přechytralej idiote pošlu video jak ten klič strkám do svých dveří a půjdu si v klidu do domu kde mám svoji rodinu ichtyle

Tak znova- hledat firmu/ zámečnictví Mul-T-Lock je podobné, jako hledat třeba obchod firmy Červený býk, že jedině tam prodávají super energiťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný