Klient mě obtěžuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@K199× píše:
@ludmilaadamkova No nic, napíše ještě jednou a uvidí, klidně mu to příště vpalim mezi těmi jeho kámoši ve veřejné dopravě.A bude za trapáka po celém městě.
Bych mu tam řekla, proč už dlouho nic nenapsal, že se z těch zpráv s přítelem vždycky moc nasmějete. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no slušně neslušně, slušně to asi nebude fungovat, tohle stalkování je trestné, tak mu pohroz tím, že na něj podáš TO
Asi předtím chtělo dát jasně najevo, že o takový zájem nestojím. Myslím, že není nutné začínat tím, že mu pohrozím policií. Ani mu hned natvrdo říkat, ať dá pokoj, že je starší jak její rodiče. Odpálkovat lidi jde různými způsoby, začínal bych mírněji a postupně přitvrzoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to píše na fb? Tak si úplně zavři profil a nastav si ať ti nikdo cizí nemůže zasílat zprávy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivula86 píše:
A to píše na fb? Tak si úplně zavři profil a nastav si ať ti nikdo cizí nemůže zasílat zprávy
Mně by přišlo divné někoho hlásit policii jen kvůli tomu, že píše něco na FB. Pokud by posílal na firemní email, tak bych párkrát zaslal upozornění, že slouží jen pro potřeby firmy a není k soukromé konverzaci. Osobní email mu snad nedala. Pokud by nestačilo, nechal bych mu poslat nějaký email od nadřízeného, aby pochopil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
píšu si o radu. V bývalé práci jsem potkala spoustu lidí, no s nikým jsem nikdy nechtěla být v kontaktu. I přes to, že se mě snažili zkontaktovat přes sociální sítě, odmítala jsem přijmout jejich žádosti, jelikož sdílení mého soukromého života nemám za potřebí na každém rohu. Když ale klienty potkám například na ulici a oni mě pozdraví, pozdravím je nazpátek, čistě ze slušnosti. Jenže pokaždé, když potkám jednoho klienta, i tenkrát v práci, když jsme se střetli, tak mi opakovaně posílá žádosti a píše mi. Ne nijak zle ale obtěžuje mě to. Například dnes cestou do práce ve veřejné dopravě a hned mi odpoledne přistál dotaz, že mě zdraví a kam jsem jako takhle ráno jela… Je to starší pán a já nevím, jak slušně mu napsat, ať mi dá pokoj. I po takové době ignorace mu to nedochází. Jen mi spamuje mou schránku, kde mi neustále svítí upozornění. Je asi slušný ale působí to na mě uchylně, tenkrát mi i napsal, jak mi to v práci slušelo. Zbytku lidí můj ignor hned došel ale on furt prudí. A tak nějak ho nechci poslat do patřičných míst neslušně, jak to dělám. Nikdy s ním žádný konflikt nebyl nebo že by se nevhodně choval na pracovišti, což u jiných říct nemůžu.Poraďte prosím, co slušně odpověď, že nemám zájem o jeho zprávy a ani mu na cokoliv odpovídat.
Možná to bude pro některé hezké ale ne, není. Mně je 25 a jemu tak 55. A mou práci nikdy nekomentoval, jen můj vzhled a setkání (menší město, tomu se člověk holt nevyhne).
Jedine bloknout, ja tyhle lidi pritahuji. Jeden 99l dedous me k sobe zval do bytu zda byvh se o nej nestarala ze se mulibim, nikoho nema a bez p.dele mi nabizel i velke dedictvi..a pry ze by me chtel hlafit a nechat se hladit,..pry trocha lidskeho tepla, vypadal jak alegorie smrti pritom uz..uplne vetchy jak stary mafian Pricij…pak jedna prodavacka me neustale vysvetlovala marketu jak po nich jdou kdyz nema presne krabicku v regale ale pry ji probasleduji i v noci..ja uz pred ni zdrhala fakt
a jeste jich je vic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K199× píše:
Děkuji za názory, prostě jsem mu napsala, ať mě neobtěžuje, že když ho pozdravím, tak že to není záminka k tomu se vesele seznamovat. Trošku slušněji ale na rovinu, snad mi dá pokoj.
Znám, znám. Někdo si prostě slušné chování vykládá jinak. V práci je člověk tak nějak profesionálně milý a u takových lidí je na problém zaděláno. Mě většinou pomůže ignorovat, ale je to na dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K199× píše:
Děkuji za názory, prostě jsem mu napsala, ať mě neobtěžuje, že když ho pozdravím, tak že to není záminka k tomu se vesele seznamovat. Trošku slušněji ale na rovinu, snad mi dá pokoj.
Zakladatelko, jak to dopadlo, odepsal něco?
Taky se mi stalo, úplně stejnej věkovej rozdíl, a s jakou samozřejmostí „dědek“ počítal, že z něj padnu na zadek
Ale! Když jsem mu neodepsala, přestal psát úplně, až mě to skoro urazilo, že se vzdá tak snadno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
píšu si o radu. V bývalé práci jsem potkala spoustu lidí, no s nikým jsem nikdy nechtěla být v kontaktu. I přes to, že se mě snažili zkontaktovat přes sociální sítě, odmítala jsem přijmout jejich žádosti, jelikož sdílení mého soukromého života nemám za potřebí na každém rohu. Když ale klienty potkám například na ulici a oni mě pozdraví, pozdravím je nazpátek, čistě ze slušnosti. Jenže pokaždé, když potkám jednoho klienta, i tenkrát v práci, když jsme se střetli, tak mi opakovaně posílá žádosti a píše mi. Ne nijak zle ale obtěžuje mě to. Například dnes cestou do práce ve veřejné dopravě a hned mi odpoledne přistál dotaz, že mě zdraví a kam jsem jako takhle ráno jela… Je to starší pán a já nevím, jak slušně mu napsat, ať mi dá pokoj. I po takové době ignorace mu to nedochází. Jen mi spamuje mou schránku, kde mi neustále svítí upozornění. Je asi slušný ale působí to na mě uchylně, tenkrát mi i napsal, jak mi to v práci slušelo. Zbytku lidí můj ignor hned došel ale on furt prudí. A tak nějak ho nechci poslat do patřičných míst neslušně, jak to dělám. Nikdy s ním žádný konflikt nebyl nebo že by se nevhodně choval na pracovišti, což u jiných říct nemůžu.Poraďte prosím, co slušně odpověď, že nemám zájem o jeho zprávy a ani mu na cokoliv odpovídat.
Možná to bude pro některé hezké ale ne, není. Mně je 25 a jemu tak 55. A mou práci nikdy nekomentoval, jen můj vzhled a setkání (menší město, tomu se člověk holt nevyhne).
Napiš mu: „Nepřeji si, abyste mne nadále kontaktoval. Respektujte to, prosím.“.
Je to slušné a jasné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit